patofiza Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 3 hours ago, ZokiAsov said: U mlađim kategorijama Vojvodina, a u seniorskoj karijeri Budućnost Gložan (trenutno, Opštinska liga Bačka Palanka), Radnički Niš, pa pozajmica Dinamu iz Vranja, zatim potpis za sofijsku Slaviju (bez utakmica), Radnički iz Zrenjanina (minule sezone Srpska liga „Vojvodina“), a od januara ove godine ugovor sa DAC Dunajskom Sredom (dva meča).
Mark Rothko Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 Zločin je prema Natku, Sadiku i još nekim igračima što ovaj tim igra bez bekova. Jel moguće da ne mogu nikoga da dovedu? Teško će se i ove godine probijati bunkeri i dupli blokovi u ligi. 2
theanswer Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 Bukvalno. Svaki tim ostavlja gomilu prostora ćelavom desno a ovaj zna se šta može tj šta ne može. Ovaj tim može možda malo bolje u prvenstvu nego prošle sezone i to je to. Ima limit i to je to. Samim tim mogu o tituli da pričaju do prekosutra kad ovi preko puta zna se koliko će puta kiksnuti. 3
theanswer Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 Mnogo bolje drugo poluvreme, sad dal je do nas ili do njih ne bih znao reći
kokota Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 Marković više dobrih poteza nego u prethodnoj polusezoni. 1
Mark Rothko Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 Otvarač za ovakve timove nekada je bio Leonardo nekim vrhunskim potezom, sada je to Natko. Drugo poluvreme odlično.
kud u maglu Simoviću Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 složio bih se sa theanswerom, malo bolje nego prethodne sezone taman za proleće u europi meni je pop bolje rešenje od ćelavog na vrataru, nathko je bogotac, zdjelar i šćepara odličan par. glavni problem ovog tima u domaćem brlogu je motivacija, kakvi crni bekovi bem ti kišu 1
Azdaja Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 Dobra trava na stadionu, izgleda da se sredila malo. Ništa nije uloženo da se popravi tim tako da... Biće tanko
theanswer Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: složio bih se sa theanswerom, malo bolje nego prethodne sezone taman za proleće u europi meni je pop bolje rešenje od ćelavog na vrataru, nathko je bogotac, zdjelar i šćepara odličan par. glavni problem ovog tima u domaćem brlogu je motivacija, kakvi crni bekovi bem ti kišu proleće u evropi je sad manje bitno nego ikad ako ne budemo prvi, igraćemo dogodine onaj intertoto kup golman je manje bitan, bar sam tako mislio do prošle sezone, a onda nas je stojke grobare ujebo za pokolenja svojim primljenim golom sa 70 metara u alkmaru odbrana je bušna, videćemo kakav je banjak ali i da je korektan igrač nije to nikakvo poboljšanje u odnosu na prošlu sezonu gde nam gol nije dala jedino zvezda.. bekovi ofanzivno da ne pričam šćekić je prosečan linglong igrač, ništa specijalno sem visine i borbenosti nema, i tu smo tanki.. jedino gde nismo tanki smo na amc i na krilima.. sadik nema zamenu u špicu.. dubina nepostojeća.. na jednu utakmicu možemo da ispadnemo lagano i u prvom kolu a nismo dovoljno dobri da možemo da kažemo da isto tako možemo da prođemo 4 kola
kokota Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 3 hours ago, theanswer said: sadik nema zamenu u špicu.. Ovo je verovatno najveći problem. Sve ostalo može da se skrpi nekako, ali mi zaista nemamo nikakvu drugu opciju ako Sadik ode / umori se / bude povređen par utakmica.
*edited by mod Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 6 hours ago, theanswer said: proleće u evropi je sad manje bitno nego ikad ako ne budemo prvi, igraćemo dogodine onaj intertoto kup Ako sam dobro skapirao koncept takmicenja taj intertoto tesko da mozemo da izbegnemo na duze staze. npr i da uzmemo titulu ove sezone i odigramo naredne nesto u grupama LS ili LE, prvi put kada ne budemo prvaci opet nas ceka taj treci nivo takmicenja.
theanswer Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 4 hours ago, *edited by mod said: Ako sam dobro skapirao koncept takmicenja taj intertoto tesko da mozemo da izbegnemo na duze staze. npr i da uzmemo titulu ove sezone i odigramo naredne nesto u grupama LS ili LE, prvi put kada ne budemo prvaci opet nas ceka taj treci nivo takmicenja. Možda uđemo u 15 na listi
ZokiAsov Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 Sanse da uzmemo titulu i samim tim ekipu duha koji lebdi posaljemo u intertoto kup, su otprilike jednake mojim sansama da se probudim u vili na mauiju i vidim skarlet johanson kako mi naga kuva tursku kafu i sprema omlet. 3 1
Recommended Posts