May 12May 12 Vlade je vrlo zabavan sagovornik, jasno je što je bio "glue factor" u svlačionici.Meni je ipak hajlajt cele emisije pitanje kojim voditelji otvaraju: "How it feels to be traded for seventeen years old?"
Tuesday at 07:251 day Jel gledao neko Marka Jarica? Izleteo mi skoro podkast koji vodi nas bivsi kosarkas, danas poznatiji kao Nash Subotic, koji danas vodi neki kompaniju koja se bavi savetovanjem i pomoci mladim sportistima, a ciji je deo tima postao i Jaric.Podkast nije poput ovih koje gledamo, vec se vise osvrcu na taj deo price o podrsci, upravljanju sredstvima itd, pa ovaj uporedjuje kako je bitno imati podrsku tog tipa za razliku od njegovog vremena gde toga bas i nije bilo. Ali glavni utisak mi je Marko koji je jedva slusljiv, jer govori nekim tihim filmskim šapatom koji valjda treba da umiri. Fali samo ambijentalna muzika iza. Prvo sam se trudio da ispratim, aj malo drugacija forma, ali nisam uspeo da izguram dugo.
Tuesday at 07:301 day Author 4 minutes ago, Segundo said:Jel gledao neko Marka Jarica? Izleteo mi skoro podkast koji vodi nas bivsi kosarkas, danas poznatiji kao Nash Subotic…okači ga
9 hours ago9 hr Popular Post SportklubPreminuo Edin AvdićPoznati košarkaški novinar, komentator i podkaster Edin Avdić preminuo je danas u 47. godini.