Milošica Posted April 4 Posted April 4 12 minutes ago, tacafaca said: Solidan je Goja 14 poena, 3/8 trojke 2
kud u maglu Simoviću Posted April 5 Posted April 5 novobeograđani, i ostali restoran butkica na raskrsnici dijagonalno od škole valentina terješkova(ruska škola). delta city, tramvajski depo preporuka kao 🏠 2
Frank Pembleton Posted April 5 Posted April 5 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: novobeograđani, i ostali restoran butkica na raskrsnici dijagonalno od škole valentina terješkova(ruska škola). delta city, tramvajski depo preporuka kao 🏠 E mnogo puta sam u prolazu video to rekao "moram da overim" ali nikad... Sta si uzeo?
ZokiAsov Posted April 5 Posted April 5 Jeo juce u ? kod saborne. Bio sam malo rezervisan, obzirom da sam bio jedini binsr u lokalu ako ne racunamo osoblje. Ali gurmanska pljeskavica veoma pristojna i bogata...
beeva Posted April 5 Posted April 5 On 2. 4. 2024. at 1:33, April said: Epski ćevapi kod Goje, preko autoputa, blizu Dušanovačke pijace. Buvara, skupa, 700 kinti porcija, ali lepinje su čista poezija. Na kraju sam zabo u malu socu teletinu ispod saca, jer mi je prelazak na drugu stranu Ustanicke u pola 3 bio kao iskrcavanje u Normandiju. Definitivno Vam u Bg na ovu guzvu treba bonus na penziju. 1
April Posted April 5 Posted April 5 On 3. 4. 2024. at 11:59, Ras said: Umesto Kupac je (uvek) u pravu, Goja poručuje Kurac je u pravu! To bi otprilike bila njegova strategija građenja odnosa sa korisnicima. Kralj 1 1
precog Posted April 9 Posted April 9 10 minutes ago, Tsai said: Prepariranje u pod lozom. Ne smem vise ovako Sta jedes tamo? Nisam bio, kao planiram, a slusam stalno oprecna misljenja.
brusli Posted April 9 Posted April 9 Jedno oprecno misljenje o pod lozom: premasno i preslano. Ne mi se svidelo. 2 1
Tsai Posted April 9 Posted April 9 1 hour ago, precog said: Sta jedes tamo? Nisam bio, kao planiram, a slusam stalno oprecna misljenja. Obraze, brizle, pihtije, jezik, repove, ljute belolucane, pastetu od divljaci, kiseli kupus Sve sam to jeo danas. Preminucu 1 1 1
Recommended Posts