Mil@n Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Poliglota nije isto što i erudita, sta vredi sto zna dosta reči i odlično ih izgovara ako ih pogrešno upotrebljava i koristiOdslušao sam milijardu njegovih intervjua ovo je bukvalno prvi u kome se ovako izleteo par puta, uglavnom ostavlja utisak inteligentne osobe koja stvari posmatra daleko dublje nego prosečan sportista.To sad smešno zvuči u odnosu na njegove stavove po pitanju vakcine, i ostalih gluposti al jbg tako je. Sent from my Mi 10 using Tapatalk 4 Link to comment
Heaviside Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Pa i stoji on solidno sa elokvencijom za profi sportistu samo sto je to i dalje dosta nizak nivo sveukopno gledajuci. Nego, pitaju ga za spot sa Vucicem, a on vise vremena provede objasnjavajuci da je podrzao proteste zbog cistih vode i vazduha i da je za lose ekolosko stanje kriva zuta banda. U maniru tipicnog sns-ovca, mozda su ga i na neki trening poslali. 1 Link to comment
Ros Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 22 minutes ago, Heaviside said: Pa i stoji on solidno sa elokvencijom za profi sportistu samo sto je to i dalje dosta nizak nivo sveukopno gledajuci. Nego, pitaju ga za spot sa Vucicem, a on vise vremena provede objasnjavajuci da je podrzao proteste zbog cistih vode i vazduha i da je za lose ekolosko stanje kriva zuta banda. U maniru tipicnog sns-ovca, mozda su ga i na neki trening poslali. nije bas tako rekao. pogledaj jos jedno negde on 11:30 Link to comment
ToniAdams Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 jbg zna se kolko se gnusam novaka, al ono zaista nisam mogao da protumacim kao svaljivanje krivice na zutu bandu. relativizacija da, i jeftina patetika, al ovo prvo ne. 2 Link to comment
Ros Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 15 minutes ago, ToniAdams said: jbg zna se kolko se gnusam novaka, al ono zaista nisam mogao da protumacim kao svaljivanje krivice na zutu bandu. relativizacija da, i jeftina patetika, al ovo prvo ne. nemoj tako. pa mediji su napisali Podržao sam svoj narod koji je izašao na ulice da se bori za čistiji vazduh, vodu i hranu. To su elementarne stvari. To je problem koji datira 15 ili 20 godina unazad. pametnom dosta Link to comment
omiljeni Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 sve je u pravu. pre tih 15-20 godina mi smo živili u potpunom skladu sa prirodom, šetali šumama i proplancima ko hobiti i vilenjaci, mirisali cveće ko ferdinand. i moglo se prespavati na klupama. da igra tenis ko što datumira probleme možda bi imao više olimpijskih medalja i bio veći goat od 1 aranke binder. Link to comment
Lancia Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 23 minutes ago, omiljeni said: sve je u pravu. pre tih 15-20 godina mi smo živili u potpunom skladu sa prirodom, šetali šumama i proplancima ko hobiti i vilenjaci, mirisali cveće ko ferdinand. i moglo se prespavati na klupama. da igra tenis ko što datumira probleme možda bi imao više olimpijskih medalja i bio veći goat od 1 aranke binder. Si siguran da si odgledao intervju¿ Link to comment
Ros Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 2 minutes ago, Lancia said: Si siguran da si odgledao intervju¿ u svetu u kome dominiraju naslovi, gledanje intervjua nije IN Link to comment
Lancia Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 2 minutes ago, Ros said: u svetu u kome dominiraju naslovi, gledanje intervjua nije IN Pa kako onda da smecuje sa Arankom Binder?¿ Link to comment
Heaviside Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 4 hours ago, Ros said: nije bas tako rekao. pogledaj jos jedno negde on 11:30 pogledao, u pravu si. 1 Link to comment
Lancia Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 2 minutes ago, Heaviside said: pogledao, u pravu si. Sad jos @dùda da povuce lajk, koji si nezasluzeno dobio Link to comment
duda Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 6 minutes ago, Lancia said: Sad jos @dùda da povuce lajk, koji si nezasluzeno dobio haha neću da povučem lajk, sve mi se više ne sviđa šta taj čovek priča a i nešto sam ispižđena danas, šta me briga, ima i ja pravo da se istresam na đokoviću 1 Link to comment
Heaviside Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 8 minutes ago, Lancia said: Sad jos @dùda da povuce lajk, koji si nezasluzeno dobio prvu recenicu ne povlacim, mozda je lajk na to u drugom delu sam preterao mada mi se i dalje ne svidja odgovor, al ajde, nije da bas proziva zute...a i da ih proziva nista strasno. izdramio sam previse u svakom slucaju Link to comment
Heaviside Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Just now, dùda said: haha neću da povučem lajk, sve mi se više ne sviđa šta taj čovek priča a i nešto sam ispižđena danas, šta me briga, ima i ja pravo da se istresam na đokoviću takoe dudo!!! i meni se sve manje svidja sta on prica, al ne stoji ono za zute, to sam mu ucitao Link to comment
Lancia Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Uzasni ste, zato nam tako i ide 1 Link to comment
Recommended Posts