Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted

kod Pashe u Munzi su znali nekad da imaju soma iz nekog valjda rukavca, najbolji kog sam jeo, nista loj i mulj

Posted

Kod kumsovog™ Miće srnetina ili dimljeni šaran koga ne drnda srce i holesterol.

Mada je divljač bila ok i u Oskaru u Braće Baruh.

• +1 1
Posted
10 hours ago, 3opge said:

kod Pashe u Munzi su znali nekad da imaju soma iz nekog valjda rukavca, najbolji kog sam jeo, nista loj i mulj

već duže vreme je najčistija somovina kod /popularno zvanog/ škorpiona na savi, iza rampe na nasipu iza blokova

sad ko ima stomak da tamo jede, mesto je napravio glasoviti pripadnik škorpiona dragan nikolić koga je i vučić pre dosta godina pomenuo sa somovina kod dragana

sin je dosta popravio standarde ugostiteljstva oca i generalno ne želi da se mesto povezuje sa ubicama iz rata, sad se zove splav žarko nikolić ako sam dobro upamtio.

on drži ulovljene žive somove u kavezima sa čistom vodom dok ne izgube miris mulja.

Posted
On 14. 5. 2024. at 14:04, msv said:

Kao ona konoba u selu kod Požege specijalizovana za morsku ribu, rakove i školjke :D

Hobotnice u posudama iz Zlakuse...

rasna, "kod šula"

iznenađujuće dobra klopa

Posted
10 hours ago, Eleniko said:

već duže vreme je najčistija somovina kod /popularno zvanog/ škorpiona na savi, iza rampe na nasipu iza blokova

sad ko ima stomak da tamo jede, mesto je napravio glasoviti pripadnik škorpiona dragan nikolić koga je i vučić pre dosta godina pomenuo sa somovina kod dragana

sin je dosta popravio standarde ugostiteljstva oca i generalno ne želi da se mesto povezuje sa ubicama iz rata, sad se zove splav žarko nikolić ako sam dobro upamtio.

on drži ulovljene žive somove u kavezima sa čistom vodom dok ne izgube miris mulja.

Uf jebo fe. Teško bi svario bilo šta tamo.

• +1 2
Posted
2 minutes ago, dragance said:

Uf jebo fe. Teško bi svario bilo šta tamo.

stoji ali treba tretirati jednom kao životno iskustvo

recimo kao posetu aušvicu ili nekom drugom stratištu

sad kad matori škorpion više nije živ, realno nije zanimljivo

dobre somovine ima gde god hoćeš

• +1 1
Posted

Preporuka za dorucak u centru, Dorcolu ili malo sire...prednost dajem reci, ako je frustuk iole dobar.

Posted
On 18. 5. 2024. at 5:08, Eleniko said:

generalno ne želi da se mesto povezuje sa ubicama iz rata

srećno mu bilo

Screenshot_20240526_105609.thumb.jpg.bd517921cad3b36505ec75a30a11479a.jpg

Posted

Jel neko bio u Zemunu u restoranu Sloga, Slovenska ulica?

Odlicna klopa, old school kelneri, fina atmosfera.

• +1 1
Posted (edited)
On 26. 5. 2024. at 10:23, Vasilij Zajcev said:

Preporuka za dorucak u centru, Dorcolu ili malo sire...prednost dajem reci, ako je frustuk iole dobar.

Ja idem u Pomodoro u Hilandarskoj - bruskete, kajgane, piadine, sendvici i matina sa spanacem, jajima, slaninom i blukom (uglavnom to narucuju gladni muski).

Basta je ispod drveca, na (bucnom) uglu Hilandarske, Dz Vasingtona, Palmoticeve, ovih dana dosta mirisu lipe u tom kraju.

Nije Dorcol, nije ni strogi centar, ima restorana sa sirim izborom, vrv i sa pristupacnijim cenama, ali meni odgovara - sednem, gledam u drvece ili muskatle na prozorima, ljude koji prolaze…

IMG_3500.thumb.jpeg.1089997bb5745924efc8465d6fcf72e1.jpeg

Imas malo nize i JaM http://www.justamaestro.rs/ (pretencioznog li naziva!), nadam se da im radi basta, kolaci su im izvrsni bili, dorucak malo vise fensi za moj ukus

IMG_5822.thumb.jpeg.eb6a19f3a29f349acc505581744a154d.jpeg

IMG_5826.thumb.jpeg.343e9047a532a94119a6b5f0618f3574.jpeg

IMG_5831.thumb.jpeg.2d941cefdd6773399a32475d28527754.jpeg

Ne znam sta volis, bila sam u Homi u Nevesinjskoj jednom, puna ocekivanja. Tamo imaju bukvalno svasta, kao neki hotelski restoran, ali nesuptilno nekako, nije mi se dopalo, hrana je bila ok, ali sve zajedno, ljudi, posluzenje, ne, nije to za mene…

Edited by Dada
Dodala o Homi
  • +1 2
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Meni je homa bila jedno od grdjih iskustava za dorucak. Ne secam se zasto tacno, samo da je bilo odvratno

Posted

Emma u Braće Baruh, imaju 10ak opcija za doručak a plus je i što ga služe do 13h (:rolleyes:), minus što samo par stolova u bašti ima neku hladovinu od tende pa tokom dana bude zeznuto zabosti neki od njih.

• +1 1
Posted
9 hours ago, ZokiAsov said:

Meni je homa bila jedno od grdjih iskustava za dorucak. Ne secam se zasto tacno, samo da je bilo odvratno

Da, nisam htela bas tako jaku rec da upotrebim jer stvarno ne znam sta je doprinelo tom utisku.

Lose sam se osecala i u Pizza baru na Vracaru, iako sam sedela napolju.

U Emmi bila samo jednom, hrana je bila odlicna, ali ekipica unutra malo odbojna i enterijer koji nije cinio da se osecam ugodno.

Posted

Срчовао сам али не могу да похватам баш тачно, шта посебно ваља у под лозом? Требало би да дебитујем ових дана, другар каже да је све добро, није одушевљен телетином само..

Posted

Repovi, obrazi, biftek u sosu od malina, marinirani juneći jezici kao predjelo, pašteta od čvaraka, ribić, kobasice...