aram Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Pa to sad zavisi :D Ako on plaća, preporučio bih mu da se ne odvaja od njih i taktički ih skreće u stranu čim se zapute ka kraju ispod Španskih stepenica, da ne bi posle prodavo bubreg Link to comment
Tresko Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Ma nemoj da lažeš čoveka. :P U šoping obavezno da vodi ženu u via Condotti. Link to comment
halloween Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 :D Otkazan mi put za Bolonju :( Idem u drugu državu, mnogo lepši grad, al' o tome na drugoj temi. Link to comment
morgana Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 pa via condotti je vala dozivljaj za sebe. npr fendi, mislim da je doduse u onoj ulici s druge strane via del corso, sto se nastavlja na condotti, vrijedi vidjeti i zbog prelijepog enterijera. Link to comment
halloween Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Tresko je rekao šoping a ne "vodiću te u poslastičarnicu da gledaš kako druga deca ližu sladoled". Link to comment
Frank Pembleton Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Pa to sad zavisi :D Ako on plaća, preporučio bih mu da se ne odvaja od njih i taktički ih skreće u stranu čim se zapute ka kraju ispod Španskih stepenica, da ne bi posle prodavo bubreg Hmmm ne bih dalje, nikad ne znaš ko čita ;-) Link to comment
Tresko Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Tresko je rekao šoping a ne "vodiću te u poslastičarnicu da gledaš kako druga deca ližu sladoled". Link to comment
halloween Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 (edited) Kako se kotira Univerzitet Tor Vergata, Depatment ekonomije i finansija? Edited October 6, 2017 by halloween Link to comment
aram Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Kako se kotira Univerzitet Tor Vergata, Depatment ekonomije i finansija? pa to bolje pitaj tamo na ekonomiji Link to comment
Indy Posted October 6, 2017 Author Share Posted October 6, 2017 Kako se kotira Univerzitet Tor Vergata, Depatment ekonomije i finansija? Faculty of Economics[edit]The Faculty of Economics in Tor Vergata has been consistently ranked among the top 3 economics departments by La Repubblica newspaper's annual ranking of economic faculties in Italy and currently holds the top spot nationally and 80th worldwide.[6][7] The school is particularly strong in the field of financial economics and is considered one of top 10 universities for economics in the world .[8] Link to comment
halloween Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 To sam videla. Zanima me ako neko ima neposrednih informacija sa lica mesta, prvi put sam čula za ovaj univerzitet, a ime neke zanimljive postdiplomske kurseve. Da nije neki Megatrend, Univerzitet u Kosovskoj Mitrovici i slično. Link to comment
Peter Fan Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Ima li iko preporuke za Sardiniju: 7 dana, mix kupanja i obilazaka (ali ne previse, djeca od 6 i 8 godina)? Rent-a-car dolazi u obzir. Takodje, oni koji su bili, da li je ljepsa Sardinija ili Sicilija? Link to comment
Deda Drda Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Ima li iko preporuke za Sardiniju: 7 dana, mix kupanja i obilazaka (ali ne previse, djeca od 6 i 8 godina)? Rent-a-car dolazi u obzir. Takodje, oni koji su bili, da li je ljepsa Sardinija ili Sicilija? Na Siciliji nisam bio, a na Sardiniji sam bio dva puta, tako da ne mogu da poredim. Sad ne mogu opširnije, ali ću postaviti dve slike. To su knjige sa plažama Sardinije. U prvoj je 285 a u drugoj 284 plaža. Samo da steknete uvid koliko toga ima. Meni se Sardinija mnogo svidja. Samo bih hteo da pitam kako planirate da dodjete na Sardiniju? Sutra ću da napišem utiske. Link to comment
Peter Fan Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Hvala na preporuci! Avion je prva opcija za oba ostrva. Link to comment
aram Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 za sardiniju gledaj da ides na severni deo, tamo su mnogo lepse i plaze a i more. Link to comment
Recommended Posts