January 2Jan 2 12 minutes ago, onamonamo said:jedino sto vize ne odobrava vise apartcik u ambasadi, to je odavno autsorsovano nekoj agenciji, centrala je valjda u poljskojznam, to je tako vec godinama unazad al aparatcik je aparatcik, koje god fele bio. bar ja to tako vidim. kao majstori...
January 2Jan 2 Тачно не бих крочио на то говњиво острво само због тих виза. Ем те третирају као грађанина трећег света, ем мораш да их мољакаш да те пусте у ту њихову обећану земљу, ем ти ни кинту не врате ако те без икаквог валидног разлога једноставно одјебу за визу. И сво то понижење да би видео шта - Бирмингем, па имам Лесковац код куће (сорру Лесковац).
January 2Jan 2 10 minutes ago, johan nagel said:Тачно не бих крочио на то говњиво острво само због тих виза. Ем те третирају као грађанина трећег света, ем мораш да их мољакаш да те пусте у ту њихову обећану земљу, ем ти ни кинту не врате ако те без икаквог валидног разлога једноставно одјебу за визу. И сво то понижење да би видео шта - Бирмингем, па имам Лесковац код куће (сорру Лесковац).sve se slazem. apsolutno sve. osim da nemas sta da vidis. jer ono sto mozes videti i doziveti je vredno svog tog maltretiranja. i vise.i uopste se ne zajebavam. imam isti stav o trampovoj americi. ne bih isao da mi zivot o tome zavisi. a ici cu sutra ako mi se ukaze prilika, uz sva unizenja. samo zato sto sam video neke gradove, upoznao ljude video i nesto prirode da znam na osnovu toga sto videh da to siljenje kurca od strane vlasti treba istrpeti (kolko god degutantno) jer je ono sto vidis i dozivis kad odes tamo vredno toga. jebiga...
January 2Jan 2 Намерно сам карикирао мало али овако генерално време, храна, људи*, па и те неке природне лепоте, све делује мега прецењено, уз ограду да јелте нисам био ал оно имам интернет.Готивим ја свашта с острва, од музике, хумора непревазиђеног, фудбала.. Али те приче да ти њих мољакаш као неко ко има типа регуларну шљаку овде, нормалан живот, ни на крај памети ти није да будеш некакав илегални имигрант тамо, и онда као ниси их довољно убедио да ћеш да се вратиш, ма ајте молим вас.*клизав терен, мислим пре свега физички нису неки лепотани реално. Око осталог се да дискутовати.Уса ми је већ мало другачија прича, Трампова или чија год. Онолика држава, тамо баш свашта има да се види реално, па и то јебавање има више смисла :D Edited January 2Jan 2 by johan nagel
January 2Jan 2 18 minutes ago, Boksi said:dajte neke fotke sa izložbi Nemam neke super fotke, lose svjetlo, a kod mene krompir od kamere. Bilo je par interesantnih exponata, a dosta toga je u nekim kesama i ormarima i ako hoces da vidis moras najaviti unaprijed.Nama u UK su ukinuli imgur i ja jos nisam nasao zamjenu gdje mogu da uplodujem slike pa da sterem ovde. Ovako direkt moze jedna ili dvije maks. Anyways...
January 2Jan 2 7 minutes ago, johan nagel said:Намерно сам карикирао мало али овако генерално време, храна, људи*, па и те неке природне лепоте, све делује мега прецењено, уз ограду да јелте нисам био ал оно имам интернет.Готивим ја свашта с острва, од музике, хумора непревазиђеног, фудбала.. Али те приче да ти њих мољакаш као неко ко има типа регуларну шљаку овде, нормалан живот, ни на крај памети ти није да будеш некакав илегални имигрант тамо, и онда као ниси их довољно убедио да ћеш да се вратиш, ма ајте молим вас.*клизав терен, мислим пре свега физички нису неки лепотани реално. Око осталог се да дискутовати.Уса ми је већ мало другачија прича, Трампова или чија год. Онолика држава, тамо баш свашта има да се види реално, па и то јебавање има више смисла :DIstina. Da je bilo interneta prije 30 godina ja se ne bih makao od kuce.
January 2Jan 2 8 minutes ago, johan nagel said:Намерно сам карикирао мало али овако генерално време, храна, људи*, па и те неке природне лепоте, све делује мега прецењено, уз ограду да јелте нисам био ал оно имам интернет.Готивим ја свашта с острва, од музике, хумора непревазиђеног, фудбала.. Али те приче да ти њих мољакаш као неко ко има типа регуларну шљаку овде, нормалан живот, ни на крај памети ти није да будеш некакав илегални имигрант тамо, и онда као ниси их довољно убедио да ћеш да се вратиш, ма ајте молим вас.*клизав терен, мислим пре свега физички нису неки лепотани реално. Око осталог се да дискутовати.Уса ми је већ мало другачија прича, Трампова или чија год. Онолика држава, тамо баш свашта има да се види реално, па и то јебавање има више смисла :DNe treba sad raditi ne znam sta, ali podneti da imas kucu zenu i psa u Srbiji da bi recimo video London je Ok, koga zanima. Po meni su procedure u ambasadama pocetkom 2000th bile mnogo bezveznije nego sad, ako mi je utisak ispravan...
January 2Jan 2 22 minutes ago, johan nagel said:Намерно сам карикирао мало али овако генерално време, храна, људи*, па и те неке природне лепоте, све делује мега прецењено, уз ограду да јелте нисам био ал оно имам интернет.Готивим ја свашта с острва, од музике, хумора непревазиђеног, фудбала.. Али те приче да ти њих мољакаш као неко ко има типа регуларну шљаку овде, нормалан живот, ни на крај памети ти није да будеш некакав илегални имигрант тамо, и онда као ниси их довољно убедио да ћеш да се вратиш, ма ајте молим вас.*клизав терен, мислим пре свега физички нису неки лепотани реално. Око осталог се да дискутовати.Уса ми је већ мало другачија прича, Трампова или чија год. Онолика држава, тамо баш свашта има да се види реално, па и то јебавање има више смисла :DBaš zbog tebe i tebi sličnih treba dozvoliti posetu, da se uveriš da ima mnogo šta da se vidi. Usput, koliko ja znam, trošak aplikacije ti se povrati ako te odbiju.
January 2Jan 2 Just now, dragance said:Baš zbog tebe i tebi sličnih treba dozvoliti posetu, da se uveriš da ima mnogo šta da se vidi. Usput, koliko ja znam, trošak aplikacije ti se povrati ako te odbiju.Нем појма раније је дефинитивно било нема кинте назад
January 2Jan 2 Elem, samo se treba potruditi i napisati obrazloženje kao što je Adam rekao.Opekli su se sa Romima iz Rumunije i Bugarima, od kojih je vidljiv deo došao zbog džeparenja i prostitucije. Kažem, vidljiv deo - ne i većina.