Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Romi iz Rumunije i Bugarske putuju u UK bez vize

• Replies 343
  • Views 43.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• otiso sam u wong kei, bas je tako kao sto si napisao. podsetilo me je na studentsku menzu u kunmingu (yunnan) u kojoj smo jeli kad sam snimao neki kratki film tamo. dobra je klopa ali nisam odlepio. a

• London is done. Stigli prošle nedelje i sutra se vraćamo u bazu. Ovih 7 dana je taman koliko treba da se obiđe lagano, malo smo se ganjali sa kišom ali na to smo i računali, pa praznog hoda nije bilo.

• Hteo sam da nabacam neke fotke, jedan album slika od zadnje posete i kako smo je prošli. Ah, neću da smaram, i tako godinama... ali danas, praštajte, ipak bih podelio barem ovu, gledao sam da smanjim

Posted Images

6 minutes ago, johan nagel said:

Malo ali ne u potpunosti. Ja svake godine otputujem nekoliko puta i uvijek je cimanje koje mrzim. Najbolji godisnji odmor mi je bio kad sam uzeo 7 dana i nisam izasao iz kuce. Po cijeli dan samo ceprkao po basti, palio vatru i crljio meso, spavao do podne...

U drugu ruku, nikad se nisam pokajao sto sam otisao negdje, vidio neke drugacije predjele, upoznao ljude i lokalnu kulturu. Sjecam se da mi je uzelo cijeli dan da dobijem vizu za Indiju. Red je bio sigurno kilometar dug i samo tako sam se smorio ali je na kraju vrijedilo. Izjebali su me i u Izraelu, i pored sto sam imao urednu vizu drzali su me 3h u pritvoru na aerodromu, a u povratku su me istresli iz gaca. Jauknuo sam kad mi je rekao da skinem pantalone i kad je navukao gumenu rukavicu, srecom nije bilo invazivnog searsha te vrste. Zadnjih godina idem na normalnije destinacije gdje se ovakve stvari u principu ne desavaju ali svako putovanje moze da se iskomplikuje na ovaj ili onaj nacin. Zadnji put, prije 15ak dana zaglavio na aerodromu u Sarajevu jer avion nije mogao da sleti radi magle. Dva dana sam tu izgubio i na kraju letio iz Beograda za London. Ne ide mi se vise nigdje i nikad odnosno dok ovo ne zaboravim malo.

23 minutes ago, Mel said:

Ti dragance kad vidis da je post moj lupas palac nadole ni ne citas...

Šta ću kad sam te skinuo sa IL, pa se polako privikavam. Praštaj.

11 minutes ago, Delija67 said:

Romi iz Rumunije i Bugarske putuju u UK bez vize

Zato i kažem da su se opekli sa njima. Malo je drugačija situacija sada nakon Breksita.

44 minutes ago, dragance said:

Usput, koliko ja znam, trošak aplikacije ti se povrati ako te odbiju.

Ne, definitivno non-refundable ako te odbiju.

13 minutes ago, dragance said:

Zato i kažem da su se opekli sa njima. Malo je drugačija situacija sada nakon Breksita.

Nisu uveli vize drzavljanima Rumunije i Bugarske, a nama ne nameravaju da ukinu

1 hour ago, Seabass said:

Nama u UK su ukinuli imgur i ja jos nisam nasao zamjenu gdje mogu da uplodujem slike pa da sterem ovde. Ovako direkt moze jedna ili dvije maks. Anyways...

Evo nekoliko ideja za primer

https://postimages.org
https://imgbb.com
https://hostr.co
https://catbox.moe
10 minutes ago, Delija67 said:

Nisu uveli vize drzavljanima Rumunije i Bugarske, a nama ne nameravaju da ukinu

Mogu uvek da te vrate sa granice/aerodroma, čak i sa vizom ili bez iste. Viza nije garancija da ćeš ući u UK.

1 hour ago, Boksi said:

@Vapad hvala! )

@Seabass @jms_uk dajte neke fotke sa izložbi )

Izvol'te (ni 50 komada)

Flickr
No image preview

Wes Anderson - The Archives

Retrospective exhibition at the Design Museum, London Visited on 31 December 2025

2.jpg

3.jpg

Whats_App_Image_2026_01_01_at_13_20_20.j

Hvala @jms_uk )

Just now, Midžeta said:

Jaoo bio si na Bowie izlozbi heart

Aha. )

Mislio sam da ce biti u normalnom V&A na kensingtonu, kad ono medjutim, na drugom kraju grada, neko V&A skladiste. Svejedno, vrijedilo je.

8 minutes ago, Seabass said:

neko V&A skladiste. Svejedno, vrijedilo je.

V&A East Storehouse, posto muzej (V&A East Museum) jos nije skroz zavrsen - otvara se u aprilu

640.jpg

2 minutes ago, jms_uk said:

otvara se u aprilu

U maju, procitah na vratima.

40 minutes ago, Seabass said:

Whats_App_Image_2026_01_01_at_13_20_20.j

Primetih ovo )

IMG_0005.jpeg