theanswer Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 59 minutes ago, *edited by mod said: Otkud to da ih pomeraju? Sent from my GM1913 using Tapatalk zato što trenutna sezona liga evrope nije završena pa se ne zna da li će ostati upražnjeno to mesto za prvaka, pa ako ostane onda se vojvodina pomera između ostalih, a pomera se čini mi se i sparta odmah u grupe, što bi nama pomoglo
*edited by mod Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Dobro to je baš malo verovatno. Mada svi nam svakako prijalo da preskočimo kolo.Sent from my GM1913 using Tapatalk
Mark Rothko Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 Protiv Zlatibora u Užicu od 18 live. Brani Popović, Sava ga baš forsira. Desni bek Lutovac, Ćela Miletić ide u zadnju liniju umesto Ostojića. U prvih 11 je i mali Čolić. Opasan igrač, ali opasan.
El Patron Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 Forsira Popovica jer planiraju da ove sezone brani malo vise u ligi zbog novog pravila o mladim igracima u startnoj postavi. Slazem se za Colica dobro izgleda na ovim pripremama.
Њујоркер Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 Ali, sibanje Profesora i Uprave Zlatibora... Masterkard!
mozzer Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Fin intervju naseg kljucnog igraca (kada hoce da igra) https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=07&dd=23&nav_id=1710087 Juce odgledao malo Makija u Olimpiji, lose je odigrao, ali ona Olimpija ni na sta ne lici, promaja na sve strane, nema defanzive iz sredine, raspad. Inace po izgledu i stilu igre podseca me na Ridigera, ima pas u napad...
theanswer Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Oni naravno nisu ništa uradili na dubini tima, pre svega u odbrani, koja nam je i dalje teški falus, ne primimo gol samo od onih koji neće da nam ga daju. I u špicu imamo jednog normalnog igrača, sledeći najbolji koji može da ga zameni je jedno 7x lošiji igrač od njega.
Nikodije Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 (edited) uh, secam se kako sam skocio kada je isailovic ovo zabio, jedini put u zivotu kada je partizan dao neki gol. trebalo je da bude 5:0 za kroaciju vec u beogradu. Edited July 23, 2020 by Nikodije
shimpu Posted July 23, 2020 Author Posted July 23, 2020 Ne, trebalo je da bude 5:1 za Partizan da je zajic pogodio...pa vi uzmite titulu ako vas nije sramota
mozzer Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 2 hours ago, Nikodije said: uh, secam se kako sam skocio kada je isailovic ovo zabio, jedini put u zivotu kada je partizan dao neki gol. trebalo je da bude 5:0 za kroaciju vec u beogradu. Istina, 5 puta jaci bolji skuplji iskusniji i tim u koji je ulozeno, fKP raspad tada Tumbica... i 1 0 u Bgd... to vece sam bio u Hercegnovom sa Nebojsom Bakocevicem uh kako smo se uradili... u revansu Vukicevic promasuje penal a Obradovic sansu i ostalo je istorija.... vratilo se za 6 godina!
Recommended Posts