Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

• Popular Post
31 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jedan dan obiđu 30ak lokala, i provere qr kod gostiju, sutradan još 30 i prekosutra ne bi bilo problema te vrste

Antimasker i antivakser su potencijalni glasač, kao što je i onaj što se boji korone.

Kao što rekoh ranije jednom, nije im cilj 6 miliona zdravih ljudi, već 6 miliona glasova.

Zato daš malo mera, da liči da ih ima, ali daš malo i prodavnice (i skoro sve ostalo) i malo dobiješ i jedne i druge. Tačnije najmanje odbiješ i jedne i druge.

I ko što neko takođe ovde reče, da mrtvi počnemo da padamo na ulici, trepnuli ne bi.

U BelExpo danas stranci[emoji769] na vakcinaciji..

.... Shiit has hit the fan!

Voleo bih neke naznake dokaza za ove Šeklerove tvrdnje:

Prema rečima doktora Šeklera, Fajzerova vakcina daje bržu reakciju i visok nivo antitela. Ona su često detektabilna već posle prve doze, a prema procenama, ona bi trebalo da traju  od 9 do 12 meseci. Antitela kod Sputnjik vakcine trebalo bi da traju od 15 meseci, pa do čak dve godine, dok se za kinesku vakcinu predviđa zaštita od 12 do 15 meseci.

https://nova.rs/vesti/drustvo/dr-sekler-i-idealna-definicija-vakcine-protiv-korone/

I dalje ostaje misterija zašto su svima od 26.3. odložili za 31.3.

Ako su i planirali akciju Navali narode (Navalite Hrvati, Bosanci), i dali im vakcine namenjene nama zakazanima, a nove stižu za nas do srede, mogli su da njih pomere za sledeći vikend.

Ovo je red za Halu 11

Krenite dosta ranije1e5bb40e37194aed4317e25eb5d86a8e.jpgb244f9c3238abf634cd476fab7816e79.jpg

@Alfa kako si? Jel pala temperatura?

Screenshot_20210327-100907_Chrome.jpg

20 minutes ago, Milosh76 said:

Ovo je red za Halu 11

Krenite dosta ranije1e5bb40e37194aed4317e25eb5d86a8e.jpgb244f9c3238abf634cd476fab7816e79.jpg

Jel to sve za revakcinu?  Javljaj molim te kako ide,  svaki info mi znaci 

Za halu 11 I vakcina I revakcina

23 hours ago, Delija67 said:

Komsiji pre neki dan nisu hteli da daju AZ jer je alergican na penicilin i vratili ga kuci.

I mog drugara su otkačili malopre.

ispred belexpa tamnica naroda :ohmy:

pomozi gospode partenone da stignu do uveche, da se vakcinishe ovaj narod bosanski [emoji38]ol:

isto nas pogledaj sve da ne poispadamo svi budale na kolko ocesh nachina, od sad pa neko vreme, molimo te :unsure:

to nam je tekst za ovu nedelju [emoji38]ol:

sent from bubamoto

...

partenon je jedan, al dvaput je dvaput [emoji38]ol:

Prodje Dinkic u crvenom 500L, vozi ga neka zena.

Background Picker
Customize Layout