Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

malaksalost vezana za promenu vremena, tzv prolećna ošamućenost :happy:

- u sredu je bilo samo 150C, juče 25 a danas možda i svih 30, nije baš lako svima da se trenutno priviknu na takve promene u par dana

Edited by gone fishing

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

• Author

Ja spavo 12 sati i uzasno sam malaksao, nemam temp i nista, vakcinisan u februaru. Dal je stvarno do promene vremena? 

+1

malo se popravio kad sam maznuo krišku matorog sira(nešto slano)

Ja spavo 12 sati i uzasno sam malaksao, nemam temp i nista, vakcinisan u februaru. Dal je stvarno do promene vremena? 
u nekom sigurno (vecem) procentu jeste, pa vidi nashta ovo lichi :isuse:

sent from bubamoto

Moj junior je sa 19,5 primio Fajzera. Ćerka je 17 i verovatno je preležala, pa ćemo videti šta ćemo za godinu dana. I da li ćemo.
Al si mator :D

Nek su zivi u zdravi da postanes deda u ovoj deceniji :D
[mention=12403]Jumanji[/mention]

Vakcinisani u poslednja dva dana?
Ne, ranije, njih troje, za troje ne znam, ostali nisu jos -.-

Zvao obližnje doktore da pitam za vakcinu. Par njih mi je reklo da imaju AstraZeneku i da imaju termine za par nedelja (pošto je Berlin skinuo prioritete) ali da pošto povlače AZ da bi drugu dozu morao da primim Biontech pa posle 6-7 nedelja od druge vakcine i treću vakcinu Biontecha koja bi se računala kao druga potpuna vakcinacija Biontechom. Anbelivbl.

Moja sestra je ovde primila Fajzer prvu dozu, a u Holandiji gde zivi ce uzeti jos 2 Fajzera kad dodje na red, jednog dana.

tvoja sestra neka vrati jedan! :lolol:

Po 200.000 doza Sinofarmovih vakcina stiglo u Crnu Goru i Makedoniju.

2 hours ago, Tsai said:

Od kada je pocelo ovo sranje sa kovidom imao sam minimum cetiri perioda jake malaksalosti, uvek se ispostavilo da je do promene vremena.

Bukvalno fizicka malaksalost, pospanost, glavobolja, aritmije. traje dan i po i nestane. Otprilike mesec dana posle prve vakcinacije imao nesto kao temperaturu i nocno preznojavanje, jasni fizicki simptomi, pomislio sam te noci "e sada si zaista zakacio"... sutradan nista, sve proslo.

Hocu reci, osetljiviji smo na simptome sada nego pre godinu dana, odmah se pali alarm i na najbezazlenije stvari.

Ova strana zakivatm: sve kiloster do kilostera... :sleep:

Te spavao sam, te nisam, te pun mesec, te do vremena je, te nije, jesi li siguran... :isuse: 

@Caligula bre gde se izgubi onaj момчић pun zivota koga ugledah jednom... :cry:

7 minutes ago, namenski said:

Ova strana zakivatm: sve kiloster do kilostera... :sleep:

Te spavao sam, te nisam, te pun mesec, te do vremena je, te nije, jesi li siguran... :isuse: 

@Caligula bre gde se izgubi onaj момчић pun zivota koga ugledah jednom... :cry:

a ti si brt

21576956_web1_200518-BPD-rambo-self-sew-

:nobles:

Background Picker
Customize Layout