Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ja na svojoj potvrdi posle prve vakcine nisam imao unet datum revakcinacije. To je bilo pre mesec i kusur dana, na sajmu, kad je moglo bez poziva. Nisam ni dobio potvrdu na mail ni na sms posle prve vakcine. Ali su uredno stigli pozivi 36 sati pre druge vakcine, 3 nedelje kasnije.
evo stiglo bubinom momku, sad za ponedeljak, kinez 2.

edip. shta, astrozeka se od majmuna pravi? :hihi:

sent from bubamoto

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

4 minutes ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

Kako funkcioniše mešoviti brak:lolol:

6 minutes ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

od majmuna, nego kako

Odkud odjednom ima Sputnjika V, čuvali ga do sad?
Koliko znam, nisu stizale nove količine.

Edited by mraki

Kako funkcioniše mešoviti brak[emoji38]ol:
savrsheno, ja sam iz sveta meshovitih brakova, a on jadan shta ce hihi.gif

ja sam u stvari usvojena od roditelja kineza. tako da je malo lakshe tako :D

sent from bubamoto

Odkud odjednom ima Sputnjika V, čuvali ga do sad?
Koliko znam, nisu stizale nove količine.
njihova politika oko vakcina je krajnje sumnjiva. tim pre shto imamo mehanizme za nabavku evropskih, ali ne i ogranichenja za 'rukovanje', kao shto unija ima. ne bi me chudilo da nas (srbiju) za godinu dve razapinju za serijske zloupotrebe. shto je u ovom trenutku nama naravno nebitno, a i za 2 godine ce se teshko napadati. shteta shto se nece vakcinisati cela drzava i ispashcemo na kraju sami sebi budale.

sent from bubamoto

Jbt meni nije nista. Sta kazu imunolozi, ako nema reakcije da li to nesto znaci?

Bukvalno nista, sem sto mi je laknulo.

prvo rano je da išta osetiš

drugo, ako i ne osetiš nema veze, znači da si jak ko međed...

5 hours ago, Have_Fun said:

1) Da li i koju vakcinu smeju primiti osobe alergicne na baktrim i slicne antibiotike?
2) Da li i koju vakcinu smeju primiti osobe koje imaju lupus?

1) Moja sestra sa jakom alergijom na baktrim primila Fajzer bez problema. Majka sa one time reakcijom na penicilin takođe F. 

2) Sve autoimune bolesti treba naglasiti, mislim da je Sinofarm bezbedna, Fajzera nikako. 

Znaci jos ja sam ostao na celom forumu, milos vezba, njega ne racunam... 

Inace testirao se juce pcr, negativo, so far so good... 

15 minutes ago, Caligula said:

Jbt meni nije nista. Sta kazu imunolozi, ako nema reakcije da li to nesto znaci?

Koliko je dana proslo od kad si se zarazio? Moja komsinica (1958)se zarazila i bila je skroz ok,nije mirovala,setkala se,itd.. da bi 13 dana od zarazavanja pala u krevet i zaglavaila Arenu na kiseoniku mesec dana.Evo je i dan danas ne moze da se oporavi,seta vrlo malo,al vidi se da to nije ista zena i da nikad nece biti ona stara.

• Author

nije zarazen, vakcinisao se danas, o vakcini pricaju

17 minutes ago, Caligula said:

keva moje kolezinice, bakuta u svojim osamdesetim  sa mnoštvo pratećih bolesti je došla iz Bosne i vakcinisana Astrom pre neki dan. Kad sam zvala da pitam kako je , rekla ko bog, spavala sam nikad bolje :D tako da ne brini, izgleda da leči i kostobolju nekima ;) Živce po malo umiri svaka, meni kad sam dobila  kineza bilo ko da sam popila one pilule za smirenje :D

2 minutes ago, MocaVukotic said:

Znaci jos ja sam ostao na celom forumu

Morgana, ja i još neke devojke smo ili nevidljive ili na ignore ili smo irelevantne za mušku statistiku vakcinisanih :mad:

2 minutes ago, Tsai said:

nije zarazen, vakcinisao se danas, o vakcini pricaju

A izvinjavam se onda.Mislio sam da se zarazio,a bez reakcije.

Background Picker
Customize Layout