Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nemačka

Featured Replies

@Ros Ima svih nas osim onih koji su se odjavili.

• Replies 2.1k
  • Views 185k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Desmond Bojčinski
    Desmond Bojčinski

Nema šta puno da se priča, nije prošlo ni tri meseca. Inače Nemačka je , Štutgart mi je najbliži veliki grad a mi smo u gradiću od 15k stanovnika. Po dogovoru klinika nam je rešila stan po subvencioni

• Super je Njemacka, u Minhenu manja guzva na ulicama nego u Mitrovici, da ne pominjem Novi Sad i Beograd koji su jezivi. Jeste da su ljudi ubijeni u pojam maksimalno i da svi deluju ko zombiji ali moga

• U Dizeldorfu je sedište eparhije, idi da pozdraviš vladiku Grigorija i zahvališ mu što je rekao da je ok vežbati jogu a ostatak spc:  joga - ne nikako, pilates da Možete i da se slikate zajedno i ozbi

Posted Images

Ima li ko iskustva sa odlaskom na letovanje u Španiju preko nemačkih turističkih agencija, ali sa srpskim pasošem? 

Porodično i autom krećemo u obilazak, što ljudi što potencijalnih mesta za život u trouglu Thüringen - St. Galen - Beč i finiširao bih sa odmorom na npr Majorci, ako je uopšte moguće da se ugovori aranžman u DE. 

sto ne bi moglo? ako platiš karticom online ne treba da bude frka

u krajnjoj liniji pitaš agenciju da budeš siguran

Skoro sam siguran da bi ti bilo mnogo jeftinije da aranžman ugovoriš preko neke agencije iz Srbije, a da samo organizuješ opstveni prevoz do Majorke.

1 hour ago, desboj said:

Ima li ko iskustva sa odlaskom na letovanje u Španiju preko nemačkih turističkih agencija, ali sa srpskim pasošem? 

Porodično i autom krećemo u obilazak, što ljudi što potencijalnih mesta za život u trouglu Thüringen - St. Galen - Beč i finiširao bih sa odmorom na npr Majorci, ako je uopšte moguće da se ugovori aranžman u DE. 

ne vidim koji momenat bi bio sporan

Sta ce ti agencija. Kupis avio kartu i rezervises smestaj na bookingu

ja bi pre pito sto bi neko svojevoljno na majorku, ali da, moze da bude jeftinije preko agencije

18 hours ago, ToniAdams said:

ja bi pre pito sto bi neko svojevoljno na majorku, ali da, moze da bude jeftinije preko agencije

s obzirom da su cene letova iz nemacke otisle u majcinu, ima smisla preko agencije.

ako se bas mora ici na majorku, jel' te... :)

Nije pod moranje da se ide iz DE, samo mi pade na pamet ideja zaokruživanja odmora, što kaže dok sam na putu. 

I mora Španija, tako sam se dogovoriotm sa ženom.

A imam i dalje utisak da je sve na gomili jeftinije kada se ide iz DE nego iz Srbije, a da je buking najskuplja varijanta, mada proveriće se sve još 6 puta barem.

• 2 weeks later...

Ajmo Svabe, je li neko dobio Resenje ili kako se vec zove za glasanje u DE? 

Meni danas promptno potvrdili prijem zahteva za MUE

37 minutes ago, DragiButrose said:

Ajmo Svabe, je li neko dobio Resenje ili kako se vec zove za glasanje u DE? 

Meni danas promptno potvrdili prijem zahteva za MUE

ja sam dobio posle 18 dana. potvrda emailom

Proglaseno BM u Minhenu! 

Jos samo da posalju resenja u upisu u biracki spisak

Cestitamo!

Meni jos uvek stoji BM u Srbiji na upitu u biracki spisak, a ni ambasada nema nista novo na sajtu osim poziva za registrovanje za glasanje u inostranstvu do 12. marta.

Sent from my iPhone using Tapatalk