ToniAdams Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Ih pa nacizam je evoluirao, može to i vizuelno da se zaključi
Mel Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Just now, ToniAdams said: Ih pa nacizam je evoluirao, može to i vizuelno da se zaključi Sad bi ti med i ljubav rekao.
Venom Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 10 minutes ago, Mel said: Ih nishta je to. Nama je premijerka lezbejka. Pa ni SNS nije nacionalistička stranka.
Mel Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 28 minutes ago, Venom said: Pa ni SNS nije nacionalistička stranka. Egzemplarna proevropska.
ToniAdams Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 39 minutes ago, Mel said: Sad bi ti med i ljubav rekao. E nisam ga čitao na ozb temama, znam samo da ima grozan ukus za filmove 1
Paul Gompitz Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 23 hours ago, Venom said: Lider AfD-a je lezbejka koja ima dvoje usvojene dece sa ženom poreklom iz Šri Lanke. Najveci wtf u vezi za doticnom je sto zivi u Svajcarskoj.
I*m with the pilots Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Frankfurt od 1. novembra uvodi zabranu nosenja nozeva u cetvrti oko Glavne zeleznicke stanice u periodu 20:00-05:00. Poslednjih nekoliko godina su se napadi sa nozevima i biber-sprejem trostruko povecali - godisnje ima pocinjenih oko 10K zlocina. Sad, meni nije bas najjasnije zasto samo u ovom delu dana, ako su vec krenuli u tu pricu? https://www.hessenschau.de/panorama/stadt-frankfurt-fuehrt-waffenverbotszone-im-bahnhofsviertel-ein--v1,waffenverbotszone-frankfurt-bahnhofsviertel-100.html Razmislja se o slicnoj akciji i u Kaselu a kako sam u clanku saznala, Visbaden ima takvu zabranu jos od pocetka 2019. //Ova crvena granica je zbilja neka vrsta nevidljive granice inace jako male cetvrti, to su svega nekoliko ulica, tj. delovi istih, mada bih granicu prosirila malo na levo paralelno sa zeleznickom stanicom (mada mozda tamo nema kriminala, samo su coskovi malo creepy sa tim zgubidanima koji vise tamo non stop). Npr. tamo levo gore iznad crvene linije, gde se vidi ta neka crkvica - je nobles kraj. Prosla sam biciklom skoro tuda od Bokenhajma preko crkvice preko cetvrti dole do reke sa idejom da skratim sebi put do reke, tacno osecas kako napustas taj odvratni kraj, nelagoda prirodno napusta telo zbog promene scene - djubreta i smrada je sve manje, pijani ljudi i policajci nestaju. Zelena povrsina desno je deo zelenog obruca oko uzeg centra grada gde inace ima zekana na sve strane, i tu nema nekih problema a bila je po prici zona gde bankari nabavljaju drogu (mozda i dalje) 2
DragiButrose Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Je li neko vec zavrsio ovo oko registracije za glasanje u konzulatima? Jos nema obavestenja na sajtu za München.. I pitanje vezano za pasos. Sta u stvari implicitno znaci za status u Srbiji ako se pasos obnovi u konzulatu? Mislim na prebivaliste, licnu kartu itd...
ToniAdams Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 ovo prvo nemam pojma, ovo drugo, ne znači ništa, ni implicitno ni eksplicitno, puno sreće u zakazivanju
Ros Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 38 minutes ago, DragiButrose said: Je li neko vec zavrsio ovo oko registracije za glasanje u konzulatima? Jos nema obavestenja na sajtu za München.. I pitanje vezano za pasos. Sta u stvari implicitno znaci za status u Srbiji ako se pasos obnovi u konzulatu? Mislim na prebivaliste, licnu kartu itd... nista ne znaci. mi stalbo obnavljamo pasose u konzulatu. 1
Ros Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 sto se ti registracije za izbore, na sajtu minhenskog konzulata nista ne pise, a sajtu hamburskog konzulata moze da se skine prijava. i to je tako 1
Venom Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Heh, ja sam upravo seo da završim prijavu (kako sam završio na forumu je pitanje za psihijatra), ima da se skine na sajtu Ministarstva. Guglao sam juče "glasanje u inostranstvu" i to je prvi link. 1
Venom Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Ovaj PDF na sajtu konzulata u Hamburgu ima ispunjeno kao mesto glasanja Hamburg.
Ros Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 2 hours ago, Venom said: Ovaj PDF na sajtu konzulata u Hamburgu ima ispunjeno kao mesto glasanja Hamburg. kucke hamburške! ne možeš se ni ogrebati od njih 1 2
Recommended Posts