Baldrick S. Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 @Ros Ima svih nas osim onih koji su se odjavili. 1
Desmond Bojčinski Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 Ima li ko iskustva sa odlaskom na letovanje u Španiju preko nemačkih turističkih agencija, ali sa srpskim pasošem? Porodično i autom krećemo u obilazak, što ljudi što potencijalnih mesta za život u trouglu Thüringen - St. Galen - Beč i finiširao bih sa odmorom na npr Majorci, ako je uopšte moguće da se ugovori aranžman u DE.
Ros Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 sto ne bi moglo? ako platiš karticom online ne treba da bude frka
Ros Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 u krajnjoj liniji pitaš agenciju da budeš siguran
aram Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 Skoro sam siguran da bi ti bilo mnogo jeftinije da aranžman ugovoriš preko neke agencije iz Srbije, a da samo organizuješ opstveni prevoz do Majorke. 1
ToniAdams Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 1 hour ago, desboj said: Ima li ko iskustva sa odlaskom na letovanje u Španiju preko nemačkih turističkih agencija, ali sa srpskim pasošem? Porodično i autom krećemo u obilazak, što ljudi što potencijalnih mesta za život u trouglu Thüringen - St. Galen - Beč i finiširao bih sa odmorom na npr Majorci, ako je uopšte moguće da se ugovori aranžman u DE. ne vidim koji momenat bi bio sporan
Delija67 Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 Sta ce ti agencija. Kupis avio kartu i rezervises smestaj na bookingu
ToniAdams Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 ja bi pre pito sto bi neko svojevoljno na majorku, ali da, moze da bude jeftinije preko agencije
Ros Posted February 21, 2022 Posted February 21, 2022 18 hours ago, ToniAdams said: ja bi pre pito sto bi neko svojevoljno na majorku, ali da, moze da bude jeftinije preko agencije s obzirom da su cene letova iz nemacke otisle u majcinu, ima smisla preko agencije. ako se bas mora ici na majorku, jel' te... 1
Desmond Bojčinski Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 Nije pod moranje da se ide iz DE, samo mi pade na pamet ideja zaokruživanja odmora, što kaže dok sam na putu. I mora Španija, tako sam se dogovoriotm sa ženom. A imam i dalje utisak da je sve na gomili jeftinije kada se ide iz DE nego iz Srbije, a da je buking najskuplja varijanta, mada proveriće se sve još 6 puta barem.
DragiButrose Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Ajmo Svabe, je li neko dobio Resenje ili kako se vec zove za glasanje u DE? Meni danas promptno potvrdili prijem zahteva za MUE
Ros Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 37 minutes ago, DragiButrose said: Ajmo Svabe, je li neko dobio Resenje ili kako se vec zove za glasanje u DE? Meni danas promptno potvrdili prijem zahteva za MUE ja sam dobio posle 18 dana. potvrda emailom 1
DragiButrose Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Proglaseno BM u Minhenu! Jos samo da posalju resenja u upisu u biracki spisak
jms_uk Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Cestitamo!Meni jos uvek stoji BM u Srbiji na upitu u biracki spisak, a ni ambasada nema nista novo na sajtu osim poziva za registrovanje za glasanje u inostranstvu do 12. marta. Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Recommended Posts