June 13Jun 13 Možda je potrebno za kvalifikaciju konkretnog krivičnog dela, ali mi ne deluje da je moguće da je gej muškarcima ili strejt ženama dozvoljeno da bez dozvole guraju prste ženama u vaginu jer ih to eto seksualno ne uzbuđuje
June 13Jun 13 U (muškom) sportu je čest slučaj nesportskog poteza hvatanja za testise (a la Bata Mirković) ili guranja prsta u anus (popularni cajper), da bi se zaustavio protivnik ili stekla prednost. To se mnogo češće dešava nego što se primećuje.Lično, ne bih to okarakterisao kao seksualni napad, jer u suštini to nije, ali bih strogo sankcionisao takvo ponašanje u sportu.Pogotovo prema ženskoj osobi je to vrlo bezobrazno i ponižavajuće.
June 13Jun 13 11 minutes ago, Halvard said:Možda je potrebno za kvalifikaciju konkretnog krivičnog dela, ali mi ne deluje da je moguće da je gej muškarcima ili strejt ženama dozvoljeno da bez dozvole guraju prste ženama u vaginu jer ih to eto seksualno ne uzbuđuje Mnogo mi ne shvatamo koji su sev oblici seksualnog nasilja nad zenama (i decom) potpuno zakonom i realnim zivotom legitimisani.
June 13Jun 13 Samo da dodam da može da bude i ponižavanje i slično kod nas da bi se okarakterisalo kao bl polno uznemirenje. Naravno za obljube i slične radne to se pitanje i ne postavlja.
June 13Jun 13 1 hour ago, Filozof manijak said:U (muškom) sportu je čest slučaj nesportskog poteza hvatanja za testise (a la Bata Mirković) ili guranja prsta u anus (popularni cajper),U hrvanju se to zove "oil check" ,i kažnjivo je po pravilima Saznao sam u postavljenom tviteru
June 14Jun 14 Da sam juče umrla ne bih saznala da je u sportu normalno da guraš prste u dupe ili pičku i to je kao ok, regular Neću dati dete na sport
June 14Jun 14 Pa nije ok i nije regular, ali se događa.Ima i onaj potez kada se šorc zajedno sa gaćama povuče na gore (u Amerikama popularni - wedgy, ili kako već).Nego muški to ne prijavljuju, pa se van sporta i ne zna da se deśava.
June 14Jun 14 Još jedno leglo za seksualno uznemiravanje, uz glumu i ostaloOnda nam žene s Desanke dođu isto što i monahinje, kažu ljudi a ovde kao sport, zdravo
June 14Jun 14 27 minutes ago, Svemir Zeka said:Neću dati dete na sportnek onda trenira one gej sportoveodbojku ili tenis
June 14Jun 14 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:nek onda trenira one gej sportoveodbojku ili tenisTrenira već negrupni sport. Bolje gej sport nego strejt guranje prstiju u dupe od istog pola
June 14Jun 14 Nije. Al ja evo ne mogu čudom da se načudim. Meni je ovo saznanje strašno. I to se radi i s klincima??Edit. I ovo da zakon ne prepoznaje ako nije cilj dostizanje seksualnog uzbuđenja?! A kako ti znaš da nije, ako je u sportu tad nema šanse da je prstogurač napaljen? Edited June 14Jun 14 by Svemir Zeka
June 14Jun 14 Pa ne radi se to klincima, to se radi( ili radilo, ne znam kako je danas) u seniorskim kategorijama.Prstogurač to radi da bi sprečio protivnika, a ne da bi se napalio.
June 14Jun 14 10 minutes ago, Filozof manijak said:Pa ne radi se to klincima, to se radi( ili radilo, ne znam kako je danas) u seniorskim kategorijama.Prstogurač to radi da bi sprečio protivnika, a ne da bi se napalio.Svejedno bi trebalo da je kaznjivo imo.