Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najvredniji igrač

Featured Replies

Da da čulo se vrlo glasno

• Replies 3.8k
  • Views 235.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro, nemojte osudjivati unapred, mozda ga drze u saci nekim snimcima gde je intiman sa konjima ili tako nesto, sigurno postoji dobar razlog zasto ne demantuje

• Znaju svi koji su glasali ko je najkvalitetniji košarkaš sa srpskim pasošem i ko je najviše postigao prošle godine, nisu baš toliki retardi, ali su umesto da glasaju po automatizmu izabrali da iskažu

Posted Images

51 minutes ago, Mos said:

Je l' istina da je Debeli dobio sinoć MVP chants usred LA-a?

Da, ali ja bilo dosta navijaca Denvera u sali.

nije li se ove sezone igralo 10 utakmica vise?

zaboravih

277576927_10159723333178610_756676496695

ovogodisnji Jokic, a vrlo verovatno i Janis, ce imati dva najbolja PER u istoriji, bolje od Janisa iz '20e i Wilta iz '62 (ona sezona kad je imao 50 ppg / 25 rpg, doduse na mnogo vise minuta i poseda) .

Jokic mislim prvi ikada sa 4 osnovne statistike u top 10 lige (ppg rpg apg spg), takodje prvi ikada PER > 33! PER jeste malo zastarela statistika, ali ce imati i najvisi BPM ikada, najvisi win shares ikada, najvisi VORP ikada...Neke od tih statistika su u ovom slucaju malo nerealne jer racunaju vrednost u odnosu na zamenskog igraca, a dnvr je igrao sa uzasnom klupom, bez rezervne petice 4 meseca...Mislim da mu je VORP recimo dosta manji od kad je Bugi tu. Svejedno, istorijska sezona.

Istorijska sezona za Jokica i statisticare, mlitava karina za Denver koji ce da ga blajzne u prvom kolu rutinski

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

On 10.4.2022. at 14:22, spaceploitator said:

ovogodisnji Jokic, a vrlo verovatno i Janis, ce imati dva najbolja PER u istoriji, bolje od Janisa iz '20e i Wilta iz '62 (ona sezona kad je imao 50 ppg / 25 rpg, doduse na mnogo vise minuta i poseda) .

Jokic mislim prvi ikada sa 4 osnovne statistike u top 10 lige (ppg rpg apg spg), takodje prvi ikada PER > 33! PER jeste malo zastarela statistika, ali ce imati i najvisi BPM ikada, najvisi win shares ikada, najvisi VORP ikada...Neke od tih statistika su u ovom slucaju malo nerealne jer racunaju vrednost u odnosu na zamenskog igraca, a dnvr je igrao sa uzasnom klupom, bez rezervne petice 4 meseca...Mislim da mu je VORP recimo dosta manji od kad je Bugi tu. Svejedno, istorijska sezona.

njega za te advanced statistike vuku asistencije pošto se u dosta njih (ne znam tačno u kojim i da li u svim) asistencije množe sa nekim faktorom koji zavisi od pozicije, naravno za plejeve najmanje a za centre najviše, što u njegovoj kombinaciji - centar kroz kog ide ogroman broj akcija i asistencija njemu daje sulude rezultate, ali eto i ova sezona mu je čak i u najbazičnijim statistikama donijela kombinaciju prebacivanja određenih okruglih cifara do sad nikad viđenu u istoriji

23 minutes ago, Zli Gli said:

Istorijska sezona za Jokica i statisticare, mlitava karina za Denver koji ce da ga blajzne u prvom kolu rutinski

Play Off, not bad, sa obzirom da su bez njega tipa najgori tim u ligi. 

11 minutes ago, James Marshall said:

njega za te advanced statistike vuku asistencije pošto se u dosta njih (ne znam tačno u kojim i da li u svim) asistencije množe sa nekim faktorom koji zavisi od pozicije, naravno za plejeve najmanje a za centre najviše, što u njegovoj kombinaciji - centar kroz kog ide ogroman broj akcija i asistencija njemu daje sulude rezultate, ali eto i ova sezona mu je čak i u najbazičnijim statistikama donijela kombinaciju prebacivanja određenih okruglih cifara do sad nikad viđenu u istoriji

Da, BPM i VORP uracunavaju specijalne pozicione faktore, a WS i PER mislim da ne

38 minutes ago, Zli Gli said:

I Jordan ga je vise puta blajznavaotm  u prvom kolu posle dominantnih regularnih sezona 

Vaistinu, gubio od nekih tamo Seltiksa i Pistonsa u prvim rundama i finalima istoka ali ipak izgurao do pozicije goata. Cak i godine se poklapaju, znaci Denver uzima naredne tri sezone sa Marejem koji glumi Pipena a MPJ je miks Kukoca i Rodmana ili tako nesto.

gubio je i od nekih bucksa u prvim rundama

Sad videh, i od Baksa u prvoj sezoni

1 hour ago, Joe D said:

gubio je i od nekih bucksa u prvim rundama

a nisu bas neki Bucksi... Sidney Monkrif u primeu, Bob Lanier koji jeste imao tada cirka 80 godina, ali je i dalje bio zver pod kosem... bili su druga ekipa istoka, pre nego se Detroit digao. a za Bullse ne znam ni ko je igrao sem Jordana, Orlando Woolrdge i... neam pojma ko jos :(