April 2, 20223 yr Mi o javnim licnostima znamo jako malo kakvi su, sto bi rekao Zli Gli, u dubini duse.
April 2, 20223 yr to znaju njihovi prijatelji, mi sudimo na osnovu njihovih dela ne samo profesionalnih jokara je treće(najmlađe) dete u familiji, verovatno je bio i mezimac u porodici što se i da videti na nekim slikama, tako da za razliku od nola nema potrebu za priznanje ljubavi od strane trećih lica
April 2, 20223 yr 1 hour ago, Plajvi said: Meni deluje dosta manje isfolirano od Noloa, bole ga kurac i to je to. Pije pivo u nadimljenoj sobi, peva po vasaru, gleda konju u dupe, mrzi ga da zivi i jedva ceka penziju. Zabole ga za sve i mrzi ga da živi, ali ga ne mrzi i ne zabole ga da potpiše podršku SNS. Realno nije mogao bolji izuzetak da pronađe i demonstrira za tu svoju gistro šatro flegmatičnost i svemijeravnost.
April 2, 20223 yr 13 minutes ago, Milošica said: Mi o javnim licnostima znamo jako malo kakvi su, sto bi rekao Zli Gli, u dubini duse. ja mislio ti znas svaku javnu licnost
April 2, 20223 yr 3 minutes ago, Joe D said: ja mislio ti znas svaku javnu licnost Znam samo nekoliko, ali mozda nekad upoznam i ovu dvojicu preko stranke.
April 2, 20223 yr 17 minutes ago, Milošica said: Mi o javnim licnostima znamo jako malo kakvi su, sto bi rekao Zli Gli, u dubini duse. zato znaju njegove kolege. ima materijala o tome jedno pola Vikipedije
April 2, 20223 yr Nole patriota, osvojio za Srbiju Dejvis kup i bronzu na OI a Jokara nista, truba, niti medalja niti dobre statistike i kad je video da su Fiba takmicenja zajebana, odustao. Nema tripl dablova jer se igra sporije i sa odbranama - odma' nece da igra. Znaci sebican po prirodi. Novak osnovao udruzenje nekih igraca i bori se da i ovi van prvih 50 imaju dobra primanja, znaci velikodusan i kolegijalan, dobar covek pre svega. Pametnom dosta. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
April 2, 20223 yr 3 hours ago, Redoran said: Zabole ga za sve i mrzi ga da živi, ali ga ne mrzi i ne zabole ga da potpiše podršku SNS. Realno nije mogao bolji izuzetak da pronađe i demonstrira za tu svoju gistro šatro flegmatičnost i svemijeravnost. i dalje ostajem pri stavu da je jokarin i vasin "potpis" za psihobudalu delo njihovog menadzera koji je to uradio zbog nekih svojih kombina, ili zarad zastite biznisa, sta god. zaista verujem da su to pametni i dobri momci koji samostalno nikad ne bi potpisali za ovog, ali jednostavno nemaju snage da se odupru menadzeru koji je njihov vlasnik. Edited April 2, 20223 yr by Nikodije
April 2, 20223 yr On 1.4.2022. at 11:53, garmonbozia said: i najveći graditelj beograda tamo negde oko 25. maja Pa da li ti ozbiljno verujes da je Noletu stalo do tamo nekih hektara i sportskih objekata, znajuci kakav je fanatik, posvecenik i nindza? To ovi njegovi, matori i sitna zena. On od Australije ne razmislja o bilo cemu drugom, sem da nekako nastupi na Vimbldonu i u finalu pogodi lopticom kraljicu u glavu.
April 2, 20223 yr JokaraNije osvojio prsten u embiejNije jebo Natasu BekvalacNema Dejvis kup osvojen niti medalju na OINikad nije pobedio Federera i NadalaMVP embiej cirkus lige, regularni deo go kuracNe znamo jel daje u humanitarne svrhe, cutiVozi neke konje nebitneDao potpis za SNS i Vucica, brukaNoleNije osvojio embiej jer nije ni igro, inace biMozda je jebo Natasu Bekvalac, pricalo seOsvojio Dejvis kup i medalju na OIOsvojio brdo turnira, kidao Federera i NadalaNije bio MVP u embiej jer nije igro, inace bi bioDaje stalno siromasnima milioneGrli drvece i obilazi piramide,znaci voli priroduNije potpisao za SNS i Vucica, gospodinMeni je sve jasno kao danSent from my M2012K11G using Tapatalk
April 2, 20223 yr za nola je zli napisao da ima medalju. zna da nolo ima medalju, a ne zna za jokaru, glumi nekog machoa a bolje poznaje tenis nego kosarku.
April 2, 20223 yr 18 minutes ago, Nikodije said: za nola je zli napisao da ima medalju. zna da nolo ima medalju, a ne zna za jokaru, glumi nekog machoa a bolje poznaje tenis nego kosarku. Mislio je da Jokic nema medalju u tenisu sa OI.