Jump to content

Najvredniji igrač

Featured Replies

Mi o javnim licnostima znamo jako malo kakvi su, sto bi rekao Zli Gli, u dubini duse.

• Replies 3.5k
  • Views 201.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro, nemojte osudjivati unapred, mozda ga drze u saci nekim snimcima gde je intiman sa konjima ili tako nesto, sigurno postoji dobar razlog zasto ne demantuje

• Znaju svi koji su glasali ko je najkvalitetniji košarkaš sa srpskim pasošem i ko je najviše postigao prošle godine, nisu baš toliki retardi, ali su umesto da glasaju po automatizmu izabrali da iskažu

Posted Images

to znaju njihovi prijatelji, mi sudimo na osnovu njihovih dela

ne samo profesionalnih

jokara je treće(najmlađe) dete u familiji, verovatno je bio i mezimac u porodici što se i da videti na nekim slikama, tako da za razliku od nola nema potrebu za priznanje ljubavi od strane trećih lica

1 hour ago, Plajvi said:

Meni deluje dosta manje isfolirano od Noloa, bole ga kurac i to je to. Pije pivo u nadimljenoj sobi, peva po vasaru, gleda konju u dupe, mrzi ga da zivi i jedva ceka penziju.

Zabole ga za sve i mrzi ga da živi, ali ga ne mrzi i ne zabole ga da potpiše podršku SNS. Realno nije mogao bolji izuzetak da pronađe i demonstrira za tu svoju gistro šatro flegmatičnost i svemijeravnost.

13 minutes ago, Milošica said:

Mi o javnim licnostima znamo jako malo kakvi su, sto bi rekao Zli Gli, u dubini duse.

ja mislio ti znas svaku javnu licnost

3 minutes ago, Joe D said:

ja mislio ti znas svaku javnu licnost

Znam samo nekoliko, ali mozda nekad upoznam i ovu dvojicu preko stranke.

17 minutes ago, Milošica said:

zato znaju njegove kolege. ima materijala o tome jedno pola Vikipedije 

Nole patriota, osvojio za Srbiju Dejvis kup i bronzu na OI a Jokara nista, truba, niti medalja niti dobre statistike i kad je video da su Fiba takmicenja zajebana, odustao. Nema tripl dablova jer se igra sporije i sa odbranama - odma' nece da igra. Znaci sebican po prirodi. Novak osnovao udruzenje nekih igraca i bori se da i ovi van prvih 50 imaju dobra primanja, znaci velikodusan i kolegijalan, dobar covek pre svega. Pametnom dosta.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

3 hours ago, Redoran said:

Zabole ga za sve i mrzi ga da živi, ali ga ne mrzi i ne zabole ga da potpiše podršku SNS. Realno nije mogao bolji izuzetak da pronađe i demonstrira za tu svoju gistro šatro flegmatičnost i svemijeravnost.

i dalje ostajem pri stavu da je jokarin i vasin "potpis" za psihobudalu delo njihovog menadzera koji je to uradio zbog nekih svojih kombina, ili zarad zastite biznisa, sta god. zaista verujem da su to pametni i dobri momci koji samostalno nikad ne bi potpisali za ovog, ali jednostavno nemaju snage da se odupru menadzeru koji je njihov vlasnik.

Edited by Nikodije

On 1.4.2022. at 11:53, garmonbozia said:

i najveći graditelj beograda tamo negde oko 25. maja

Pa da li ti ozbiljno verujes da je Noletu stalo do tamo nekih hektara i sportskih objekata, znajuci kakav je fanatik, posvecenik i nindza? To ovi njegovi, matori i sitna zena. On od Australije ne razmislja o bilo cemu drugom, sem da nekako nastupi na Vimbldonu i u finalu pogodi lopticom kraljicu u glavu. 

Jokara

Nije osvojio prsten u embiej
Nije jebo Natasu Bekvalac
Nema Dejvis kup osvojen niti medalju na OI
Nikad nije pobedio Federera i Nadala
MVP embiej cirkus lige, regularni deo go kurac
Ne znamo jel daje u humanitarne svrhe, cuti
Vozi neke konje nebitne
Dao potpis za SNS i Vucica, bruka

Nole

Nije osvojio embiej jer nije ni igro, inace bi
Mozda je jebo Natasu Bekvalac, pricalo se
Osvojio Dejvis kup i medalju na OI
Osvojio brdo turnira, kidao Federera i Nadala
Nije bio MVP u embiej jer nije igro, inace bi bio
Daje stalno siromasnima milione
Grli drvece i obilazi piramide,znaci voli prirodu
Nije potpisao za SNS i Vucica, gospodin

Meni je sve jasno kao dan

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

jokara ima medalju na oi

ima i nolo bronzu, istinski lebron tenisa.

za nola je zli napisao da ima medalju. zna da nolo ima medalju, a ne zna za jokaru, glumi nekog machoa a bolje poznaje tenis nego kosarku.

a nisam citao, ne mogu ja te negujmo fore

18 minutes ago, Nikodije said:

za nola je zli napisao da ima medalju. zna da nolo ima medalju, a ne zna za jokaru, glumi nekog machoa a bolje poznaje tenis nego kosarku.

:D

Mislio je da Jokic nema medalju u tenisu sa OI.