June 14Jun 14 Profi sportovi su mnogo prljaviji nego sto ljudi koji gledaju zamisljaju...A FM de bavio verovatno najprljavijim sportom gde je bas dosta dozvoljeno i prolazi ispod radara i sudijama i gledaocima....Imao sam poznanika koji je nosio ciode i kod kornera ubadao ljude... Juniorski fudbal... na primer... Edited June 14Jun 14 by radisa
June 14Jun 14 Očekujem da čujem da se u vojsci koriste metode guranja prstiju u dupe, da savladaš neprijatelja
June 14Jun 14 13 hours ago, Mel said:Mnogo mi ne shvatamo koji su sev oblici seksualnog nasilja nad zenama (i decom) potpuno zakonom i realnim zivotom legitimisani.Deprimirajuće je kakvo je stanje stvari. Žene, i posle njih samo deca koja jmaju još slabiji glas. Prošlog meseca su u Engleskoj oslobođena dva tinejdžera koja su prethodno proglašena krivim za silovanje dve devojčice (14 i 15 godina). Obrazloženje, radimo na rehabilitaciji. Platili su 26 funti kaznu i odšetali kući. Iza sebe ostavili dva devastirana života i sve ono što je u njima moglo biti lepo, a nikad neće biti. A društveni sistem ostavio poruku, silovanje devojčica? Ok, samo gledaj da to odradiš dok si maloletan i ideš kući slobodan.Imajmo na umu da se radi o zemlji koja ima granicu za krivičnu odgovornost dece koja je postavljena na 10 godina. Znači nije bilo pitanje nekog pravnog vakuma gde se maloletnici izvuku za gnusne zločine. Bila je svesna odluka uprkos tome što mogućnost postoji i što je u sudskom postupku presuđeno da su krivi.
June 14Jun 14 3 minutes ago, Svemir Zeka said:Očekujem da čujem da se u vojsci koriste metode guranja prstiju u dupe, da savladaš neprijateljaVise u divljini..
June 14Jun 14 3 minutes ago, Pixisis said:Deprimirajuće je kakvo je stanje stvari. Žene, i posle njih samo deca koja jmaju još slabiji glas.Prošlog meseca su u Engleskoj oslobođena dva tinejdžera koja su prethodno proglašena krivim za silovanje dve devojčice (14 i 15 godina). Obrazloženje, radimo na rehabilitaciji.Platili su 26 funti kaznu i odšetali kući. Iza sebe ostavili dva devastirana života i sve ono što je u njima moglo biti lepo, a nikad neće biti. A društveni sistem ostavio poruku, silovanje devojčica? Ok, samo gledaj da to odradiš dok si maloletan i ideš kući slobodan.Imajmo na umu da se radi o zemlji koja ima granicu za krivičnu odgovornost dece koja je postavljena na 10 godina. Znači nije bilo pitanje nekog pravnog vakuma gde se maloletnici izvuku za gnusne zločine. Bila je svesna odluka uprkos tome što mogućnost postoji i što je u sudskom postupku presuđeno da su krivi.Da su krali iz radnje bilo bi drasticnije. Uzas.
June 14Jun 14 2 minutes ago, Shan Jan said:U vatetpolu cupanje jaja je isto standardna tehnika savladjivanja protivnika.Kako je onaj blesavi Duci pricao, gladijatori modernog doba?
June 14Jun 14 1 hour ago, Mel said:Svejedno bi trebalo da je kaznjivo imo.I jeste kažnjivo ako sudija primeti. Niko ne kaže da je to regularno dozvoljeno, nego sve zavisi koliko se takav prljavi potez izvede da niko ne vidi. Što reče Radiša, svačega ima u profi sportu, o čemu obični gledaoci pojma nemaju.
June 14Jun 14 1 hour ago, Svemir Zeka said:Očekujem da čujem da se u vojsci koriste metode guranja prstiju u dupe, da savladaš neprijateljaZato sam ja služio civilku, zlu ne trebalo
June 14Jun 14 1 hour ago, Shan Jan said:U vatetpolu cupanje jaja je isto standardna tehnika savladjivanja protivnika.Ima kažu ona konvencionalna tehnika hvatanja nožnim prstima kupacih gaća protivnika radi ostvarivanja prednosti. Mada to zvuči kao totalni ferplej u odnosu na vatanje za jajca.Baš je sranje taj koncept racionalizacije prljavih poteza, trash talka i sl u sportu, jer, eto, pobednički killer instinct. Bullshit. I onda tako dodjes do ovih boleština i maloumnosti, pošto, jelte, nije dovoljno da pokažeš da si bolji korektnim sportskim potezima.
June 14Jun 14 44 minutes ago, Filozof manijak said:Zato sam ja služio civilku, zlu ne trebalo Moj drug peder je išao u vojnu gimnaziju i pričao mi kako tamo raznih homoerotskih aktivnosti, uvijeno u militarizam i puške
June 14Jun 14 Žene i devojčice ne guraju jedne drugima prste u vagine tokom meča, pogotovo ne na amaterskom nivou na školskom takmičenju.
June 14Jun 14 17 minutes ago, Snow said:Žene i devojčice ne guraju jedne drugima prste u vagine tokom meča, pogotovo ne na amaterskom nivouSvojevrenemo je u Gospocu vlasnik kluba Mraovic napravio "licko rukovanje" sa SAD kosaskasicom. Lokalni sud ga je oslobodio zato sto Hrvatskoj rukovanje nije zakonski sancionisano.
June 14Jun 14 3 hours ago, Shan Jan said:U vatetpolu cupanje jaja je isto standardna tehnika savladjivanja protivnika.Zar nije rukomet ono, vaterpolo na suvom? Jako puno štipanja i masivnih podliva i masnica, vrlo kontaktan sport.