Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

15 minutes ago, Have_Fun said:

Uf, zajebano.. brz oporavak Constantine!

Zaebano, zaebano..ali bilo. Nadam se da je skoro sve prošlo...danas je 17.04. :rolleyes:

• Replies 8k
  • Views 766k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

1 minute ago, Constantin said:

Zaebano, zaebano..ali bilo. Nadam se da je skoro sve prošlo...danas je 17.04. :rolleyes:

Covece. Ja vise i ne mislim kad neko zaglavi da moze toliko lose da mu bude, ne znam zasto. drzi se i oporavljaj.

Brz i potpun oporavak. Da li je to prvi put da si uhvatio virus? Vakcinisan?

kod nas ok...ovaj moj jedva da je imao simptome,tek prva dva dana

dok se meni oduzilo,lagani ali smaraju...prvo glavobolja nekoliko dana a sad vec 6 dana kolaps uho-grlo-nos sistema

nisam isla kod lekara..sutra idem u svet.

16 minutes ago, kipo said:

Brz i potpun oporavak. Da li je to prvi put da si uhvatio virus? Vakcinisan?

Prva i nadam se poslednja Corona...vakcine 3 Kineza...

sad samo polako i strpljivo, kad ti bude ono 100 posto bolje, da pomislis da se osecas kao da nikad nisi bio bolestan, e onda se tek odmori jedno deset dana

sad samo polako i strpljivo, kad ti bude ono 100 posto bolje, da pomislis da se osecas kao da nikad nisi bio bolestan, e onda se tek odmori jedno deset dana
Ma...ja ne radim, ama baš ništa poslednjih godinu dana...premeravam kvadraturu stana i to mi je jedini napor. Komp pored kreveta i samo se prebacim iz ležećeg u sedeći položaj i to će da traje sigurno još 6-12 meseci. Doduše...odem nekad do dragstora ili da izbacim djubre....:isuse:

Ijaoooo, ja isto mislila da tako više ne napada corona, jer još od letos svi prijavljuju neke laganini simptome. Dobro, osim tonija  , ali i kod njega je sve dobro prošlo.

Čuvaj se @Constantin, treba sada biti disciplinovan, makar smanji taj duvan.

• 3 months later...

Da se upišem ovde po drugi put 🙄

Od prekjuče temperatura 38, rekoh prehladio se, juče uradim test negativan, uveče opet i pozitivan. Vakcinisan i bivalentnom u februaru. 

pa kako jebote? :blink:

Idem na neke fizikalne terapije već mesec dana, pa kapiram da sam dobio ili od terapeuta ili od milion ljudi koji prođu tamo. 

Nisam ni išao kod doktora, krenuo sam da se krkam Orthomolom i prijateljica doktorka rekla da uzmem Augmentin (antibiotik) i da odmaram. 

Svakako sranje 😀

Kako je danaske?

Ide na bolje?

• Popular Post

Da ne ureknem, ali sinoć od 20h pa do sada mi je temperatura ispod 37, prvi put posle 3 dana i to bez panadola, tako da mislim da sam pregurao. :) Fala svima ❤️

Drži se, gomboco! 

Korona je soooo 2021st, keep up, man :rolleyes:

što bi rek'o Lynch, that gum you like is coming back in style

Background Picker
Customize Layout