Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows 11

Featured Replies

3 hours ago, Moća said:

I da li inistalirati Win 11?

OK je, ima malo taj Mac vibe. Samo podesi da ti vrati stari meni za right-click. Ovaj novi bas nervira )

No image preview

[ARTICLE] Restore old Right-click Context menu in Windows...

Starting with Windows 11, the context menu in File Explorer is refreshed, offering a compact design based on modern principles. However, the refreshed context menu shows fewer items compared to the Le
  • Replies 270
  • Views 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da zahvalim tebi i sebi što nismo sumnjali u mene. Post poslat sa novog laptopa i svojeručno instaliranog Windows 11 op sistema.

• Sve je to dobro za personalnu upotrebu ali u corporate puca po savovima. Ja kuci koristim Libreoffice i na Linuxu i na Windows i generalno radi ok. Ali kad spojis PowerBI sa Excelom, kad template u

• Koristim sedmicu

Posted Images

Uzmi kod za 15 dolara na Gamivu ili tako negde, ne pirata.

Samo gledaj da je Pro verzija!

Drugi korak je da instaliras neki brz file manager kao total commander ili fantasticni FilePilot ( iz susjedstva)

Trece je da nikada ne pokreces debloat skripte sa interneta.

I 16Gb RAM uz brzi NVme i super ce ti biti.

ali njemu sigurno treba i office paket koji je malo skuplji, sad ima i tu besplatnih rešenja poput open office, samo aznam da li je isti kompatibilan sa ms office....

45 minutes ago, bags said:

Trece je da nikada ne pokreces debloat skripte sa interneta.

Zasto ne ovo?

Cek polako, jel imas desktop ili laptop, koliko je stara masina koja i dalje vrti win 7, postoji mogucnost da neces moci ni da pokrenes win11.

58 minutes ago, gone fishing said:

ali njemu sigurno treba i office paket koji je malo skuplji, sad ima i tu besplatnih rešenja poput open office, samo aznam da li je isti kompatibilan sa ms office....

Ako će da koristi OpenOffice ili Libra ili WPS, bolje da pređe na Linux.

1 hour ago, Shan Jan said:

Zasto ne ovo?

Te skripte cesto iskljuce nesto sto ne treba, i onda MS sledecim updateom to pokusa upaliti pa na kraju ostanes u limbu.

Ima nekoliko prilicno solidnih ali i tu treba imati dosta tehnickog znanja sta treba upaliti a sta izgasiti.

@JozoMujica @gone fishing

M365 je 100 eur godisnje po korisniku. To je zaista no brainer. (koju god alternativu koristis kad tad ces potrositi vreme da tweakujes stvari)

Cak i ovaj model za mala i srednja prezueca je realno super povoljan.

Koji sam ja hejter za te subscriptione ima da uzmem neki stariji na trafici ili da pisem sve u notepad.

2 hours ago, bags said:

Drugi korak je da instaliras neki brz file manager kao total commander ili fantasticni FilePilot ( iz susjedstva)

Ovaj FilePilot lici na Windows Explorer, ne na Total Commander.

8 minutes ago, Shan Jan said:

Koji sam ja hejter za te subscriptione ima da uzmem neki stariji na trafici ili da pisem sve u notepad.

Microsoft Office Home 2024 - 120 Eur

3 minutes ago, brusli said:

Ovaj FilePilot lici na Windows Explorer, ne na Total Commander.

Da to je za ljude kojima je TC komplikovan. Ima nekoliko zanimljivih novih mogucnosti ali najveca mu je brzina u odnosu na novim Explorer.

59 minutes ago, bags said:

Te skripte cesto iskljuce nesto sto ne treba, i onda MS sledecim updateom to pokusa upaliti pa na kraju ostanes u limbu.

Ima nekoliko prilicno solidnih ali i tu treba imati dosta tehnickog znanja sta treba upaliti a sta izgasiti.

@JozoMujica @gone fishing

M365 je 100 eur godisnje po korisniku. To je zaista no brainer. (koju god alternativu koristis kad tad ces potrositi vreme da tweakujes stvari)

Cak i ovaj model za mala i srednja prezueca je realno super povoljan.

evo šta mi nudi openoffice kao mogućnost da sejvujem dokument

image.png

šta od ovoga odabrati da bi neko ko ima word mogao da normalno otvori, tj da se normalno odštampa?

33 minutes ago, Shan Jan said:

samo pazi šta uzimaš, ja sam tako navukao neki miner virus koji optereti cpu max, pa moram da pokrenem task menager da ga zaustavim, ovaj virus je toliko gadan da ga ni malwarebytes ne može ukloniti....

3 minutes ago, gone fishing said:

samo pazi šta uzimaš, ja sam tako navukao neki miner virus koji optereti cpu max, pa moram da pokrenem task menager da ga zaustavim, ovaj virus je toliko gadan da ga ni malwarebytes ne može ukloniti....

Pa to je windows..

Jova