harper lee Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Samo neka mi neko jos jednom pomene TSC i njihovu otvorenu igru. Seljacine valjaroske.
roux senyurt Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 (edited) 58 minutes ago, darkonet said: Moze li neki stream? http://live.jokerswidget.org/freelivematch/918494014952770.html ovde ima jos https://www.ultrasports.tv Edited August 21, 2021 by roux senyurt
fandorin Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Odvratna ekipa je TSC. Ništa neobično s obzirom na to ko im je trener. Valjali su se 7 minuta. Jedini kontakt koji sudija nije odsudio je faul na Pavkovim pre gola. Krstičić dao gol za špice i osim toga baš ništa. Eksperimenti sa Erakovićem na levom beku su glupi u rangu pokušaja da se od Srnića napravi vezista. Mora Rodić umesto Pankova, Kanga - Krstičić i Katai - Velja. Realno je da bude 4:1.
Dimitrije Posted August 21, 2021 Author Posted August 21, 2021 (edited) Ako zagreva Rodica, Kangu i Kataija, onda ocekujem da menja Pankova, Nikolica i Krsticica. Erakovic mora da ostane u igri jer je bonus, pa pretpostavljam da ce on da bude drugi stoper. Edited August 21, 2021 by Dimitrije
adasevic Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 3 minutes ago, harper said: Samo neka mi neko jos jednom pomene TSC i njihovu otvorenu igru. Seljacine valjaroske. Ja nisam stekao utisak da se puno valjaju. Jednom je Sanogo pao na Tomanovica, drugi put je neki njihov dobio nezgodnu loptu u nos, a jedino treci put mi deluje da je Tomanovic isfolirao... Nije losa utkamica... 1
Milosh76 Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Samo neka mi neko jos jednom pomene TSC i njihovu otvorenu igru. Seljacine valjaroske.Ko im je trener I ne cudi Nikolic je igrac manje, Ben namestio bar 2 gola, pomocni ima tetku na Istoku pa joj mase zastavicom povremeno Jel bio faul nad Pavkovim pre njihovog gola?Na stadionu vidjeni Tosic I Zivkovic I odmah krenula prica da dolaze.
Dimitrije Posted August 21, 2021 Author Posted August 21, 2021 Kontrolisali smo igru, imali dobre sanse, od toga 2 zicera (Pavkov i Sanogo). Ako ovo ne dobijemo, onda smo sami krivi.
Dimitrije Posted August 21, 2021 Author Posted August 21, 2021 8 minutes ago, fandorin said: Odvratna ekipa je TSC. Ništa neobično s obzirom na to ko im je trener. Valjali su se 7 minuta. Jedini kontakt koji sudija nije odsudio je faul na Pavkovim pre gola. Krstičić dao gol za špice i osim toga baš ništa. Eksperimenti sa Erakovićem na levom beku su glupi u rangu pokušaja da se od Srnića napravi vezista. Mora Rodić umesto Pankova, Kanga - Krstičić i Katai - Velja. Realno je da bude 4:1. Razlog je sto mora da igra jedan bonus. Ja bih koristio golmana kao bonusa, posebno kada igramo u nasoj ligi kod kuce.
John Coltrane Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Ivanić se sprda, kao na malom fudbalu, šteta. Vidi se da puca od samopouzdanja.
Recommended Posts