msv Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Jer navodno treba da gradi novi teniski centar kod nacionalnog stadiona... 2 Link to comment
Tsai Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 1 minute ago, msv said: Jer navodno treba da gradi novi teniski centar kod nacionalnog stadiona... Odakle ti to? Ja se taman ponadao da je pukla tikva. Jeca sherovala proteste Link to comment
msv Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 (edited) @Tsai https://www.zurnal.rs/scc/clanak/152020/miks/ostali-sportovi/mali-za-Zurnal-otkriva-Dokovic-gradi-trening-centar-pored-nacionalnog-stadiona Možda je pukla tikva u braku Edited May 16, 2023 by msv 3 Link to comment
Lancia Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 12 minutes ago, Ros said: kljako vratio beogradu teniske terene na dorcolu Kakav tajming Link to comment
Arkadija Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Ja sam čula, a to piše i po portalima, da je najverovatniji razlog, što će pored nacionalnog stadiona graditi neku megalomaniju od teniske akademije i pratećih objekata. Link to comment
Ros Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 18 minutes ago, Arkadija said: Ja sam čula, a to piše i po portalima, da je najverovatniji razlog, što će pored nacionalnog stadiona graditi neku megalomaniju od teniske akademije i pratećih objekata. zar ne beše da djokovici uništavaju kalemegdan nekom izgradnjom i da zato novak ljubi vučiću sultanska stopala? 1 Link to comment
Arkadija Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 20 minutes ago, Ros said: zar ne beše da djokovici uništavaju kalemegdan nekom izgradnjom i da zato novak ljubi vučiću sultanska stopala? Da, bila je ta priča, da hoće da se proširi preko spomenika braniocima beograda, pa da hoće tu i neki hotel da napravi. Link to comment
Serena Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Bas mi je drago da ga je vratio 👍 sad neka ga daju Tipsi Mnogi su ga pljuvali zbog centra i planiranig prosirenja, sad nek si kupi parce zemlje kraj piramida u Visokom i tamo napravi Novak centar. Zar nije bio neki pokusaj i u Kraljevu, pre Dorcola, pravljenja teniskog centa u nekom parku pa su ga i odatle najurili. Link to comment
Lancia Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Just now, Serena said: Bas mi je drago da ga je vratio 👍 sad neka ga daju Tipsi Mnogi su ga pljuvali zbog centra i planiranig prosirenja, sad nek si kupi parce zemlje kraj piramida u Visokom i tamo napravi Novak centar. Zar nije bio neki pokusaj i u Kraljevu, pre Dorcola, pravljenja teniskog centa u nekom parku pa su ga i odatle najurili. Da je bio pametan, pa odmah tako da uradi. Bukvalno moze da bira gde ce. 1 Link to comment
Serena Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Ma to su sigurno ovi njegovi gurali se na neke ekskluzivne lokacije i sad Novak tresnuo rukom o sto i rekao Visoko 😤 1 Link to comment
Filozof manijak Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 17 minutes ago, Serena said: Zar nije bio neki pokusaj i u Kraljevu, pre Dorcola, pravljenja teniskog centa u nekom parku pa su ga i odatle najurili. Mislim da je to bilo u Kragujevcu, ako nešto nisam pobrkao 1 Link to comment
duda Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 On može da napravi i tenisku akademiju u Čekrčičima, svi bi jurili u nju, zbilja mu ne treba nikome da se dodvorava zbog jebene lokacije. 2 Link to comment
Ras Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Da sačekamo i nastavak ove priče, a verujem da će ga biti, pa da onda donosimo zaključke. Link to comment
duda Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Just now, Ras said: Da sačekamo i nastavak ove priče, a verujem da će ga biti, pa da onda donosimo zaključke. Ne, ja ne kažem da se on ne dodvorava nego kažem da NE TREBA da se dodvorava. Razlika je velika. Volela bih da se ne dodvorava, ali teško da mogu to da kažem. Link to comment
Recommended Posts