February 21Feb 21 Milica ima prava da radi sa njenim životom i telom sve šta želi ukoliko je sve na dobrovoljnoj bazi i njena odluka, to nije povod da je iko stigmatizuje i ponižava.ALI njeno izlaganje javnosti vuče sa sobom posledice: društvo joj manje veruje kad govori o zlostavljanju, preispituje se njen moral kao majke i žene, preispituje se njeno psihičko stanje i "neadekvatno" ponašanje (koliko se sećam, nju je neki partner tukao...društvo ne očekuje od pretučene žene da se nakon svega bilo kako bavi/učestvuje u nekim seksualnim temama, aktivnostima)...Na sve to, Marina u svetu sporta važi za autoritet i nema mnogo skandala iza sebe, pa joj ljudi automatski više veruju i ne istražuju njeno ponašanje.Ukoliko je privatni život Milice ugrozio neka pravila ponašanja unutar tima, to se sa trenerom i kolegama valjda drugačije rešava, ne vređanjem i prozivkama.Meni je problematično i neprijatno kad neko svoje privatno razvlači po medijima, ali nije to zeleno svetlo za maltretiranje osobe.Šta, ako mi žene ovde na Desanki postujemo golotinju, time dajemo drugim osobama, naročito muškarcima, dozvolu da nas spopadaju i ne shvataju kao ozbiljnog sagovornika, jer smo, ajoj, seksualna bića?Naravno da ne.
February 21Feb 21 Ja joj iskreno ne verujem nista sto je rekla u tom intervjuu. Pitanje je i sta je pozadina price. Pazi ti se bavis poslom koji je sustinski prostitucija i sad kukas kako te je navodno neko prozivao da se bavis - prostitucijom. I sad mi treba da se sablaznjavamo i sazaljevamo zbog tih strasnih uvreda dok u sledecem trenutku prica kako je prostitucija normalan posao i kako smo seljaci ako nekom to smeta Odluci se zeno.
February 21Feb 21 1 hour ago, Shan Jan said:Ja joj iskreno ne verujem nista sto je rekla u tom intervjuu. Pitanje je i sta je pozadina price. Pazi ti se bavis poslom koji je sustinski prostitucija i sad kukas kako te je navodno neko prozivao da se bavis - prostitucijom. I sad mi treba da se sablaznjavamo i sazaljevamo zbog tih strasnih uvreda dok u sledecem trenutku prica kako je prostitucija normalan posao i kako smo seljaci ako nekom to smeta Odluci se zeno.Evo ti malo o pravoj prostituciji:
February 21Feb 21 Kakve to sad veze ima? Jedna osoba je zla pa je automatski druga andjeo? Ocigledno se necemo sloziti... tako da sve ok.
February 21Feb 21 Ima veze jer, jednoj osobi ne veruješ "jer se praktično bavi prostitucijom", a drugoj osobi veruješ, kojoj je porodični posao osim košarke, izgleda i prostitucija, neuporedivo gora nego ona koju zameraš prvoj osobi.
February 21Feb 21 9 minutes ago, copkillah said:Ima veze jer, jednoj osobi ne veruješ "jer se praktično bavi prostitucijom", a drugoj osobi veruješ, kojoj je porodični posao osim košarke, izgleda i prostitucija, neuporedivo gora nego ona koju zameraš prvoj osobi.Sad podmeces, ja se nigde nisam bavio ovom o kojoj ona prica, rekao sam sta mislim o samoj kosarkasici.
February 21Feb 21 7 minutes ago, Shan Jan said:Sad podmeces, ja se nigde nisam bavio ovom o kojoj ona prica, rekao sam sta mislim o samoj kosarkasici.Nije mi namera da podmećem, da se odmah ogradim. Ali to što si napisao, ne ide jedno s drugim, ako ne veruješ jednoj, u ovom slučaju to znači da veruješ ovoj drugoj.Da ne ulazim u to da je OF došao više godina nakon ovoga što joj je MM navodno rekla. Ni ja automatski ne verujem MD, ali ne mogu da je diskreditujem samo zato što ima OF majku mu.
February 21Feb 21 Nije samo zato sto je OF, prosto vidjao sam neke njene izjave i intervjue, stekao sam utisak da je neko ko voli da sebe stavlja u poziciju zrtve. Al ajd, to je samo moje misljenje.
February 22Feb 22 Ovo su činjenice, hronološki:2015. naše košarkašice postaju prvakinje Evrope pobedom nad Francuskom u finalu. Marina Maljković umalo izaziva incident sa protivničkom klupom jer par sekundi pre kraja pri već rešenom rezultatu traži tajmaut da bi Milica Dabović kao kapiten ekipe ušla na teren.2016. naše košarkašice osvajaju bronzu na OI, realno najveći uspeh naše ženske košarke ikad. U timu je kao kapiten Milica Dabović, iako joj je zbog godina i slabe forme uloga minimalna. Mesec dana nakon tog istorijskog uspeha Milica Dabović iz čista mira daje intervju u kom pljuje po Marini Maljković i saigračicama, navodi da je atmosfera u timu bila katastrofalna, da je Marina nikakva kao trener, da ne zna kako su uopšte osvojile medalju itd. Marina Maljković završava kvalifikacioni ciklus za EP i podnosi ostavku na mesto trenera reprezentacije.2019. (ne 2017!) EP se igra u Srbiji, pretkvalifikaciono takmičenje je za OI, Milica Dabović u tom trenutku već par godina ne igra košarku profesionalno. Marina Maljković se vraća na klupu Srbije jer je prethodni dvogodišnji ciklus završen izrazito neuspešno, lošim rezultatom na EP i propuštanjem SP. Uprkos tome što više nije aktivna košarkašica i što je tri godine ranije praktično sama sebi zatvorila vrata onakvim intervjuom, Milica Dabović želi da se vrati u reprezentaciju, a Marina Maljković joj navodno odgovara na onaj način. Lako se može zaključiti da su Milica Dabović i Marina Maljković imale odnos koji je bio više od profesionalnog, kakav god on bio, i da je u tom odnosu nešto jako pošlo naopako. Mogu da zamislim da joj Marina Maljković zaista jeste rekla to što ova tvrdi, ali ne verujem da je u toj priči išta crno-belo, osim Miličine navijačke pripadnosti
February 22Feb 22 On 21. 2. 2026. at 17:43, Shan Jan said:prostitucija normalan posao i kako smo seljaci ako nekom to smetaNaravno. Šta ima bilo kome da smeta. A čekaj, ta koja je to izasrala je ova s Vučićem? Jebem joj seme i pleme moralizatorsko