Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

jel znate da se negde u bg daje fajzer, a da postoji mogucnost da pretekne pa neko nepozvan a prijavljen, naidje pred kraj radnog vremena  i vakcinise se (ako pretekne vakcina)? @morgana, nisam ispratila, jesi li ti uspela da primis vakcinu  na sarom gradu? onomad, sputnik bese tamo?  

Edited by nezvanova

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

10 minutes ago, nezvanova said:

jel znate da se negde u bg daje fajzer, a da postoji mogucnost da pretekne pa neko nepozvan a prijavljen, naidje pred kraj radnog vremena  i vakcinise se (ako pretekne vakcina)? @morgana, nisam ispratila, jesi li ti uspela da primis vakcinu  na sarom gradu? onomad, sputnik bese tamo?  

nisam, idem opet danas ili sutra da probam

Revakcinisan danas (fajzer) , išlo još brže nego prošli put,  sad nema nikavog pregleda niti je bila prisutna doktorka.

Dobio potvrdu o vakcinaciji i  revakcinaciji , sad su nam  delili i neki Pfizerov informator o vakcini (9 strana),  u njemu piše između ostalog da osobe koje planiraju da ostanu u drugom stanju  treba da obaveste svog doktora pre odluke o vakcinaciji. Moguće da je to izvor glasine steriltetu.

12 minutes ago, General Ripper said:

Revakcinisan danas (fajzer) , išlo još brže nego prošli put,  sad nema nikavog pregleda niti je bila prisutna doktorka.

Dobio potvrdu o vakcinaciji i  revakcinaciji , sad su nam  delili i neki Pfizerov informator o vakcini (9 strana),  u njemu piše između ostalog da osobe koje planiraju da ostanu u drugom stanju  treba da obaveste svog doktora pre odluke o vakcinaciji. Moguće da je to izvor glasine steriltetu.

a gde si vakcinisan, ukoliko nije neprimereno pitanje?

@nezvanova Danas ti je na Sajmu samo Fajzer, ali jutros su tražili svima da pokažu sms ili mail sa pozivom. Sad, možda te i puste ako se nacrtaš tamo u 15:30h, doduše ja kad sam odlazila gužva je već bila poprilična, red do podzemnog prolaza.

Edited by Patty Lee

Lokalni DZ javlja kako kidaju i kako piči vakcinacija, samo se za Sputnjika ide u NS i samo ne stižu fajzeri kako treba, još iskulirali da napomenu u poslednjem pasusu da su ispalili za drugu dozu, a ne prvu.

"Остале вакцине уредно стижу у Дом здравља, уз напомену да држава није обезбедила жељену количину Фајзерове вакцине у односу на исказану жељу осигураника у Е-пријавама, па се дешава да није могуће испоштовати заказане термине."

1 hour ago, nezvanova said:

jel znate da se negde u bg daje fajzer, a da postoji mogucnost da pretekne pa neko nepozvan a prijavljen, naidje pred kraj radnog vremena  i vakcinise se (ako pretekne vakcina)? 

Menjaš nick u Nepozvanova? 

Šalu na stranu, to pitanje ti je trenutno predmet velikog interesovanja mnogih, tako da je jako teško uleteti ako nemaš nekog u dz da skloni baš za tebe. 

Ja bih savetovao da se pozove batut i da se izlozi situacija, vrlo je moguce da ce ubrzati proces. Tako su i mene pozvali, tek kad je zena zvala i izvristala. Uostalom sad im treba svako ko hoce

ja ne na zalost ne smem da primim vakcinu, a pitam za drugricinu cerku koja ima momka u hrvatskoj i gde ide bar jednom mesecno te joj je fajzer samo zbog toga opcija, vakcinisala bi se svakako i ne samo zbog putovanja (istina, jos uvek ne i pouzdana, ali najveca je sansa da ce tu vakcinu priznavati u EU). jbg, znam da je pomalo razmazeno i nazahvalno, ali ako moze da ustedi hiljadarku godisnje na Pcr, nije bas zanemarljivo...

Edited by nezvanova

Nek momak dolazi ovde, jeftinije je :D

Just now, Filozof manijak said:

Nek momak dolazi ovde, jeftinije je :D

:s_c:

ma dolazi i on, svake druge nedelje su ovde ili onde.... on je iz osijeka, nije predaleko....:D

Primio drugu dozu danas. Mimo osoblja, žive duše nema.

Obavio sve, i vakcinu i pregled za manje od 5 minuta.

Kaže sestra da ima zainteresovanih ali nema vakcina.

Nek momak dolazi ovde, jeftinije je [emoji3]
i jeste, dodje, dvi nedilje karantina, novci se ushtede, nek se gledaju, shta im fali. i ovde i tamo [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Ovde su stigli do 175.000 dnevno(otkad su zamenili komesara za vakcinaciju), a kazu da ce za par nedelja ici na 500.000 dnevno. Baš me interesuje, da vidimo.
Za mesec dana, što prevedeno znači "per ferragosto"

9688251835875608b6440ed15cf6d5de.jpg

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Background Picker
Customize Layout