January 19Jan 19 Ne prave samo indijci curry. Pakistanci, Bangladesani, Sri Lancani i ostali - pa onda i regionalni delovi Indije su svi drugaciji u stilu.Brick Lane je uglavnom tourist trap, a tamo imas dosta Bangladesana, a jedino mi Meraz Cafe odskace tamo. Razlike su u kombinaciji zacina, kojim mesom (ili kojom alternativom mesu), sta dodaju u curry (sto ides istocnije, tj prema tajlandu, imas i vise kokosovog mleka za broth), koje povrce, itd.Tesko je za objasniti.
January 19Jan 19 11 minutes ago, dragance said:Roti King u Euston je neponovljiv i vredi cekati da dodjes na red. A nije ni skupo (za London).Cesto prolazim pored i uvek je red napolju.
January 19Jan 19 3 hours ago, dragance said:E jebi ga. Promašiću te za dva dana, ali ako te put navede u Belfast posle Londona, javi se.Dva dana pre ili posle?
January 19Jan 19 2 minutes ago, jms_uk said:Dva dana pre ili posle?Tu sam u ponedeljak i utorak.Edit: tj tu sam svaki drugi ponedeljak i utorak, a ponekad i cesce. Edited January 19Jan 19 by dragance
January 19Jan 19 Daju se u Prince Charles Cinema Odiseja, Mulholand Drive, Days of Being Wild, Barry Lyndon sa trake (35 i 70mm) tih dana
January 19Jan 19 3 hours ago, dragance said:Tu sam u ponedeljak i utorak.Edit: tj tu sam svaki drugi ponedeljak i utorak, a ponekad i cesce.Javni se ponekad ako si free (for a quick one). Edited January 19Jan 19 by jms_uk
January 19Jan 19 35 minutes ago, pariah said:Kviki? https://www.reddit.com/r/britishproblems/s/cc4T8GoiSZ
January 19Jan 19 @jms_uk ma znam ali baš sraman i nadasve bezuspešan pokušaj humora, šege, pošalice, malo se popilo veče pred pravoslavnog sejint džona.
March 8Mar 8 Ovo je veceras bilo u South Bank Centre, japanska bubnjarska grupa, ne znam ni kako bih opisao... Fenomenalan nastup, odusevljen sam.U povratku do stanice, na Waterloo Bridge uslikam panoramu ovim mojim krompirom:Skroz desno je Charring Cross Station, lijevo je London Eye, a iza Hungerford Bridge bljesti QE Tower (Big Ben). Maglustina iza kao i prije 100 godina. Edited March 8Mar 8 by Seabass