Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

info iz Silerove od pre 2 minuta... do 15h su vakcinisali Rusom, sad je Zeka™. Moja koleginica bila ona nije ni birala Zeku, ali su samo to mogli da joj daju. Nije se vakcinisala jer nece da ceka 3 meseca za revakcinaciju.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

5 minutes ago, decak Kejt said:

imaš reakciju na zeku?

Nisam se jos vakcinisao ali evo vec reagujem

Gospo nisi sama

48 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Šta znači svega? Fajzera?

Pa valjda, nadovezujem se na postove pre mog.

Što se lokacije tiče, premestila sam se i tamo gde ću imati logistiku grenisa oko đece u slučaju da me sobali Kojotuša™ 

1 minute ago, Milosh76 said:

info iz Silerove od pre 2 minuta... do 15h su vakcinisali Rusom, sad je Zeka™. Moja koleginica bila ona nije ni birala Zeku, ali su samo to mogli da joj daju. Nije se vakcinisala jer nece da ceka 3 meseca za revakcinaciju.

Dakle Svemir Zeka.

Kada se stvaraju prva anti tela, kako bese

Tako su njoj rekli... Fajzera definitivno nema u Zemunu

5 minutes ago, Caligula said:

Dakle Svemir Zeka.

Kada se stvaraju prva anti tela, kako bese

posle 15 dana

Mnogo bre kenjate po kinezu..Duboko verujem da je do jaja cjepivo:)...

5 minutes ago, Milosh76 said:

Tako su njoj rekli... Fajzera definitivno nema u Zemunu

Šilerova je šupak kosmosa jbg imaju samo Obodin frižidere iz pedesetih prošloga veka

dobro da je i Astra Zeneka dosla, ja ocekivao kineza 1:1

ili da me ubedjuju u Sputnjika

Edited by Caligula

1 hour ago, renne said:

nije

e: u austriju stiže velika količina rusa ovih dana, toliko o tome

Video sam da su pricali oko toga ovih dana ali i ne da je dogovoreno
Ono sto sam ja ispratio je da se ceka da rusku vakcinu odobri EU pa ce je onda uzeti Austrija
Za sad valjda ocekuju da stigne jos neki broj AZ vakcina
Znam za jednu banku koja treba da dobije AZ za svoje zaposlene, nadaju se u maju

Edited by Have_Fun

p.s.

pitanje zbog familije, pa ako neko zna odgovor, znacice

1) Da li i koju vakcinu smeju primiti osobe alergicne na baktrim i slicne antibiotike?
2) Da li i koju vakcinu smeju primiti osobe koje imaju lupus?

evo još jedne analize antitela za sinofarm

16 minutes ago, Have_Fun said:

p.s.

pitanje zbog familije, pa ako neko zna odgovor, znacice

1) Da li i koju vakcinu smeju primiti osobe alergicne na baktrim i slicne antibiotike?
2) Da li i koju vakcinu smeju primiti osobe koje imaju lupus?

1) verovatno važi što i za druge antibiotike, ja sam alergican na penicilin.

Mogle su se razne priče čuti, te ne sme ni jedna vakcina onda, pa sme kinez ali fajzer nikako. Ja primio Fajzera bez problema, nikakve reakcije nije bilo.

I to je izgleda sad neki opšti zaključak, daju vakcinu po izboru bez obzira na te vrste alergija. 

2) ovo ne znam, ali svakako se pre vakcinacije ide na pregled (više razgovor) kod doktora gde on sve to ispita.

Edited by mraki

• Popular Post
Mnogo bre kenjate po kinezu..Duboko verujem da je do jaja cjepivo[emoji4]...
mnogo se kenja po svemu, a najvishe ljudi koji zele i imaju pristup. sva cjepiva su do jaja.

ljudi su svi zaboravili da jako mnogo ljudi mora da se vakcinishe da bi bilo kolektivnog efekta. ako bude i dalje cirkulisalo mnogo virusa, bice i mnogo mutacija. mnogo mutacija, jedna ce da valja :dry: :ph34r:
onda ce 4.5 miliona da vrishti na 1.5 da im ne radi vakcina. pa jebiga braco ne mozemo sve sami :dry:

sent from bubamoto

Guzva nema, laka ruka iskusne sestre, sad idem po zenu da je prosvercujem

1 hour ago, gospa buba said:

prvo smo ga terali u bolnicu, sad ga teramo na vakcinu, da ne poveruje chovek shta radimo :hihi:

kolko zeka je ovde imalo neku primetnu reakciju na zeku? kolko shvatam niko osim mene? :unsure:

sent from bubamoto

Ja... preko 38 temperatura, glavobolja, povraćanje, malaksalost, sve reakcije sa liste praktično. Srećom nije dugo trajalo.

Background Picker
Customize Layout