Milošica Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Mi o javnim licnostima znamo jako malo kakvi su, sto bi rekao Zli Gli, u dubini duse.
kud u maglu Simoviću Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 to znaju njihovi prijatelji, mi sudimo na osnovu njihovih dela ne samo profesionalnih jokara je treće(najmlađe) dete u familiji, verovatno je bio i mezimac u porodici što se i da videti na nekim slikama, tako da za razliku od nola nema potrebu za priznanje ljubavi od strane trećih lica
Redoran Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 1 hour ago, Plajvi said: Meni deluje dosta manje isfolirano od Noloa, bole ga kurac i to je to. Pije pivo u nadimljenoj sobi, peva po vasaru, gleda konju u dupe, mrzi ga da zivi i jedva ceka penziju. Zabole ga za sve i mrzi ga da živi, ali ga ne mrzi i ne zabole ga da potpiše podršku SNS. Realno nije mogao bolji izuzetak da pronađe i demonstrira za tu svoju gistro šatro flegmatičnost i svemijeravnost.
Joe D Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 13 minutes ago, Milošica said: Mi o javnim licnostima znamo jako malo kakvi su, sto bi rekao Zli Gli, u dubini duse. ja mislio ti znas svaku javnu licnost 1
Milošica Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 3 minutes ago, Joe D said: ja mislio ti znas svaku javnu licnost Znam samo nekoliko, ali mozda nekad upoznam i ovu dvojicu preko stranke.
Ros Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 17 minutes ago, Milošica said: Mi o javnim licnostima znamo jako malo kakvi su, sto bi rekao Zli Gli, u dubini duse. zato znaju njegove kolege. ima materijala o tome jedno pola Vikipedije
Zli Gli Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Nole patriota, osvojio za Srbiju Dejvis kup i bronzu na OI a Jokara nista, truba, niti medalja niti dobre statistike i kad je video da su Fiba takmicenja zajebana, odustao. Nema tripl dablova jer se igra sporije i sa odbranama - odma' nece da igra. Znaci sebican po prirodi. Novak osnovao udruzenje nekih igraca i bori se da i ovi van prvih 50 imaju dobra primanja, znaci velikodusan i kolegijalan, dobar covek pre svega. Pametnom dosta. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Nikodije Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 (edited) 3 hours ago, Redoran said: Zabole ga za sve i mrzi ga da živi, ali ga ne mrzi i ne zabole ga da potpiše podršku SNS. Realno nije mogao bolji izuzetak da pronađe i demonstrira za tu svoju gistro šatro flegmatičnost i svemijeravnost. i dalje ostajem pri stavu da je jokarin i vasin "potpis" za psihobudalu delo njihovog menadzera koji je to uradio zbog nekih svojih kombina, ili zarad zastite biznisa, sta god. zaista verujem da su to pametni i dobri momci koji samostalno nikad ne bi potpisali za ovog, ali jednostavno nemaju snage da se odupru menadzeru koji je njihov vlasnik. Edited April 2, 2022 by Nikodije 1
Tunguz Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 On 1.4.2022. at 11:53, garmonbozia said: i najveći graditelj beograda tamo negde oko 25. maja Pa da li ti ozbiljno verujes da je Noletu stalo do tamo nekih hektara i sportskih objekata, znajuci kakav je fanatik, posvecenik i nindza? To ovi njegovi, matori i sitna zena. On od Australije ne razmislja o bilo cemu drugom, sem da nekako nastupi na Vimbldonu i u finalu pogodi lopticom kraljicu u glavu. 1
Zli Gli Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 JokaraNije osvojio prsten u embiejNije jebo Natasu BekvalacNema Dejvis kup osvojen niti medalju na OINikad nije pobedio Federera i NadalaMVP embiej cirkus lige, regularni deo go kuracNe znamo jel daje u humanitarne svrhe, cutiVozi neke konje nebitneDao potpis za SNS i Vucica, brukaNoleNije osvojio embiej jer nije ni igro, inace biMozda je jebo Natasu Bekvalac, pricalo seOsvojio Dejvis kup i medalju na OIOsvojio brdo turnira, kidao Federera i NadalaNije bio MVP u embiej jer nije igro, inace bi bioDaje stalno siromasnima milioneGrli drvece i obilazi piramide,znaci voli priroduNije potpisao za SNS i Vucica, gospodinMeni je sve jasno kao danSent from my M2012K11G using Tapatalk 1
Nikodije Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 za nola je zli napisao da ima medalju. zna da nolo ima medalju, a ne zna za jokaru, glumi nekog machoa a bolje poznaje tenis nego kosarku. 2
Lancia Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 18 minutes ago, Nikodije said: za nola je zli napisao da ima medalju. zna da nolo ima medalju, a ne zna za jokaru, glumi nekog machoa a bolje poznaje tenis nego kosarku. Mislio je da Jokic nema medalju u tenisu sa OI. 1
Recommended Posts