Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows 11

Featured Replies

Zezam se, ako ti treba Win najbolje da kupis key sa nekog od shady sajtova koji preprodaje ispale iz kamiona ključeve za tipa par dolara.

Ja sam pre par godina posljednji put koristio royalcdkeys.com za win i office koji ferceraju dan danas.

• Replies 270
  • Views 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da zahvalim tebi i sebi što nismo sumnjali u mene. Post poslat sa novog laptopa i svojeručno instaliranog Windows 11 op sistema.

• Sve je to dobro za personalnu upotrebu ali u corporate puca po savovima. Ja kuci koristim Libreoffice i na Linuxu i na Windows i generalno radi ok. Ali kad spojis PowerBI sa Excelom, kad template u

• Koristim sedmicu

Posted Images

Ili to, ili nemacki eBay (za slicnu cenu)

stavi neki linux

Evo upravo pisem sa Ubuntua, nista mu ne fali, jedino sto ne koristim neke specificne Windows software.

Imam i Windows poslovni, skoro su isti.

Imas free update, legalan si skroz.

Ne treba joj key, treba joj instalacija Windowsa, pa onda key.

Prvo na drugom računaru napraviti butabilni fleš sa Windowsom uz pomoć Rufusa npr, mada mislim da sad i na sajtu MS može da se skine neki programčić za to, zajedno sa Windowsom

Onda na Novom u BIOSu podesiti da butuje sa fleša

Dalje ide kao pesma

Edited by napadaj

Ako ti bas treba Windows key, imas kod Vesica )

Just now, napadaj said:

Prvo na drugom računaru napraviti butabilni fleš sa Windowsom uz pomoć Rufusa npr, mada mislim da sad i na sajtu MS može da se skine neki programčić za to, zajedno sa Windowsom

Da, imaju na sajtu tool ,koji odmah pravi butabilnu flešku sa winom

Ako na starom kompu ima nalog, onda samo unese email adresu i pincode na novi Windows , i odmah se aktivira

On 30. 12. 2025. at 23:57, brusli said:

Ako ti bas treba Windows key, imas kod Vesica )

Šta je ovo?

@napadaj taj bootabilni fleš se posle samouništi ili može da se fabrički resetuje na normalno?

Imam win 11 na desktop računaru, aktiviran, znači li da mogu njegov kod da koristim i na laptopu?

Komšija koji drži PC servis kaže da je instalacija wina plus gomila programa (koji se inače plaćaju) kod njega 4000. Isplati li mi se da mu dam sutra laptop da mi to sve nabudži za pare, da se ne smaram ja?

Samo ga formatiraš i koristiš ga kao i ranije.

Ako nisi vična tome, bolje da daš komšiji da podesi sve.

44 minutes ago, Valk said:

Komšija koji drži PC servis kaže da je instalacija wina plus gomila programa (koji se inače plaćaju) kod njega 4000. Isplati li mi se da mu dam sutra laptop da mi to sve nabudži za pare, da se ne smaram ja?

Ako ti ne smeta da koristiš ukradeni softver, isplati se.

srdoc

43 minutes ago, Valk said:

Imam win 11 na desktop računaru, aktiviran, znači li da mogu njegov kod da koristim i na laptopu?

Ne, koliko ja znam.

43 minutes ago, Valk said:

Joooj, kao npr., neki office paket?

Mislim da se zaista isplati, makar on to uradio, kupiti kod, prosto toliko smaraju da ako baš želiš win, i radiš sa njega, prosto bolje barem ne brinuti o aktivaciji.

3 minutes ago, JozoMujica said:

Ako ti ne smeta da koristiš ukradeni softver, isplati se.

srdoc

Bemliga, ne znam da je ukraden, možda je on kupio te silne kodove za par € pa prodaje uz instalaciju za 30-40.

Razmisliću još.

@napadaj ma nije da ne znam ništa, ranije sam sama instalirala Win sa DVD i tako to, nego nisam odavno morala da se sama time bakćem a iskreno i mrzi me. Retko imam luksuz da vežem par dana da ne moram apsolutno ništa da radim niti da negde idem, tako da mi se ne baca ta prilika u jarugu.

Thanks!

5 minutes ago, Valk said:

Bemliga, ne znam da je ukraden, možda je on kupio te silne kodove za par € pa prodaje uz instalaciju za 30-40.

Ma i nisam mislio na Windows, to ionako ne vredi kupovati kad postoje bolje a besplatne alternative, halal je ukrasti ga ako ti treba, nego na ovo:

plus gomila programa (koji se inače plaćaju)

To može da bude i bezbednosni problem.

Mislim na Office, Adobe Reader i sl, ne neke zahtevne instalacije. Pitaću ga svakako šta je mislio pod tim.

Inače mi je jako lep novi laptop, zadovoljna sam 🥰

@Valk sobzirom da deluje da si laik, mozda ti je lakse da to neko drugi sve uradi pa makar platila. Samo gledaj da je neko od poverenja i na preporuku. Nek ti uz Windows dodaju i Office paket, ostalo je nebitno. Nije 4000 mnogo ako te posle nece boleti glava. Ako hoce, dzaba sva usteda. I pusti ove Linuksase sto hoce da te prebace na svoju stranu, bas ti u zivotu treba i to da ucis )