Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows 11

Featured Replies

error

Edited by zmanic

• Replies 270
  • Views 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da zahvalim tebi i sebi što nismo sumnjali u mene. Post poslat sa novog laptopa i svojeručno instaliranog Windows 11 op sistema.

• Sve je to dobro za personalnu upotrebu ali u corporate puca po savovima. Ja kuci koristim Libreoffice i na Linuxu i na Windows i generalno radi ok. Ali kad spojis PowerBI sa Excelom, kad template u

• Koristim sedmicu

Posted Images

Zapravo mi ne treba legalnost "po svaku cenu"

Od toga mi je bitnije da je fajl "čist" da mi ne instalira neko smeće...

Win iso fajl skines sa microsoft sajta, napravis bootabilni usb i instaliras.

A legalnost je druga prica, imas kljuceve za 4-5e imas krekove koji rade...

39 minutes ago, Frank Pembleton said:

Od toga mi je bitnije da je fajl "čist" da mi ne instalira neko smeće...

Čekaj, ti u stvari nećeš windows?

covid19

Meni je besplatni Microsoft 365 for the web sasvim dovoljan. Word/Excel/PowerPoint/Outlook/OneNote/5Gb.

2 minutes ago, aram said:

Meni je besplatni Microsoft 365 for the web sasvim dovoljan. Word/Excel/PowerPoint/Outlook/OneNote/5Gb.

Jel mozes sa tim da otvaras fajlove u desktop varijanti?

nisam siguran da razumem pitanje. fajlovi se otvaraju u browseru, bilo oni koje čuvaš u cloudu bilo oni koje imaš na lokalnom disku. tako isto mogu da se sačuvaju i u cloudu i na lokalnom disku.

Just now, aram said:

nisam siguran da razumem pitanje. fajlovi se otvaraju u browseru, bilo oni koje čuvaš u cloudu bilo oni koje imaš na lokalnom disku. tako isto mogu da se sačuvaju i u cloudu i na lokalnom disku.

Kada otovoris fajl u browseru obicno imas opciju da ga otvoris i u desktop aplikaciji. Tj. ako imas desktop aplikaciju. Mene prosto zanimalo da li ta licenca podrzava i desktop aplikaciju.

Ja imam setovan bekap svaki dan na usb koji mi je u kompu. Ironicno, meni je minus da su mi fajlovi na cloudu, nemam nesto poverenja.

Besplatni nalog ne

45 minutes ago, Shan Jan said:

meni je minus da su mi fajlovi na cloudu, nemam nesto poverenja.

pa zato ih lepo skineš na disk u lokalu... a poenta jeste da ne želim instaliranu aplikaciju, jer neću da je plaćam.

3 minutes ago, aram said:

pa zato ih lepo skineš na disk u lokalu... a poenta jeste da ne želim instaliranu aplikaciju, jer neću da je plaćam.

Meni su mnogo bolje desktop varijante od online za sve te aplikacije. Mislim da cu da kupim na trafici aplikaciju.

3 hours ago, Shan Jan said:

Jel mozes sa tim da otvaras fajlove u desktop varijanti?

Mozes da downloadujes fajl koji si kreirao na svoj komp.

no shit lol

Chromium browser. Edge is the only one that behaves this way.

Chrome decrypts credentials on demand, and App-Bound Encryption locks the keys to an authenticated Chrome process so other processes can't reuse them.

In Chrome, plaintext surfaces only during autofill or when a password is viewed, making memory scraping far less useful.

What makes this extra weird is that Edge still demands re-authentication before revealing those passwords in its Password Manager UI, while the same browser process already holds every one of them in plaintext.

In shared environments, this turns into a credential harvest. On a terminal server, an attacker with admin rights can read the memory of every logged-on user process. In the published PoC video, a compromised admin account lifts stored credentials from two other logged-on (and even disconnected) users with Edge running.

Microsoft's official response when notified: "by design."

The finding was disclosed April 29 at BigBiteOfTech by PaloAltoNtwks Norway, alongside a small educational tool that lets anyone verify the cleartext storage for themselves.

https://x.com/IntCyberDigest/status/2051406295828250963