May 3May 3 Zapravo mi ne treba legalnost "po svaku cenu"Od toga mi je bitnije da je fajl "čist" da mi ne instalira neko smeće...
May 3May 3 Win iso fajl skines sa microsoft sajta, napravis bootabilni usb i instaliras.A legalnost je druga prica, imas kljuceve za 4-5e imas krekove koji rade...
May 3May 3 39 minutes ago, Frank Pembleton said:Od toga mi je bitnije da je fajl "čist" da mi ne instalira neko smeće...Čekaj, ti u stvari nećeš windows?
May 3May 3 Meni je besplatni Microsoft 365 for the web sasvim dovoljan. Word/Excel/PowerPoint/Outlook/OneNote/5Gb.
May 3May 3 2 minutes ago, aram said:Meni je besplatni Microsoft 365 for the web sasvim dovoljan. Word/Excel/PowerPoint/Outlook/OneNote/5Gb.Jel mozes sa tim da otvaras fajlove u desktop varijanti?
May 3May 3 nisam siguran da razumem pitanje. fajlovi se otvaraju u browseru, bilo oni koje čuvaš u cloudu bilo oni koje imaš na lokalnom disku. tako isto mogu da se sačuvaju i u cloudu i na lokalnom disku.
May 3May 3 Just now, aram said:nisam siguran da razumem pitanje. fajlovi se otvaraju u browseru, bilo oni koje čuvaš u cloudu bilo oni koje imaš na lokalnom disku. tako isto mogu da se sačuvaju i u cloudu i na lokalnom disku.Kada otovoris fajl u browseru obicno imas opciju da ga otvoris i u desktop aplikaciji. Tj. ako imas desktop aplikaciju. Mene prosto zanimalo da li ta licenca podrzava i desktop aplikaciju.Ja imam setovan bekap svaki dan na usb koji mi je u kompu. Ironicno, meni je minus da su mi fajlovi na cloudu, nemam nesto poverenja.
May 3May 3 45 minutes ago, Shan Jan said:meni je minus da su mi fajlovi na cloudu, nemam nesto poverenja.pa zato ih lepo skineš na disk u lokalu... a poenta jeste da ne želim instaliranu aplikaciju, jer neću da je plaćam.
May 3May 3 3 minutes ago, aram said:pa zato ih lepo skineš na disk u lokalu... a poenta jeste da ne želim instaliranu aplikaciju, jer neću da je plaćam.Meni su mnogo bolje desktop varijante od online za sve te aplikacije. Mislim da cu da kupim na trafici™ aplikaciju.
May 3May 3 3 hours ago, Shan Jan said:Jel mozes sa tim da otvaras fajlove u desktop varijanti?Mozes da downloadujes fajl koji si kreirao na svoj komp.
May 5May 5 Chromium browser. Edge is the only one that behaves this way. Chrome decrypts credentials on demand, and App-Bound Encryption locks the keys to an authenticated Chrome process so other processes can't reuse them. In Chrome, plaintext surfaces only during autofill or when a password is viewed, making memory scraping far less useful.What makes this extra weird is that Edge still demands re-authentication before revealing those passwords in its Password Manager UI, while the same browser process already holds every one of them in plaintext.In shared environments, this turns into a credential harvest. On a terminal server, an attacker with admin rights can read the memory of every logged-on user process. In the published PoC video, a compromised admin account lifts stored credentials from two other logged-on (and even disconnected) users with Edge running.Microsoft's official response when notified: "by design."The finding was disclosed April 29 at BigBiteOfTech by PaloAltoNtwks Norway, alongside a small educational tool that lets anyone verify the cleartext storage for themselves. https://x.com/IntCyberDigest/status/2051406295828250963
May 5May 5 Sta reci tek za ovo:Google Chrome silently installs a 4 GB AI model on your devicehttps://www.thatprivacyguy.com/blog/chrome-silent-nano-install/