Lancia Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Gari, to ne da nije novo, nego se i ne proizvodi vise.
Aće Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 ja sam to prvi put vido u srbiji pre dve nedelje jbg. ovogodisnje godiste :D
Lancia Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 EU ima nameru da u bliskoj buducnosti svi novi automobili imaju ugradjen remote control za automatsko zaustavljanje u slucaju potere pandura. Sledece stvar je sigurno GPS.
Razzmatazz Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 I onda krimosi za pljačke drže u garaži budženog golfa dvojku, koji nema ništa od elektronike - čak ni mp3 plejer.
Indy Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 (edited) Bobova reklama za Chrysler o kojoj se prica...http://youtu.be/KlSn8Isv-3MEDIT. Da ne zaboravim i spoofhttp://youtu.be/Gh12VBteWqg Edited February 5, 2014 by Indy
Lancia Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Nakon Fiata, izgleda da su i Francuzi naucili nesto iz prakticnog dizajna od Nemaca. Era mastovitog i originalnog po svaku cenu je napustena u korist prakticnog, jednostavnog dizajna, gde se posebnost dobija kombinacijom boja i detalja. Iako nisam zaintersovan (opravdano) za ovakve malisane, kad je kupovina u pitanju, raduje me da ce osveziti puteve svojom pojavom. Francuzi su 'osetli krv' na ovom segemntu, gde caruju Fiat 500, Panda i VW UP, nakon odlaska Minija i Bube u vecu kategoriju. Potencijanim kupcima ce biti zaista tesko da izaberu najlepsi, najjeftiniji, najbolji...moj favorit je Citroen C1 sa smekerskim obrvama.
Lancia Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 bas me raduje uspeh FIAT-a kako u prestruktuiranju, tako i povodom kupovine Chryslera. Sergio Marchionne ispade veliki car, jos da jednog dana vaskrsne Lanciu... btw, mali Jeep Renegade ce biti apsolutni hit - novi Reno 4.
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 (edited) c1 je šmekerica, ali svi sem, donekle, pežoa liče na fiata 500 Edited March 5, 2014 by kud u maglu Simovicu
Lancia Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 fala bogu da su zamenili one paukove oci od farova. btw, kazu da je 4c neprejebiv za voznju, bas zbog toga sto nema one silne elektronske zjabancije i pomagala.
Čutura Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 u pretprosloj (cini mi se, ili jednoj pre) epizodi top gira ga hamond vozi oko jezera komo, izgleda fantasticno.
Lancia Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 imao sam priliku da osmotrim uzivo novu mazdu 3. vrlo vrlo lep auto iz klase za smrtnike. smekerski dizajn i spolja i iznutra, mali volan, atmosferski motori, mislim stvarno ne kapiram ko je lud da kupi jednog golfa, seata, pezoa...sta god u ovoj klasi. bombona.
Filipenko Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Stvarno, ko je lud da kupi nemački hečbek sa povoljnijom startnom cenom umesto japanskog za koga su delovi em ređi od jednoroga em skupi kao đavo.
Filipenko Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 (edited) Naravno, govorim o situaciji u Srbiji & okolišu. Ne sporim ja da verovatno Mazda servisa ima ko pečuraka po inostranstvu, sa normalno dobavljivim delovima. Za ostalo, pitajte ikara. Inače, ja obožavam japanske automobile, i verovatno će mi naredni auto doći odatle, ali napred izrečena logika je cvrc. Evo recimo novi Civic, cena mu kreće od 14,990 evra za šta se dobije krš motor i vrlo, vrlo bazična oprema (1.4 benzinski motor koji do 100 ubrzava za 14 sekundi - ne treba čovek da se trka, ali ne treba ni da zagine kod preticanja zbog tromosti automobila). Za te pare može da se uzme vrhunski opremljen zapadnjački hečbek, ili čak neki auto poput Toyota Corolle ili Mitsubishi Lancera (da ostanemo na Japanu). Jebiga, što je mnogo, mnogo je. Zanimljivo je da se za jače opremljeni Civic dizelaš može uzeti Audi A4 sa 2.0 dizel motorom. Ridikulozno. Edited March 25, 2014 by Filipenko
Recommended Posts