Ros Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 21 minutes ago, jorma shparga said: Ali recenica : Podržao sam svoj narod koji je izašao na ulice da se bori za čistiji vazduh, vodu i hranu. To su elementarne stvari. To je problem koji datira 15 ili 20 godina unazad. Tacno, fali jos samo da je rekao " A zna se ko je na vlasti bio pre 15 godina - Djilas ! " nije on samo upitne pameti i neupitnog nedostatka obrazovanja, malo je i govno ... neko je lepo skratio tu recenicu Link to comment
Ros Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 40 minutes ago, Mil@n said: Ros: "Eto, lepo sam vam rekao... Ne zna čovek za spot" necu to reci 2 Link to comment
Misko Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 52 minutes ago, levi said: iglu u plastu sena ne znači to što on misli Covek nema osnovnu zavrsenu..vidim, lepo s epdoucavao kako da izrce, ne bi me cudilo da su ga savetovali oni isti koji savetuju pusilipsa Link to comment
Hermetico Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: kakva jajara Novače, sad si najniže pao Link to comment
jorma shparga Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 sad ce jos 2 hektara Kalemegdana da mu daju,,, Link to comment
Kenji Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Kakav je čovek? Bolji je sportista! 1 1 Link to comment
pt 2.0 Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Okej, stvarno ne mogu da komentarišem čoveka koji kaže politicizovao i pogrešno koristi “traži iglu u plaštu sena”, ne bi bilo fer. Гражданин Джокович 1 6 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 2 hours ago, Ros said: on je srđan đoković 1/1 jedina razlika između njih je što se novak malo namackaotm živeći po inostranstvima, a serggio je ostao buzdovan 7 Link to comment
Mil@n Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 7 minutes ago, pt 2.0 said: Okej, stvarno ne mogu da komentarišem čoveka koji kaže politicizovao i pogrešno koristi “traži iglu u plaštu sena”, ne bi bilo fer. Гражданин Джокович Da ga malo i branim, ovde je očigledno pao u vatru, u jednom momentu je zamucao, emotivno očigledno doživljava sve što priča, elokvencija i vokabular mu svakako nisu problem, priča 5, 6 jezika, a Engleski tečno, sa dosta reči i odličnim izgovorom. 1 Link to comment
Misko Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: on je srđan đoković 1/1 jedina razlika između njih je što se novak malo namackaotm živeći po inostranstvima, a serggio je ostao buzdovan nego sta je.. Link to comment
Tsai Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 dlaku u jajetu se kaze 1 Link to comment
*edited by mod Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Slucajno naleteo na ovaj gore intervju dok sam bio kod keve. Vrlo mu je jasno sta radi i vrlo ljigavu pricu vrti. Posebno onaj deo "A jeste li vi videli negde da stoji logo stranke na snimku?" ako nema logoa sve je u redu + je kod nas stalno neka kampanja pa nkad ne bi bio pravi trenutak da podrzim coveka koji je stao uz mene... 1 Link to comment
Glass Joe Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 3 hours ago, Mil@n said: Da ga malo i branim, ovde je očigledno pao u vatru, u jednom momentu je zamucao, emotivno očigledno doživljava sve što priča, elokvencija i vokabular mu svakako nisu problem, priča 5, 6 jezika, a Engleski tečno, sa dosta reči i odličnim izgovorom. Poliglota nije isto što i erudita, sta vredi sto zna dosta reči i odlično ih izgovara ako ih pogrešno upotrebljava i koristi Link to comment
Recommended Posts