Amos Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Meni je ovo iskreno bolesno. Koliko god bio takmičar i želeo taj usrani, konzumerski GOAT naziv. Za 10 godina će hodati ko da ima 50, a u starosti ko zna koje tegobe će vući. 1
Arkadija Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 3 minutes ago, Mos said: Meni je ovo iskreno bolesno. Koliko god bio takmičar i želeo taj usrani, konzumerski GOAT naziv. Za 10 godina će hodati ko da ima 50, a u starosti ko zna koje tegobe će vući. Za 10 godina će imati novo Cyberdyne stopalo, koje će, kako nas filmovi uče, postati samosvesno i povesti robote u zoru nove revolucije. 2 3
Tsai Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Sve u svemu, lik je osvojio RG pre tri dana a danas je na stakama tako da one price o glumatanju i performansu padaju u vodu. Ne verujem da ce ovako moci jos dugo 2
MiddleClass Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 https://www.vijesti.me/sport/tenis/607808/nadal-na-stakama-tri-dana-nakon-pobjede-na-rolan-garosu-video
James Marshall Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Just now, Tsai said: Sve u svemu, lik je osvojio RG pre tri dana a danas je na stakama tako da one price o glumatanju i performansu padaju u vodu. Ne verujem da ce ovako moci jos dugo Ja sam mislio da je to već bilo prije par godina, u glavi sam ga bio otpisao skroz. Doduše tad je valjda kuburio s koljenom, ali kako god, njegova konstitucija, tip igre i ta opterećenja koja trpe zglobovi, stvarno mi nije jasno niti kako ga skrpe za tih 15 dana grenslemova niti zašto to sebi radi.
Tsai Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Just now, James Marshall said: Ja sam mislio da je to već bilo prije par godina, u glavi sam ga bio otpisao skroz. Doduše tad je valjda kuburio s koljenom, ali kako god, njegova konstitucija, tip igre i ta opterećenja koja trpe zglobovi, stvarno mi nije jasno niti kako ga skrpe za tih 15 dana grenslemova niti zašto to sebi radi. Prosto zakoni prirode nalazu da ce biti poluinvalid ako nastavi ovako, a mozda je vec i kasno. Razumem zelju za pobedama i istorijom ali ovo je prebizar 1
Filozof manijak Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Ergo: Vakcinisani kljako>>>>>>>>nevakcinisani kljako 1
Ras Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 https://nova.rs/sport/tenis/rafael-nadal-tretman-injekcije-oporavak-vimbldon/
Jean-Luc Picard Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Kakav jado...sad se teatralno slika na štakama, a kad igra to je bukvalno nivo od pre 15 godina kad mu niko nije mogao prismrditi. Idem da povratim. 1
Takeshi Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Quote February 16, 2021 Australian Open, Novak Djokovic, Rafa Nadal, Tennis News ‘If you are really injured, it’s impossible to win,’ Rafael Nadal warns Novak Djokovic
Time Crisis Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Ima onaj teniski strip, sad ne mogu da nađem, gde Nadala dovoze na turnir u invalidskim kolicima, a on na poslednjem panelu istrčava s trofejom
Recommended Posts