January 11Jan 11 3 minutes ago, Valk said:Samo da zahvalim tebi i sebi što nismo sumnjali u mene. Post poslat sa novog laptopa i svojeručno instaliranog Windows 11 op sistema.ne znam koliko je zanimljivo, ali doslovce mi kroz glavu prošlo kako si bezveze dala pare drugima trenutak* pre nego što sam video notifikaciju. treba nešto da uradim u excelu pa mi mozak luta. Edited January 11Jan 11 by najneindustrijaliziraniji
January 14Jan 14 On 11. 1. 2026. at 18:30, Valk said:Samo da zahvalim tebi i sebi što nismo sumnjali u mene. Post poslat sa novog laptopa i svojeručno instaliranog Windows 11 op sistema.BRAVO!Za Office kreiraj nalog na Microsoftu, dobices webmail [email protected] za mail, ali i word excel i ostale office aplikacije koje mozes da snimis na OneDrive ili na tvoj komp.Ne treba ti licenca za Office.
January 14Jan 14 6 hours ago, Milosh76 said:BRAVO!Za Office kreiraj nalog na Microsoftu, dobices webmail [email protected] za mail, ali i word excel i ostale office aplikacije koje mozes da snimis na OneDrive ili na tvoj komp.Ne treba ti licenca za Office.Imam nalog na Microsoftu preko 20 godina.Sve je rešeno, aktivirano i licencirano zahvaljujući @najneindustrijaliziraniji Ima ovaj forum još dobrih ljudi.
January 14Jan 14 2 hours ago, Valk said:Imam nalog na Microsoftu preko 20 godina.Sve je rešeno, aktivirano i licencirano zahvaljujući @najneindustrijaliziranijiIma ovaj forum još dobrih ljudi.ne znam da li bih nekome ko mi je pokazao kako se kvotuje na forumu rekao da je dobar čovek al ajde nek za sličan poduhvat bude da si u pravu massgravel, to je ime brze aktivacije, je kod mene kao real debrid, volim da ih pomenem kao fanfakt.
January 19Jan 19 A zašto mi forum baguje kad selektiram tekst? Selektiram nešto da bi pretražio u Guglu ono mi samo razselektira kako da kažem ili me i čak baci na dno stranice.
January 19Jan 19 23 minutes ago, Moća said:A zašto mi forum baguje kad selektiram tekst? Selektiram nešto da bi pretražio u Guglu ono mi samo razselektira kako da kažem ili me i čak baci na dno stranice.Koji browser i koji OS?
January 19Jan 19 @Moća Bice da je star browser...Ako zaista moras koristiti Win7 probaj ovaj upakovani chrome za Win7:32bit:https://github.com/win32ss/supermium/releases/download/v138-r8/supermium_138_32_setup.exe64 bit:https://github.com/win32ss/supermium/releases/download/v138-r8/supermium_138_64_setup.exePodrska za Win7 je istekla pre 11 god.Podrska za Win10 je istekla pre par meseci.
January 19Jan 19 3 minutes ago, Moća said:Znači mora da pređem na Win 11 koji svi kažu da je krš Jbg Moćo ti barataš s ozbiljnom dokumentacijom i sl (pretpostavljam) ne možeš da baš tako...Linux ti može biti opcija ali opet tu zezanje sa aplikacijama za digitalni potpis i sl.
January 19Jan 19 23 minutes ago, Moća said:Znači mora da pređem na Win 11 koji svi kažu da je krš Mozda je krs zbog navika korisnika ali je Win7 tehnicki inferiorniji skoro u svakom pogledu.Pre kupovine Win11 proveri da li kompjuter podzava isti sa ovim toolom:https://github.com/rcmaehl/WhyNotWin11/releases/download/2.7.0/WhyNotWin11.exe