namenski Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Novi Reno? Lada Vesta Novi Reno? Vesta. Lajka. Тачан одговор гласи: модел од ког ће свету застати дах, 1 револуција у аутомобилској индустрији Планете, невиђено дизајнерско ремек дело, у Бертонеу, Пининфарини, Загату и осталим фолирантским кућама седе, плачу, косе чупају и вене секу, Јапанци најављују затварање 100,000 погона Тојоте и осталих произвођача, са све отпуштањем 100,000,000 радника, Фолксваген у шоку и још се не оглашава, из музеја широм света уклањају изложене моделе да би направили места, а праве реакције тек следе, само да се мало дође свести из несвести.
Zaz_pi Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) edit: Novi Reno? Delimicno tacno, kazu da ce biti u toj verziji sa reno motorom ali na srecu namenskog ce biti i sa novim Avtovaz motorom. ;) Edited August 12, 2014 by Zaz_pi
Zaz_pi Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) Saradnja GM-Avtovaz Iz nekog razloga oni ovu zovu Niva iako Avtovaz ima i dalje svoju Nivu, ne kooperaciju sa GM: To je i dalje terenac koji mozes da teras po svemu i svacemu a relativno povoljan za uzeti. Nove Lade sa sajma u Moskvi https://www.youtube.com/watch?v=j-hxY66dX2A Edited August 30, 2014 by Zaz_pi
Кристофер Лумумбо Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 izvini sto postavljam ovakvo pitanje, jel ti zivis u rusiji?
Zaz_pi Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Ono sto sam heo da stavim je ovo Ovo je islandska kompanija Arctic trucks koja pravi nadogradnju vozila, u ovom slucaju Toyota-e, za ekstremne severne uslove. Ima fabriku u Krasnojarsku(to je treci po velicini grad u Sibiru, preko milion stanovnika) i ovo iznad se tamo pravi i namenjeno je za sibirksa bespuca. Evo nekih njihovih modifikacija za druge delove sveta
Zaz_pi Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 izvini sto postavljam ovakvo pitanje, jel ti zivis u rusiji? Ponekad sam tamo. Sto pitas?
Shan Jan Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Drago mi je da su i rusi konacno shvatili ko ima najbolji terenac na svetu (africanisam inside).
Filipenko Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Lada X ray mi se sviđa, jeste da je platforma na kojoj je i Sandero, ali pod uslovom da cena bude korektna rado bih je posedovao.
namenski Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Drago mi je da su i rusi konacno shvatili ko ima najbolji terenac na svetu (africanisam inside). Jesu, ano ih u Kalinjigradu ga prave sve u 16. Inace: HMMWV, Oshkosh izvedba sa takozvanim TAK-4 Independent Suspension... Navodno 70% poboljsanje mogucnosti kretanja van puteva, 432 mm najniza tacka, nosi preko 1 tone, popravljeno kocenje i znacajno smanjenje zamora vozaca...
Recommended Posts