Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaški podcast

Poll 74 members have voted

1. 1. Omiljeni domaći podkast?

• Luka & Kuzma
      1%
      1
    • Edin & Miloš
      37%
      20
    • Jao Mile
      5%
      3
    • Srđan i Vujak
      5%
      3
    • 6.75 range
      37%
      20
    • nešto drugo
      12%
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

@kud u maglu Simoviću

Zezam se za Želimira. Istina da mi je često dosadan njegov javni nastup u svojstvu u kom nastupa, ali svestan sam koliko to različito može biti privatno. Znaš svakako bolje od mene, ali kod javnih ličnosti je baš pogrešno donositi sud na osnovu medijske slike.

Edited by Milošica

• Replies 522
  • Views 34.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sportklub Preminuo Edin Avdić Poznati košarkaški novinar, komentator i podkaster Edin Avdić preminuo je danas u 47. godini.

• Plissken
    Plissken

Ne mogu sebi da dodjem. Zivot bas nije fer...odlaze Edin, Dule, Deki Milojevic...a ljudski otpad koji decenijama seje mrznju kao da ce ziveti vecno.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

Svakako nikad ne bi solio pamet kao što to njemu radi Dule zvani "prava sujeta" :fantom:

11 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

jeste, frfljavost ume da bude iritantna, ali za razluku od (skoro)svih domaćih sportskih podkasta ovaj je bar “školovani” novinar i zna da vodi inrazvije razgovor

Ne sporim svakako, on ima ono što mu je "usađeno" da zna kad treba da ćuti u razgovoru. Kod mene je verovatno neobjektivno jer sam ga mnogo slušao privatno pa možda ne znam da se "distanciram".

Dosta govori i to da hoće ljudi da mu dođu u emisije i to različiti likovi.

7 hours ago, Milošica said:

Svakako nikad ne bi solio pamet kao što to njemu radi Dule zvani "prava sujeta" :fantom:

nije solio pamet.....reako je onako kako jeste.......pa i mi na forumu smo se zezali sa tim (dal se ikada desilo itsl)

a najgore bi bilo da sad oko toga nastane neki sukob među grobarima i/ili legendama kkp. stvar se može rešiti prilčno jednostavno, da ekipa napokon počne da liči na nešto i da napravi nekakav rezultat

Edited by Ted

:lolol: :lolol: :lolol:

@Ted

Jeste solio. To što je u pravu je druga stvar. Nije to isto kao kad Grobari na forumu pišu o tome.

Ne znam ni zašto pišem sa tobom o KKP posle one "zamalo" epizode.

zamalo da mi ne odgovoriš

Šta ću, jače je od mene.

nista novo necu reci, ali koje su ovi kuzma i luka budaletine, sve ti jebem

pustim obicno onaj podcast posle aba kola, cisto da cujem njihov komentar

ne znam dal je gore sto "sturcniji deo podcasta" nastupa stavom nisam gledao utakmice i bukvalno ne znam 10 igraca van zvezde partizana ( ne u aba, nego uopste u kosarci) i izvaljuje gluposti kakve se retko mogu procitati i na forumima gde komentarisemo mahom mi amateri, entuzijasti ili kolicina floskula, rasistickih i nacionalistickih sranja koje ispaljuju

ljudi uspevaju da bukvalno maltene o cemu god da se radi imaju pogresan stav/pogled na stvari

najbolji najgori podcast na svetu, molim te budi nezan prema luki i kuzmi. mene fasinira kuzmin kosarkaski zilotizam, ako bi njegov konzervativizam gledali kroz prizmu religije on je na nivou onih šiita koji se ritualno bičuju.

Kvalitetan treš kakav nam je falio od kako je Anđus pao i sad umesto onog razglavljenog stola, lutki i lopti, smatra po fensi studijima mejnstrim medija.

• Author

dobro im je ovo nba izdanje, bar meni koji to pratim light, naravno ne zbog luke nego zbog peđe drobnjaka

Jel primetio neko koliko je Peđa mršav?

Edited by Milošica

2 minutes ago, Milošica said:

Jel primetio neko koliko je Peđa mršav?

Baš dugo je takav.

Pokazao mi drugar neki komentar sa instagrama - "Ranije smo davali koševe iz auta a sad ne možemo ni da ga izvedemo."