November 8, 20241 yr 19 hours ago, kralj said: Šalu od "nekog češkog pisca" nije nego Valčík na rozloučenou
November 8, 20241 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: fali dosta njih onaj podkast kari & dule v. jel gledao neko? Gledao ja. Nije mi baš jasan koncept, ali sve sa Dulencetom slušam. Objasnio propadanje fudbalskog kluba. Prekazija nazvao Prekenzi. 🤣 Pričao o tome zašto je Ataman uspešan u modernom formatu EL. Kari pričao kako navija za Barselonu uvek, a Dule mu uleteo da će znači i na Rajku navijati za Barsu 🤣. Savo izjavio da bolje poznaje košarku nego fudbal. 🤣 Uglavnom šta sam tražio to sam i dobio. Volim da slušam jer tako izlete neki momenti koji me baš nasmeju. Edited November 8, 20241 yr by smooth.Op Permutovao košarku i fudbal kod Save 🤣
November 8, 20241 yr 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: fali dosta njih onaj podkast kari & dule v. jel gledao neko? To ono kod frfljavog Miklje? Nekako ne mogubda se nateram. Ni kad je za svetsko radio, dobri gosti bili ali on mi nešto ne paše...
November 8, 20241 yr Author jeste, frfljavost ume da bude iritantna, ali za razluku od (skoro)svih domaćih sportskih podkasta ovaj je bar “školovani” novinar i zna da vodi inrazvije razgovor
November 8, 20241 yr 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: fali dosta njih onaj podkast kari & dule v. jel gledao neko? pazi, Dule i Savo .......meni bi to bilo top taman da vodi razgovor Sarapa a i Kari je jedinstven lik i uvek interesantan svakako pogledati
November 8, 20241 yr Nisu pokvarene ploče kao Čačanin. Hehe Profa Nikolić, hehe korekcija, hehe došli navijači iz Estonije u Arenu. Edited November 8, 20241 yr by Milošica
November 8, 20241 yr Author Just now, Milošica said: Nije pokvarena ploča kao Čačanin. dule ili kari?
November 8, 20241 yr treneri koji umeju da koriste maternji jezik, imaju šta da kažu i znaju kako, ne pričaju šablonski i stereotipno, ne zamuckuju itsl zamisli podcast u kome bi bili Miloe i Stanoe.......pa nema majčinog sina/kćeri, niti metodologije vođenja razgovora, koja bi od toga napravila nešto gledljivo Edited November 8, 20241 yr by Ted
November 8, 20241 yr Author dule je ozbiljan intelektualac, među sportskim radnicima jedan od hiljadu savo je čovek iz naroda, plus boske(ovo u najpozitivnijem smislu) videćemo kakav će želimir biti kad okači tablu o klin nisam imao prilike da budem s njim u kafani u društvu, deluje da je od onih volim popit, volim zagalamit. na mestima koji nisu košarkaški teren, a gde je on košarkaški trener, a ne želimir iz čačka uliva ozbiljno strahopoštovanje. jedini sličan dojam sam stekao kada sam upoznao miljka radosavljevića ps @Ted miloe i štitrac, pakao što bi rekla midžy
November 8, 20241 yr 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ps @Ted miloe i štitrac, pakao što bi rekla midžy da, jbt......Đuka.......pakao zaista što se tiče Duleta i Sava, nisam objektivan......Duleta volim skoro kao da mi je otac.....Sava kao da mi je brat ali objektivno , zbog sadržaja, valja pogledati taj podcast Edited November 8, 20241 yr by Ted
November 8, 20241 yr Станоје брат није елоквентан али је зато емотивац, лако плане и полуди и онда је неслушљив у том свом заносу. Саво с друге стране улицкани фолирант, буквално и јесте да гостује по телевизијма, амиџи шоуовима и слично
November 8, 20241 yr 5 minutes ago, johan nagel said: Станоје брат није елоквентан али је зато емотивац, лако плане и полуди и онда је неслушљив у том свом заносу. Саво с друге стране улицкани фолирант, буквално и јесте да гостује по телевизијма, амиџи шоуовима и слично dobro pamtim sve