Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

3 hours ago, Jumanji said:

Jest da je Dejli Mejl...

Moze li medicinski deo PPP kriznog staba da pojasni koliko je generalno cesta pojava stvaranja ugrusaka od vakcina?

Ja se od subote prilicno tripujem, iako sam primio kineza, koji navodno ima najmanje nuspojava.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

• Author
3 hours ago, namenski said:

O tome moze da se raspravlja, malo sam se zezao, ali umereno...

Recimo:

1. 06.08.1945.

2. 26.04.1986.

3. 26.12.2004.

4. 24.12.2019...

Ili kako ko vec sudi utakmicutm....

Treca licna ti je vishak, cini mi se. 1,2 i 4, apsolutno

41 minutes ago, bejzbolka said:

Moze li medicinski deo PPP kriznog staba da pojasni koliko je generalno cesta pojava stvaranja ugrusaka od vakcina?

Ja se od subote prilicno tripujem, iako sam primio kineza, koji navodno ima najmanje nuspojava.

kinez ti nece nista, ne brini.

17 hours ago, Neutrino said:

Svakako, moram da ponovim da Astra kod nas nije ista kao u EU. Nasa je indijska licenca koja ne sme da se distribuise u EU. 

A u Indiji, koliko citam nije bilo tih slucajeva.

https://www.hindustantimes.com/world-news/no-evidence-of-increased-blood-clot-risk-from-covid-19-vaccine-astrazeneca-101615790930334.html

Ovaj naš indijski “Astro Zeka” se daje u i Kanadi - bez ikakvih problema u 3 oblasti Ontarija iskljucivo za populaciju od 60-65 godina.

Fajzer samo za radnike u zdravstvu i starije od 80 godina.

1 hour ago, ZeeGerman said:

Ovaj naš indijski “Astro Zeka” se daje u i Kanadi - bez ikakvih problema u 3 oblasti Ontarija iskljucivo za populaciju od 60-65 godina.

Fajzer samo za radnike u zdravstvu i starije od 80 godina.

Pa kad su banana država

Evo otkazali ženi drugog Fajzera, nije stiglo u lokalni DZ. Rekoše sledeća sreda, javiće ako bude ranije.

12 hours ago, Jumanji said:

Jest da je Dejli Mejl...

Da li ovo deaths znači da od vakcine umre 25 ljudi na 1,000,000 doza?

19 hours ago, Neutrino said:

Svakako, moram da ponovim da Astra kod nas nije ista kao u EU. Nasa je indijska licenca koja ne sme da se distribuise u EU. 

A u Indiji, koliko citam nije bilo tih slucajeva.

https://www.hindustantimes.com/world-news/no-evidence-of-increased-blood-clot-risk-from-covid-19-vaccine-astrazeneca-101615790930334.html

jbg nas su ovde naucili da nema sanse da bude razlike u vakcini za nas i za druge delove sveta. a indijci ne znaju ni koliko ih trenutno ima, a gde neke komplikovanije statistike da vode.

da ne bude zabune, primio bih je danas da imam priliku.

40 minutes ago, Gylfi Pleasure said:

Evo otkazali ženi drugog Fajzera, nije stiglo u lokalni DZ. Rekoše sledeća sreda, javiće ako bude ranije.

Svašta :isuse:

Ameri razvaljaju. Po 2.5m doza dnevno i sa JNJ po domovima zdravlja ce vrlo brzo stici UK. Sljedece nedjelje pocinju i 55+.

Za 2 mjeseca ce svako ko je htio dobiti makar jednu dozu a Novavax kao teorijski najbolja vakcina zavrsiti u drugim zemljama.

Ameri razvaljaju. Po 2.5m doza dnevno i sa JNJ po domovima zdravlja ce vrlo brzo stici UK. Sljedece nedjelje pocinju i 55+.
Za 2 mjeseca ce svako ko je htio dobiti makar jednu dozu a Novavax kao teorijski najbolja vakcina zavrsiti u drugim zemljama.
Dokle su Ameri stigli procentualno?
Ima li osnova nadanju da će kad oni "završe" dostupnost u Evropi biti veća?

.... Shiit has hit the fan!

Ovde su stigli do 175.000 dnevno(otkad su zamenili komesara za vakcinaciju), a kazu da ce za par nedelja ici na 500.000 dnevno. Baš me interesuje, da vidimo.

Nije ni južnoafrički soj bezbedan od Astrozeke

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Primila prvu dozu na BG Sajmu, evo upravo sad. :) Jako brzo ide, jedino što sam se k’o za inat pojavila baš u trenutku kad se zakucao red ispred jer je previše ljudi unutra ali kad jednom uđeš bukvalno je kao na pokretnoj traci, prelepo.

Hajlajt mi je neka mala Riz Viterspun look-a-like što je htela da iznabada kolege jer joj puštaju previše ljudi odjednom pa ne postizava da nas lepo rasporedi na preglede :laugh:

Background Picker
Customize Layout