Jump to content
IGNORED

Novosti iz sveta automobilizma

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Pa to, gde da tu stavim još jednu šunku, par tabli slaninice, sira i ostalog kad se vraćam sa sela?

A šta bi ti, Abart SUV ili karavan? Toga nikad nije bilo.

• 2 months later...
Posted (edited)

Mitsubishi Lancer, auto mojih snova iz mladosti, sada na akciji 15k u višem nivou opreme. Jebote, kao klinac sam tolike reli igre (Rally Trophy, Colin McRae Rally) odvozao sa njim, a sada i da imam pare ne bih smeo da ga kupim jer pojma nemam kakvi su servisi i održavanje, verovatno standardno očaj za sve što se u Srbiji ne vozi masovno...

Edited by Filipenko
Posted

Krajem 80-ih izvozao jednog kupljenog u Srbiji, od onih Velauto, 450,000 bez da glava zaboli, servis bio OK, prvo njihov, pa onda Djelmas, bila i neka 2 tipa na Zrenjaninskom putu, Miki iTasa cini mi se, servis Mazda, ali radili i Mitcubisije bez zamerke.

Odlican auto, voli voznju i vozaca, podnosio bez greske i srpske puteve, za ove nove cujem da nije vise to to, probao jednom, manji je ili mi se to na meru od 2 metra samo cini.

Posted

Ma prelep auto, jbt, i to nekako nenametljiv i diskretan. I još valjda neće više biti pravljeni, naredni će biti neki hibridi/električni modeli. Tuga da me uhvati...

02-d.jpg

Posted

Taj sam ja hteo da uzmem, ali gospođi se nije sviđao.

Posted

:huh:

Da ga uzmeš sebi ili njoj?

Posted

Paaaa "nama". Kao em nije lep, em ima suviše agresivan nos. Posle sam saznao da joj se ASX dopada. Go figure.

Posted

Ma ne taj, nego ovaj prethodni, sa "jet fighter" stilom:

Mitsubishi_ASX_front-1_20100717.jpg

Poenta je u tome da su imali isti taj "agresivni nos" i jedan i drugi.

Posted

:lol:

Upravo to htedoh da napišem...prednji deo im je preslikan, samo skaliran na veću visinu ASX-a.

Šta bi na kraju, jeste uzeli ASX, kakav je? Ili je posle rekla da joj se kod ASXa ne dopada što liči na džip i tražila Qashqai?

Posted

Tojotin model na vodonik  (fuel cell vehicle -- FCV) je krenuo u serijsku proizvodnju moze da se naruci od pre neki dan, isporuka prolece sledece godine, cena za Japan 50 000 evra, sa 6 kila vodonika domet 500km. Ja bih ovo vozio!

Posted

:lol:

Upravo to htedoh da napišem...prednji deo im je preslikan, samo skaliran na veću visinu ASX-a.

Šta bi na kraju, jeste uzeli ASX, kakav je? Ili je posle rekla da joj se kod ASXa ne dopada što liči na džip i tražila Qashqai?

Ma jok, kakav ASX - digao sam skroz bio ruke od jetfigter serije nakon tih komentara. Poenta je u tome da vidi određeni model u jednoj boji i sviđa joj se auto. A onda taj potpuno isti u drugačijoj boji ispada da joj se ne sviđa. Rekoh "ne sviđa ti se ta boja?" - "Ne, ne sviđa mi se taj auto u toj boji". I ako ne možeš da nađeš u pravoj boji - batali odmah. A Švabe ko Švabe, 75-80% svih kola su crne ili neke vrste srebrne boje. Na kraju batalili modele i naveli ključne atribute (da je kraći od prethodnog, da se visoko sedi, da...).

Posted

Jasno. Sve u svemu, Mitsubishi Lancer je keva, mnogo dobra kola za te pare, makar ovako naizgled.