cedo Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 4 minutes ago, Time Crisis said: Srki zanemeo ipak tu ima kombina ... Link to comment
napadaj Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Najcrnji o Hercegovcima je: Koja je razlika između Hercegovca i tumora? Spoiler Tumor može biti dobroćudan. 1 Link to comment
Popular Post mraki Posted April 26, 2023 Popular Post Share Posted April 26, 2023 (edited) “Žao mi je što sam ovim povodom doživeo razočarenje u RTS. Nastaviću da poštujem i uvažavam uspeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cijenim njegovu porodicu. Završićemo sve dogovore u vezi sa turnirom ‘Srpska open’. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjaluci. Izvinjavam se ako je spekulativni prikaz na mrežama povredio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da verujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića i kao tenisera i kao čovjeka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspjeh u svemu” Edited April 26, 2023 by mraki 2 18 Link to comment
villiem Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 A Gorislav sto je spavao, vrh ...sigurno Link to comment
Popular Post mraki Posted April 26, 2023 Popular Post Share Posted April 26, 2023 Da ne ostane ni RTS dužan… Грубим техничким пропустом из система Радио-телевизије Србије илегално је изашао снимак дела неформалног разговора пред почетак емисије: Око, 25. априла. РТС је позвао Одељење за високотехнолошки криминал МУП-а Републике Србије и Безбедносно-информативну агенцију како би утврдили на који начин је фрагмент неформалног разговора доспео у јавност. Цео сигнал је у целини био пропуштен и Радио-телевизији Републике Српске због чега се надамо и реакцији МУП-а Републике Српске. Радио-телевизија Србије ће спровести и интерну истрагу о овом криминалном чину и о томе ће да обавести јавност. 15 Link to comment
Midžeta Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 15 minutes ago, mraki said: Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. ovo mi je highlight 4 Link to comment
Amos Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Mala svadja medju prijateljima, pokriće to ražnjići, zaponjci i paprikaš. 5 Link to comment
Lancia Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Da jbg, posle ce i da zapevaju, ''Kosi tata, kosi Mile...'' Link to comment
Bogotac Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 (edited) Lepa sacekusa od strane vucka. Edited April 26, 2023 by Bogotac 2 Link to comment
Lo Zingaro Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 5 hours ago, Max Morlock said: Platio bih da gledam Dodika i Srđana kako se rvu u blatu. Sent from my phone using their app Ja b' radje da ih vidim u ovoj viteskoj disciplini 1 Link to comment
Lancia Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 De bre, Mile se tako umiva. 1 3 Link to comment
Popular Post Valk Posted April 26, 2023 Popular Post Share Posted April 26, 2023 48 minutes ago, mraki said: о овом криминалном чину 3 14 Link to comment
theanswer Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 O ovome zapravo treba pisati na RTS temi, nije da se ne zna ali je krunska potvrda koja gomila beskičmenjaka naziva sebe novinarima. Ja da sam Papić sramota bi me bilo da izađem na ulicu posle ovoga, ali naravno da ga zabole kurac. Link to comment
nautilus Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Mojih 5 centi je da je ovo Vučićeva šljaga međedu zbog govora u Staroj Gradišci. Poprilično je tada raspustio jezičinu Mile o samostalnosti RS i ujedinjenju sa Srbijom. 2 Link to comment
dillinger Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 9 minutes ago, theanswer said: O ovome zapravo treba pisati na RTS temi, nije da se ne zna ali je krunska potvrda koja gomila beskičmenjaka naziva sebe novinarima. Ja da sam Papić sramota bi me bilo da izađem na ulicu posle ovoga, ali naravno da ga zabole kurac. Verujem da ga jeste sramota, deluje kao teska slina I uvlakac koju ovo pogadja vise nego Mileta 2 Link to comment
Recommended Posts