June 16, 20213 yr 1 hour ago, Arkadija said: Federer je u jednom trenutku meča sa Feliksom AA, gledao u dlan ruke, kao da mu ruka više nije naviknuta da drži reket u ruci. Ciganka mu je sve pogodila, a on izneverovao?
June 16, 20213 yr 1 hour ago, Arkadija said: Federer je u jednom trenutku meča sa Feliksom AA, gledao u dlan ruke, kao da mu ruka više nije naviknuta da drži reket u ruci. Duboko ti je ovo
June 16, 20213 yr 3 hours ago, Arkadija said: Nikakve dubine nema, čist opis dešavanja na ternu. Ma znam, zajebavam se. Oprosti ako smatraš da je nepristojno
June 17, 20213 yr Pa da, bez Nadala na Vimbldonu i u Tokiju, sigurno nišani još US Open za ovu sezonu. Đoković da se uzme u pamet.. Ove sezone da budu tri slema (još USO), sljedeće dva i one tamo jedan - puna kapa i amin penzija. To je neki moj realni plan.
June 17, 20213 yr Author Da bas citam Da se ponovim, istrosen je on dosta, njegova kolena ne mogu taj tempo i stil igre da izdrze, a Novak ga bas urnisao i to na slajci, tako da...
June 17, 20213 yr Da se ponovim i ja - krem ATP liste je solidno iscijeđen na tek završenom RG-u, uključujući Đokovića. I juriš na Vimbldon je upitan, USO je mnogo realniji, a lomatanje po Tokiju mu ne treba ni u snu. Što ne bi timario ždrijepce sa MPV-jem, pa da onda svjež fino ćapi trofej u Njujorku. Edited June 17, 20213 yr by autsajder
June 17, 20213 yr Mudra odluka Nadala, i Nole, ako je pametan, barem OI da eskivira, i njega polako stižu godine...
June 17, 20213 yr 8 minutes ago, Jeremija said: Mudra odluka Nadala, i Nole, ako je pametan, barem OI da eskivira, i njega polako stižu godine... I onda kukaš što se zatrovala atmosfera na forumu. Spoiler
June 17, 20213 yr Ko je zadnji dobio RG - W? To je vraski tesko a jos je teze ove godine jer ima samo 2 nedelje izmedju ova dva turnira.
June 17, 20213 yr Just now, borris_ said: Ko je zadnji dobio RG - W? To je vraski tesko a jos je teze ove godine jer ima samo 2 nedelje izmedju ova dva turnira. Nadal 2010 Fed 2009 Nadal 2008
June 17, 20213 yr 35 minutes ago, Jeremija said: Mudra odluka Nadala, i Nole, ako je pametan, barem OI da eskivira, i njega polako stižu godine... a sledece OI su vec za tri godine, pa neka onda povitla taj trofej koji nema. mislim ljudi, budite ozbiljni ovo mu je poslednja sansa za olimpijsko zlato, a videli smo da to jako zeli. uostalom, to ce mu biti prvi turnir posle wimbledona. turnir u tokiju pocinje 24 jula a finale je prvog avgusta. imace tri nedelje pauze pre tokija. a posle mu slede, ako bude hteo: 9.8 Toronto 15.8 Sinsi 30.8 US Open