Jump to content
IGNORED

Nemačka

Parsons

Recommended Posts

Posted

Ima li ko iskustva sa odlaskom na letovanje u Španiju preko nemačkih turističkih agencija, ali sa srpskim pasošem? 

Porodično i autom krećemo u obilazak, što ljudi što potencijalnih mesta za život u trouglu Thüringen - St. Galen - Beč i finiširao bih sa odmorom na npr Majorci, ako je uopšte moguće da se ugovori aranžman u DE. 

Posted

sto ne bi moglo? ako platiš karticom online ne treba da bude frka

Posted

u krajnjoj liniji pitaš agenciju da budeš siguran

Posted

Skoro sam siguran da bi ti bilo mnogo jeftinije da aranžman ugovoriš preko neke agencije iz Srbije, a da samo organizuješ opstveni prevoz do Majorke.

• +1 1
Posted
1 hour ago, desboj said:

Ima li ko iskustva sa odlaskom na letovanje u Španiju preko nemačkih turističkih agencija, ali sa srpskim pasošem? 

Porodično i autom krećemo u obilazak, što ljudi što potencijalnih mesta za život u trouglu Thüringen - St. Galen - Beč i finiširao bih sa odmorom na npr Majorci, ako je uopšte moguće da se ugovori aranžman u DE. 

ne vidim koji momenat bi bio sporan

Posted

Sta ce ti agencija. Kupis avio kartu i rezervises smestaj na bookingu

Posted

ja bi pre pito sto bi neko svojevoljno na majorku, ali da, moze da bude jeftinije preko agencije

Posted
18 hours ago, ToniAdams said:

ja bi pre pito sto bi neko svojevoljno na majorku, ali da, moze da bude jeftinije preko agencije

s obzirom da su cene letova iz nemacke otisle u majcinu, ima smisla preko agencije.

ako se bas mora ici na majorku, jel' te... :)

• +1 1
Posted

Nije pod moranje da se ide iz DE, samo mi pade na pamet ideja zaokruživanja odmora, što kaže dok sam na putu. 

I mora Španija, tako sam se dogovoriotm sa ženom.

A imam i dalje utisak da je sve na gomili jeftinije kada se ide iz DE nego iz Srbije, a da je buking najskuplja varijanta, mada proveriće se sve još 6 puta barem.

• 2 weeks later...
Posted

Ajmo Svabe, je li neko dobio Resenje ili kako se vec zove za glasanje u DE? 

Meni danas promptno potvrdili prijem zahteva za MUE

Posted
37 minutes ago, DragiButrose said:

Ajmo Svabe, je li neko dobio Resenje ili kako se vec zove za glasanje u DE? 

Meni danas promptno potvrdili prijem zahteva za MUE

ja sam dobio posle 18 dana. potvrda emailom

• Hvala 1
Posted

Proglaseno BM u Minhenu! 

Jos samo da posalju resenja u upisu u biracki spisak

Posted

Cestitamo!

Meni jos uvek stoji BM u Srbiji na upitu u biracki spisak, a ni ambasada nema nista novo na sajtu osim poziva za registrovanje za glasanje u inostranstvu do 12. marta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Hvala 1