francuski sobar Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Čuvajmo naše žene i majke One po kući i u polju rade daju najm mleko i rađaju mlade
Caligula Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 11 minutes ago, InvisibleLight said: Promakao mi ovaj cestiti domacin, tupan nedelje, u odbrani zena, izjava povodom aktuelnog slucaja " Kada bi muškarci imali prema ženama odnos kakav bi trebalo da imaju, domaćinski...Žene održavaju ovaj svet i ovaj narod, žene daju naučnike i domaćine... - na pola rečenice se Jezdić slomio." Svrha zena da radjaju (il daju, valjda kao supruge) naucnike i domacine a ne da su to same ako zele Zašto bi žena klesala Davida kada može da rodi Mikelandjela ili Vulina
Moonwalker Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 (edited) 24 minutes ago, InvisibleLight said: Promakao mi ovaj cestiti domacin, tupan nedelje, u odbrani zena, izjava povodom aktuelnog slucaja " Kada bi muškarci imali prema ženama odnos kakav bi trebalo da imaju, domaćinski...Žene održavaju ovaj svet i ovaj narod, žene daju naučnike i domaćine... - na pola rečenice se Jezdić slomio." Svrha zena da radjaju (il daju, valjda kao supruge) naucnike i domacine a ne da su to same ako zele Edited January 22, 2021 by Moonwalker
MocaVukotic Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Ko? Aleksić? Mora da ima advokata, ovde je obavezna odbrana. Stekao sam utisak iz vesti da niko nece / ne moze da ga brani, pa sam mislio da nema advokata. Ovo je prva vest iz koje sam skontao da ima
gospa buba Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Promakao mi ovaj cestiti domacin, tupan nedelje, u odbrani zena, izjava povodom aktuelnog slucaja " Kada bi muškarci imali prema ženama odnos kakav bi trebalo da imaju, domaćinski...Žene održavaju ovaj svet i ovaj narod, žene daju naučnike i domaćine... - na pola rečenice se Jezdić slomio." Svrha zena da radjaju (il daju, valjda kao supruge) naucnike i domacine a ne da su to same ako zeleto je ekstra trapava izjava, ali opet, ne znam zashto, od njega ni ne ochekujem nikakva intelektualna chudesa niti razumevanje finesa. a ima i mushkaraca koji ne vide dalje od svog hromozomskog paketa.sent from bubamoto 2
Uskebasi Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 1 hour ago, MocaVukotic said: Znaci ima nekog advokata Ako je ovo onaj™ Zoran Jakovljevic, onda mozemo slobodno reci da je postupak otisao dodjavola. Bivsi tuzilac, saradnik DB-a, clan SNS, advokat Asomakum Vucica... Jednom recju, ove zene ceka pakao 2 1
nisam ja Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 glumac a neosetljiv? pa kaaako? završio produkciju akosenevaram. baš u vreme kada se otvorila potreba za raznim pendulama. zakon da se donese da jezdić, isaković i bandović mogu nastaviti karijeru isključivo kao komičari.
Frank Pembleton Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 glumac a neosetljiv? pa kaaako? završio produkciju akosenevaram. baš u vreme kada se otvorila potreba za raznim pendulama. zakon da se donese da jezdić, isaković i bandović mogu nastaviti karijeru isključivo kao komičari. Ko bre završio produkciju? .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 On ima tri cerke jel? nada se domacinima i nauchnicima svejedno, ne bih se ja mnogo baktala oko njega. uopshte.sent from bubamoto
nisam ja Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Ko bre završio produkciju? .... Shiit has hit the fan! tako glumi jbg.
mareeee Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Tačno sam znao da će im glumačka škola nastaviti sa radom, pare moraju da se zarađuju, roditelji moraju da ih istovare da ne propuste neki bitni čas glume.. The show must go on!
copkillah Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 2 hours ago, BWA said: Koliko mi je poznato ni škole sporta ne podliježu kontroli prosvjetne inspekcije jer su organizovane u formi UG. A i tu se mogu postavljati vrlo ozbiljna pitanja kad je u pitanju tretman djece. Zapravo, te "škole" nisu podvrgnute nikakvoj kontroli. Dobro je što si spomenuo škole sporta, nedavno mi je isplivalo da se drugarica, kada smo zajedno trenirali sa 14-15 godina, žalila da ju je naš trener karatea dirao za grudi. Naravno kada si klinac, to ti ne izgleda kao big deal, ali je iz ove perspektive prilično jezivo. 4
Frank Pembleton Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 tako glumi jbg. Ko Isaković? Bandović? Ili Jezdić? .... Shiit has hit the fan!
Tsai Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 1 hour ago, InvisibleLight said: Promakao mi ovaj cestiti domacin, tupan nedelje, u odbrani zena, izjava povodom aktuelnog slucaja " Kada bi muškarci imali prema ženama odnos kakav bi trebalo da imaju, domaćinski...Žene održavaju ovaj svet i ovaj narod, žene daju naučnike i domaćine... - na pola rečenice se Jezdić slomio." Svrha zena da radjaju (il daju, valjda kao supruge) naucnike i domacine a ne da su to same ako zele Mentolcina 2
Recommended Posts