Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena - opšta tema

Featured Replies

@kronostime

Tesko moze dobiti slucaj kada ima dokumentovano tri godine njegovih nekoliko stotina poruka i audio snimci poziva. Ne znaci da ce dobiti zatvor ali nema sanse da dobije ta 4 miliona eura.

• Replies 3.5k
  • Views 361.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Baš tako.  Kako bi bilo da se prihvati da nas žene bez penisa prosto zabole penis koji nemamo za to kako se oseća žena s penisom koja je penisom koji ima silovala drugu ženu bez penisa?  Ona

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Naravno da nije normalno živeti u društvu u kom moram da budem spremna da nosim mačetu ispod miške,  treniram aikido, ujedam, urličem,  šamaram, apelujem, teram u pičku materinu i  nabadam glavom da b

Posted Images

49 minutes ago, bags said:

@kronostime

Tesko moze dobiti slucaj kada ima dokumentovano tri godine njegovih nekoliko stotina poruka i audio snimci poziva. Ne znaci da ce dobiti zatvor ali nema sanse da dobije ta 4 miliona eura.

Jebote al je taj dokon.

Dosta ljudi je komentarisalo da je mogao sa tom lovom naci i neku sponzorusu ili ici jednom nedeljno u high class javnu kucu. Ali opet to psihopatama nije isto. Ovako imaju osecaj moci i superiornosti.

46 minutes ago, bags said:

Dosta ljudi je komentarisalo da je mogao sa tom lovom naci i neku sponzorusu ili ici jednom nedeljno u high class javnu kucu. Ali opet to psihopatama nije isto. Ovako imaju osecaj moci i superiornosti.

Verovatno je praktikovao sve to

Pogledao sam preko gugl translate jedan članak i kreće prevod sa *white man* a ja kao kakve veze ima što je belac fpalm,ali sam dovoljno brzo shvatio

da je gugl bukvalno preveo njegovo prezime

Edited by Fakundo Sava

@bags Daj neki link, nevažno na kom je jeziku. Mislila sam ovo da iščitam, ali ceo tekst je samo za članove.

FALTER
No image preview

Die Weißmann-Chats: „In meiner Welt haben wir Sex, wenn i...

Exklusiv: Dick-Pics, Drohungen und Druck – wie der ehemalige ORF-Topmanager Roland Weißmann über dreieinhalb Jahre hinweg eine ORF-Angestellte drangsalierte, um an Sex zu kommen

Da je imao normalan odnos prema ženama, da ne kažem uspeh u normalnom prilasku i odnosima, ne bi ih uznemiravao sa pozicije moći...bedno.

2 hours ago, bags said:

@kronostime

Sve to stoji, samo da li je postojao nalog sudije za pracenje njegovih komunikacija pre tih 3 godine?

Na zalost, dokazi pribavljeni tim putem se odbacuju pred sudom zbog povrede procedure i optuzeni setaju slobodno.

Dura lex, sed lex - sto bi rekli kolege pravnici pred sudom braneci takvog klijenta.

54 minutes ago, kronostime said:

Sve to stoji, samo da li je postojao nalog sudije za pracenje njegovih komunikacija pre tih 3 godine?

Na zalost, dokazi pribavljeni tim putem se odbacuju pred sudom zbog povrede procedure i optuzeni setaju slobodno.

Dura lex, sed lex - sto bi rekli kolege pravnici pred sudom braneci takvog klijenta.

U mnogim zemljama slobodno je da snimas manijake i koristis to na sudu. Ja sam znala lika (decko je bio psiho) koji se hvalio kako je iznervirao nastavnka, ovaj mu je onda valjda svasta rekao, ovaj mali je to snimio i uredno mu spakovao otkaz.

1 minute ago, Mel said:

U mnogim zemljama slobodno je da snimas manijake i koristis to na sudu. Ja sam znala lika (decko je bio psiho) koji se hvalio kako je iznervirao nastavnka, ovaj mu je onda valjda svasta rekao, ovaj mali je to snimio i uredno mu spakovao otkaz.

Problem je sto ce zakonodavstvo u nekim zemljama te snimke priznati kao dokaz, a u nekim ce onaj koji snima najebati zbog neovlascenog snimanja.

Ne postoji univerzalno pravilo za to vec zavisi od zakona pojedinacnih zemalja, cak i oblasti u njima, a to advokati i te kako koriste u odbrani svojih klijenata.

Jbg, djavo je u detaljima i sitnim slovcima zakona...

Edited by kronostime

Just now, kronostime said:

Problem je sto ce zakonodavstvo u nekim zemljama te snimke priznati kao dokaz, a u nekim ce onaj koji snima najebati zbog neovlascenog snimanja.

Ne postoji univerzalno pravilo za to vec zavisi od zakona pojedinacnih zemalja, cak i oblasti u njima, a to advokati i te kako koriste u odbrani svojih klijenata.

pa ovo je u ostriji. verujem da je okej.

Nova.rs
No image preview

Zaposleni u osnovnoj školi u S. Makedoniji silovao 14-god...

Osnovno javno tužilaštvo u Gostivaru pokrenulo je danas istragu protiv 28-godišnjaka, zaposlenog u osnovnoj školi, osumnjičenog da je silovao 14-godišnju devojč

On 21. 4. 2026. at 9:47, bags said:

Generalni direktor ORF (austrijski RTS) Roland Weißmann je morao napustiti poziciju zbog uznemiravanja koleginice.

Prekjuce je trazio da mu se isplate 4 miliona odstete za garantovane plate do kraja mandata. Iz nepoznatih razloga tona sljama i nacija ga je potpuno slepo podrzavala po medijima.

Kao nije kriv dok nije dokazano.

Jutros su jedne novine okacile sve njegove chatove od poslednje 3 godine u kojima se jasno vidi kakav je to skot i jednostavna hulja.

Doduse moj unutarnji instinkt za hulje je bio aktiviran cim vidis ovakvo lice

image.png

svet je tako ustrojen da pogoduje tome da hulje i psihopate zauzimaju direktorske pozicije kompanija.

sa takvim svetom nešto debelo nije u redu.

10 hours ago, pt 2.0 said:

svet je tako ustrojen da pogoduje tome da hulje i psihopate zauzimaju direktorske pozicije kompanija.

uvek je takav i bio, covekova destruktivna priroda se ne menja. Samo nije bilo neta i kamera na svakom cosku.

On 29. 4. 2026. at 12:06, pt 2.0 said:

Takvi ljudi, bez empatije, su rukovodioci koji mogu na krace/srednje staze da izvuku najveci profit. Vecina obicnih radnika ce izgoreti na poslu samo da ne budu na meti psihopate.

Na duze staze to ubija i tim i ljude. Ali to je druga prica, bitno je danas i sad. A sutra, o tome cemo sutra ili malo sutra (