Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ima i do love a ima do toga sto neke igrace privlaci iskljucivo ls. Marin je recimo tako dosao...

• +1 1
Posted

Kada su ga tokom intervjua pitali u vezi Kulibalija, Milojević je viša puta govorio o njemu i Pešiću kao centarforovima koji se nadopunjuju, ni jednom reči nije spomenuo Ohija.

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Posted
Đorđe Jovanović... Sad nece doci do Septembra 2023 :dry: 
Koji sad Djordje Jovanovic?
Posted

Iz tima praktično niko nije otišao za koga nismo manje-više priželjkivali da ode, a došli su 3 nosioca igre, rezervni levi bek i ovaj sad centarfor. Tu ne računam Mitrovića kao prospekta i ovo što se preliva iz Grafičara.

Desnog beka ipak moramo dovesti jer Eraković se slabo tu snalazi, a kako stvari stoje, u izlogu zauzima centralno mesto. Ispali smo iz CL, pa očekujem da mnogi igrači budu na akciji. Ustvari ni to ne moramo dok je Gobelja u timu. Bizarno je što je u timu, al kad je već tu, treba da igra. Isto važi za zadnjeg veznog. Imamo varijantu da igraju Kanga-Kangva, a Srnića i Sanoga kao alternative. Dok su obojica u klubu ne treba dovoditi nikoga. Nagomilavanje igrača je najgore od svega. I držati 3 špica (plus Ben) iako formacijski igramo isključivo sa jednim je totalna budalaština. Idealno je da imamo samo prvog špica, Bena i nekog klinca od 20 godina maks.

Nije kao da je topla voda, i mnogo veći timovi sa više utakmica u kalendaru tako koncipiraju roster.

Posted

Dileme više nema, stigla je i zvanična potvrda: Milan Mitić će suditi predstojeći 168. večiti derbi na stadionu Partizana

Mitić je ove sezone po jednom sudio večitima. Partizanu nije bio taličan, jer je vodio meč u Humskoj protiv TSC-a (0:0), dok je Zvezda u prvom kolu deklasirala Radnički iz Niša (4:0).

Posted (edited)
6 hours ago, renne said:

302687415_10160506932399884_460527449813

Ako neko uzima paket a nece na monako nek mi pusti dm...

Edit. Sever mi doduse treba samo...

Edited by Bright Billy
Posted
13 hours ago, LeBron said:

Opasnog smo napadaca imali zavrsenog da smo usli u LS 

Znam da je ruzno sto ne smem da kazem ime, ali bi bas bila bomba.

Dejan Joveljic?

Posted
14 minutes ago, Dimitrije said:

Dejan Joveljic?

Ne 

Stranac je, 30 god, igra ozbiljne lige, igrao protiv nas, zamalo da nam bude dzelat 

Posted

Dabur možda? Kad se već nagađa... :D

• +1 1
Posted

@Dimitrije

Bio sam danas do svlacionica o kojima ste pricali. One su bar stotinak stepenika nize od bokserskih sala i nalaze se u kanalu ispod zapada, sto ce reci nize od nivoa terena. Imaju male prozore ali su oni sada zamandaljeni a same prostorije su sad u najboljem slucaju neki magacini a mozda ni to...

Posted (edited)

Meni bi Joveljic bio zanimljiv.  Ovde u LA Galaksiji igra veoma dobro, daje golove i asistira.  Medjutim, on je drugi napadac iza Cicerita i tesko da ce da dodje u priliku da postane spic broj jedan jer ce u LA meksikanski fudbaler, i pri tome fudbalska zvezda, uvek da ima primat.

Edited by Dimitrije
Posted
11 minutes ago, Bright Billy said:

@Dimitrije

Bio sam danas do svlacionica o kojima ste pricali. One su bar stotinak stepenika nize od bokserskih sala i nalaze se u kanalu ispod zapada, sto ce reci nize od nivoa terena. Imaju male prozore ali su oni sada zamandaljeni a same prostorije su sad u najboljem slucaju neki magacini a mozda ni to...

Tako sam i ocekivao.  To su verovatno prostorije koje tesko da mogu da se renoviraju da bi se dobile svlacionice koje odgovaraju zahtevima UEFA.  Jedino sto su blizu terena.

Posted
22 minutes ago, LeBron said:

Ne 

Stranac je, 30 god, igra ozbiljne lige, igrao protiv nas, zamalo da nam bude dzelat 

Lebrone, poštedi nas Kviskoteke :ajde:

Posted (edited)

Ne znam tacno koji su uefa standardi al ovo je bukvalno u kanalu ispod zapada, ima nekih 7-8 stepenika do atletske staze. Stvarno vise deluju kao mesto za cuvanje atletske opreme nego nesto sto bi moglo da se pretvori u moderne svlacionice...

Edit. Na stranu sto bi igraci koji tu ulaze i izlaze bili bukvalno na pljuvomet od uvek objektivne publike sa zapada...

@Dimitrije

Edited by Bright Billy