April 4Apr 4 18 hours ago, gone fishing said:pa moraju i programatori od nečega da žive, po meni već je sedmica bila savršena Obožavala sam sedmicu.A onda su počeli problemi jer recimo, za skener (A3, meni veoma bitan) nije više bilo drajvera za sedmicu . I tako ...Dođosmo do ovog vizuelnog proliva od w11
April 4Apr 4 6 hours ago, zorglub said:Da li je u stvari excel glavni MS proizvod, a windows tek jedino okruženje u kojem radi?Tako ih tretira sam MS. Takodje, 80% prihoda im ide od clouda, Azure i Office365.
April 4Apr 4 10 hours ago, zorglub said:Da li je u stvari excel glavni MS proizvod, a windows tek jedino okruženje u kojem radi?Jedini urađen KAKO TREBA.
April 4Apr 4 39 minutes ago, zmanic said:Jedini urađen KAKO TREBA.Excel je opak alat, jos kad ga spojis sa PowerBI... Mislim da bi ceo zivot mogao samo da izucavas sta sve tu moze da se uradi.
April 4Apr 4 55 minutes ago, zmanic said:Jedini urađen KAKO TREBA.A i dalje ne uspeva da prepozna format ispravno.
April 9Apr 9 Po[to moram malo da rascistim hard pre instalacije Win 11 imam stari hard na kom je pre bio Win pa sam kupio SSD od 256gb i na njemu instalirao novi a stari nisam dirao pa sad vidim da mi na njemu dosta prostora zauzima Win folder koji ne mogu da izbrisem. Kako mogu da obrisem taj folder i taman oslobodim prostor za stvari sa ssd harda?
April 9Apr 9 Desni taster na folder=>Security=> promenis za svog korisnika da je full control i brisi kad si vec zapeo. Edited April 9Apr 9 by kronostime
April 9Apr 9 21 minutes ago, kronostime said:Desni taster na folder=>Security=> promenis za svog korisnika da je full control i brisi kad si vec zapeo.Jos koristim Win 7 nemam opciju security.Kliknem desni klik pa odem na propertis pa na tab security i tu izaberem moj profil da mu dodelim full control on mi izbaci da mi je pristup odbijen. Edited April 9Apr 9 by Moća
April 9Apr 9 2 minutes ago, Moća said:Jos koristim Win 7 nemam opciju securitySharing and security postoji jos Windowsa NT4 - potrazi negde u propertiesima ili u meniju na desnom kliku.
April 9Apr 9 12 minutes ago, kronostime said:Sharing and security postoji jos Windowsa NT4 - potrazi negde u propertiesima ili u meniju na desnom kliku. Pa kazem ti usao sam ali mi ne da vidi edit prethodnog posta.
April 9Apr 9 1 hour ago, Moća said:dosta prostora zauzima Win folder koji ne mogu da izbrisemAko uspes da obrises sistemski folderMS treba da te zaposli odmahUbices sistemSistemski folder ne mozes obrisatiUradi screeshot foldera koji zelis da obrises
April 9Apr 9 2 minutes ago, Milosh76 said:Ako uspes da obrises sistemski folderMS treba da te zaposli odmahUbices sistemSistemski folder ne mozes obrisatiUradi screeshot foldera koji zelis da obrisesMa to je sistemski folder od starog Wina koji ne koristim na starom hardu. Posto sam noviji win instalirao na SSD hardu. Edited April 9Apr 9 by Moća
April 9Apr 9 34 minutes ago, Moća said:Ma to je sistemski folder od starog Wina koji ne koristim na starom hardu. Posto sam noviji win instalirao na SSD hardu.Najlakse ti je da sve sto vredis i imas na tom drive-u prebacis na drugi i onda ga formatiras.
May 3May 3 Treba na neki komp instaliram win os.E sad pitanje:Ima li smisla instalirati Win10 ili Win11?Drugo pitanje gde da jurim instalaciju win i licencu.Ako krši neka pravila može na PM...
May 3May 3 Ako je mašina do 8GB onda Win10 pre Win11.Kolko je bitna legalnost OS-a i licence? Misliš da ti treba ili ti stvarno treba pred nekim predstavnikom zakona i poreza?