Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Što Čilara nosi rusku zastavu na sebi

• Replies 8.6k
  • Views 476.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• A počeo je loše, sa (debelo) ispod 50% u prva dva ili tri servis gema. Da, servis je odneo prevagu u Novakovu korist, uspevao je da postigne i brzinu i preciznost, a dobro je i varirao servis. Sv

Posted Images

Govnari stavili Filipa i Čilu sutra u 10 ujutro

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

1 hour ago, mlatko said:

Govnari stavili Filipa i Čilu sutra u 10 ujutro

15,30

Livescore me slagao

15 hours ago, mlatko said:

Livescore me slagao

Izvini se sad lijepo fanovima lajvskora...

ma sta to moje oci vide?!
Filip drzi cas travnatog tenisa dvostrukom sampionu kvins kluba i jezdi ka finalu ovog prestiznog eventa
6-3  4-1*

Jao, Filipe, servis.

izvukao se Marinko sad prvim servisima, Filip je imao mec loptu

*5-3 

ajde sad

0:15

15:15

15:30

30:30 napeto,

evo mec lopte na svoj servis nakon odlicne igre na mrezi,

djus,

nova mec lopta, broj 3

bravo! potpuno zasluzeno. razvukao ga je kao pitu miksovanjem, volejima i slajsom. svaka cast

Edited by TS-CS

Krajinović je odigrao kao da su duhovi Edberga i Bekera vodili njegovu ruku.

Nisam gledao, jbg

Bravo Fićo

Tesko ce u finalu protiv Beretinija ali sve i da pobedi, nema tu nista od neke stabilne forme ni na jednoj podlozi, ne bi me cudilo da sad ispadne na tri naredna turnira u prvim kolima

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

2 hours ago, Zli Gli said:

Tesko ce u finalu protiv Beretinija ali sve i da pobedi, nema tu nista od neke stabilne forme ni na jednoj podlozi, ne bi me cudilo da sad ispadne na tri naredna turnira u prvim kolima

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Slazem se, Beretinijeva sprema i umor bi mogli jedino da pretegnu . Ovako je isuvise bolji igrac Mateo, narocito na travi. A s druge strane, bilo bi fer i da Filip konacno osvoji neku titulu. Razne kanturine od igraca, gore i manje talentovane nego sto je Filip su uspevale da uzmu ATP titulu. Steta sto samo retko pokaze koliko stvarno moze ( ili je mogao ), ali su luda glava a bogami i nedovoljan rad na telu u doba fizickog razvoja ( deluje mi slabasno i sto se stamine tice , ne samo snage ), uticali da ne dosegne svoj maksimum. Filip nije nista manji talenat od jednog Troickog koji je mnogo toga postigao krvavim radom. Neki strucnjaci bi rekli i da je bio veci

Edited by Arthur Kirkland

Meni se cini da ce Krajina da rutinira Beretinija sutra i onda ispasti u 1.kolu Vimbija

Nije uspeo Fićko protiv Beretinija, ali svakako, može da bude prezadovoljan svojom igrom kako na ovom meču, tako i na celom turniru. Nije ga Beretini lagano dobio, imao je i Filip svoje prilike, nije ih iskoristio, tako da dobija utešni tanjir.

Nadam se da neće sada po svom starom običaju, da ispadne u prvom kolu Vimbldona.

Hurkač je preslišao Medu u finalu Halea.

Na 3.38 je izvanredan poen za brejk Hurkača na početku drugog seta, nakon čega je Medvedev vikao na svog trenera, a ovaj napustio meč. Međed vidno frustriran i pre i nakon tog događaja, a i nakon meča.