Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

On 1. 1. 2026. at 16:56, Mil@n said:

@Vapad (a i ostali) kakva je situacija sa vizom? Čitao sam malo da su dosta rigorozni i naravno niko i ništa ti ne garantuje da će zahtev proći.

Ja sam je skoro vadio, pa evo mog iskustva. Sve je prilično i neverovatno brzo prošlo. Od podnošenja zahteva, pa do dobijanja maila da dođem po pasoš je prošlo osam dana. Bukvalno sam mislio da su me odbili kada sam video da je mail tako brzo stigao. U suštini, podneo sam sve ono što su tražili, i nije bilo nikakvog problema. Imam stalan posao, prikazao sam im primanja od firme, bankovne račune, a čak sam se dvoumio da li da priložim i ugovor od stana, ali sam ipak na kraju od toga odustao, a ispostavilo se da nije bilo ni potrebno. Kao što su ljudi već pominjali, bitno je samo da ih ubediš na osnovu svega priloženog da nemaš razloga da ostaješ, i da imaš dovoljno novca da budeš tamo za sve dane koje želiš. Išao sam na pet dana, bez ikakvog pozivnog pisma, i u vreme podnošenja vize nisam imao rezervisan ni smeštaj već sam samo naveo u kojem lancu hotelu ću odsesti.

• Replies 343
  • Views 43.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• otiso sam u wong kei, bas je tako kao sto si napisao. podsetilo me je na studentsku menzu u kunmingu (yunnan) u kojoj smo jeli kad sam snimao neki kratki film tamo. dobra je klopa ali nisam odlepio. a

• London is done. Stigli prošle nedelje i sutra se vraćamo u bazu. Ovih 7 dana je taman koliko treba da se obiđe lagano, malo smo se ganjali sa kišom ali na to smo i računali, pa praznog hoda nije bilo.

• Hteo sam da nabacam neke fotke, jedan album slika od zadnje posete i kako smo je prošli. Ah, neću da smaram, i tako godinama... ali danas, praštajte, ipak bih podelio barem ovu, gledao sam da smanjim

Posted Images

• Popular Post

Ko voli da gleda gradove sa visina, vidikovac na 50.om spratu 8 Bishopsgate je besplatan, ali mora da se bukira online.

https://www.8bishopsgate.com/lookout

WhatsApp Image 2026-01-10 at 23.09.58.jpeg

WhatsApp Image 2026-01-10 at 23.09.57 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-01-10 at 23.09.57.jpeg

WhatsApp Image 2026-01-10 at 23.11.59.jpeg

• 2 weeks later...

Dolazim opet 29. januar - 2. februar

Jel neko od forumasa za pivo?

5 hours ago, Tsai said:

Ja se vracam 1. Feb popodne sa puta, pa mozda to vece?

U kom kraju odsedas?

Uvek mi se svidjalo kako je Temza uklopljena u Londonu. Kao neki vodeni bulevar, arterija grada koji se ne boji reke.

9 hours ago, Tsai said:

E jebi ga. Promašiću te za dva dana, ali ako te put navede u Belfast posle Londona, javi se.

Edited by dragance

3 hours ago, jms_uk said:

Ja se vracam 1. Feb popodne sa puta, pa mozda to vece?

U kom kraju odsedas?

Hounslow kod rodjaka

Idem na Louis CK-a 30. jan

11 minutes ago, Tsai said:

Hounslow kod rodjaka

Idem na Louis CK-a 30. jan

Wooow, nice. Slušao sam da mu se nije radila komedija, pa je uradio ovu turu pa će možda ponovo raditi. Ne zaboravi da prokomentarišeš na standup temi D

1 hour ago, Tsai said:

Hounslow kod rodjaka

Odlicno - 45-50 min direktno Piccadilly linijom do King’s Cross stanice, ako si rad doci u grad.

Ili voz do Waterloo stanice.

Dal postoji neki sajt ili aplikacija na kojoj su popisani svi eventovi u gradu tih dana? Al vise mislim na male pank/rok svirke i alternativne bioskope npr nego muzeje

41 minutes ago, Tsai said:

Dal postoji neki sajt ili aplikacija na kojoj su popisani svi eventovi u gradu tih dana? Al vise mislim na male pank/rok svirke i alternativne bioskope npr nego muzeje

Evo, pa biraj sve podkategorije - ne samo pank!

DICE
No image preview

Punk Gigs in London | DICE

Discover the best live events in London and get tickets with DICE, get personalised recommendations for shows near you!

Pojedi neki dobar curry za nas bedne što gulimo robiju u Srbiji.

Roti King u Euston je neponovljiv i vredi cekati da dodjes na red. A nije ni skupo (za London).

Indian?

https://rotiking.com/location/euston/