Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

koliko znam, nema ništa više, to je to za sada

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

To znam, ocekivao sam android I IOS aplikaciju gde ima svih podataka vezano za vakcinaciju. To je ocigledno komplikovano za nase IT strucnjake iz euprave.

mislim da tako nesto nije ni u zelji 

nagadjam da se mislilo na elektronski potpisan pdf na mejl

10 minutes ago, Milosh76 said:

To znam, ocekivao sam android I IOS aplikaciju gde ima svih podataka vezano za vakcinaciju. To je ocigledno komplikovano za nase IT strucnjake iz euprave.

Lol :D

Kakva crna IOS aplikacija. Nije to ništa komplikovano nego je besmisleno i nepotrebno, plus neko da održava aplikaciju i vodi računa o hiljadu verzija svakog OSa s kojom treba da bude kompatibilna... nema poente. Potpisan PDF je sasvim dovoljan.

3 minutes ago, Sammael said:

Kakva crna IOS aplikacija. Nije to ništa komplikovano nego je besmisleno i nepotrebno, plus neko da održava aplikaciju i vodi računa o hiljadu verzija svakog OSa s kojom treba da bude kompatibilna... nema poente. Potpisan PDF je sasvim dovoljan.

zavisi, ako odrzavanje kosta dobicemo naj naj u svijet

plus je besmisleno i nepotrebno, znaci dodje sigurno, dal ce imati veze sa vakcinacijom - mozda i nece

al posto su se dokopali naprednih tehnologija ubacice neka azuriranja, negde

nemojte android aplikaciju ako boga znate, morace da se kucaju lbo i registarski broj zdravstvene knjizice, koje u vezi sa zashtitom privatnosti aplikacija nece pamtiti, pa ce morati da se kuca svaki put. a mi cemo prelaziti granicu 6x dnevno, sve dok ne nauchimo napamet :ph34r:

sent from bubamoto

2 hours ago, Milosh76 said:

2 hours ago, Krošek said:

mislim da tako nesto nije ni u zelji 

nagadjam da se mislilo na elektronski potpisan pdf na mejl

Pa zar nije neki IATA Passport u test fazi? Air Serbia je nesto pominjala jos od sredine marta...

Pratim forum odavno, a ovo mi je prvi post. Kao prosvetar sam se Sinofarmom vakcinisao još u januaru, spadam u grupu koja nije htela da bira vakcinu, iako sam pretpostavljao da je Fajzer najbolji. U sredu sam bio pozitivan na antigenskom testu, bez upale pluća. Bolest je brzopotezna, tako da je na jučerašnjem preseku ustanovljena obostrana upala pluća, danas mi je promenjena terapija, dobio kombinaciju dva antibiotika i pronizon, nadam se najboljem... Elem, kineska vakcina, treba je izbegavati. Pretpostavljam da je pregažena mutacijom virusa. Eto, upisah se u bazu podataka, sumnjam da ću se još javljati, tj. sigurno neću često.

Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka

5 minutes ago, gnu said:

Pratim forum odavno, a ovo mi je prvi post. Kao prosvetar sam se Sinofarmom vakcinisao još u januaru, spadam u grupu koja nije htela da bira vakcinu, iako sam pretpostavljao da je Fajzer najbolji. U sredu sam bio pozitivan na antigenskom testu, bez upale pluća. Bolest je brzopotezna, tako da je na jučerašnjem preseku ustanovljena obostrana upala pluća, danas mi je promenjena terapija, dobio kombinaciju dva antibiotika i pronizon, nadam se najboljem... Elem, kineska vakcina, treba je izbegavati. Pretpostavljam da je pregažena mutacijom virusa. Eto, upisah se u bazu podataka, sumnjam da ću se još javljati, tj. sigurno neću često.

Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka

Hvala što si sa nama podelio svoje iskustvo.

Javi se barem da znamo kako si ?

I da, da li si merio antitela ?

A i godište ako bi nam rekao, značilo bi.

Tj, meni bi značilo.

Želim ti da se brzo oporaviš.

Edited by dùda

@gnu

Brz oporavak ti želim.

Nekako usporedba stanja u Izraelu i UAE govore u prilog tome da Sinofarm ne pruža dovoljan nivo zaštite. Posebno u nedovoljno vakcinisanom okruženju, gde virus bukti, kakve su uostalom skoro sve države, osim Izraela i pojedinih ostrva.

Background Picker
Customize Layout