March 8, 20223 yr Sad se osećam odlično, radiću lab opet za koji dan. Nemam tegobe, samo je taj događaj u noći između ponedeljka i utorka pre sedam dana bio problematičan, ali po svim analizama rađenim prošle nedelje nema problema sa srcem, tako da zasad nemam zbog čega da brinem. Ovde detaljno šta se desilo: Edited March 8, 20223 yr by napadaj
March 8, 20223 yr Da da ispratio sam šta si pisao Nego sam se zapitao šta je mogao biti razlog. Šta se desilo u organizmu da te tako smlati :/ Drago mi je da si dobro sada i OK Nadam se da će i Sky i Moćin ćale pregrmeti to što se desilo Edited March 8, 20223 yr by Have_Fun
March 8, 20223 yr 1 minute ago, napadaj said: Sad se osećam odlično, radiću lab opet za koji dan. Ne za koji dan, nego kad ti prodje strogo mirovanje. Nemoj se zezati 23 hours ago, napadaj said: određene dve nedelje strogog mirovanja Vidis... strogo mirovanje, podrazumeva , da mirujes, a ne da se smrzavas napolju. A da znam tvog doktora trazio bih da ti zabrane/ogranice internet. Ne treba ti stres... odmaraj.
March 8, 20223 yr Istina, saglasan. 1 hour ago, Have_Fun said: Da da ispratio sam šta si pisao Nego sam se zapitao šta je mogao biti razlog. Šta se desilo u organizmu da te tako smlati :/ Drago mi je da si dobro sada i OK Nadam se da će i Sky i Moćin ćale pregrmeti to što se desilo Meni se čini da je to bio samo pad pritiska (iz pretople sobe u hladno, pa nazad, plus prehlada), a da je ova streptokoka u grlu dovela do povišenog CRP-a. Uglavnom, sad se osećam standardno, videću šta kaže laboratorija (za dve nedelje ), pa se nadam da će sve biti u redu. Nema basketa i fudbala neko vreme, a bicikl samo do prodavnice kad odem do mojih.
March 8, 20223 yr 4 hours ago, kipo said: Moze post-covid topic. Cini se da ce, nazalost, biti vise postocovid problema nego zarazenih. On 7.3.2022. at 11:30, napadaj said: Da otvorimo post-covid temu? Otvoreno
March 8, 20223 yr 1 hour ago, napadaj said: Nema basketa i fudbala neko vreme, a bicikl samo do prodavnice kad odem do mojih. Peske, nema bicikla za tebe bar 3 meseca. Eventualno kucni pa da vrtis 10 minuta dnevno. Edited March 8, 20223 yr by Milosh76
March 8, 20223 yr trazi djavola bash kakav bicikl. daljinski upravljach!sent from novi mnogo jak bubamoto.
March 8, 20223 yr Radio sam merenje saturacije nakon nedelju dana covida u sad je 97 a na ppcetku je bila 99. Treba li da se brinem il je to za ocekivati?
March 8, 20223 yr Tokom kovida sam kod kuće merio 97, sutradan kod lekarke 100. Nije za brigu, prati i dalje, a ako nastavi da pada javi se lekaru.
March 8, 20223 yr Nisu precizni ti mali/kucni meraci, zavise da li su ti prsti topli, hladni, znojavi, lak na noktima. Koliko ja znam sve iznad 96 je normalna saturacija na tim rucnim meracima. Ako gresim javice se neko da me ispravi
March 9, 20223 yr Popular Post Da se prijavim i ja, bila danas u kovid ambulanti , jer od preksinoć imam bol u grlu, juče sam bila malo malaksala i sa blagom glavoboljom, od jutros ne osećam ukus. Uradili mi pcr, pa čekam rezultat. Nisu mi dali ništa od terapije, kao u fazonu imam zaista blage simptome, a i 3 puta sam vakcinisana. Valjda tako treba.
March 9, 20223 yr 7 hours ago, Arkadija said: Da se prijavim i ja, bila danas u kovid ambulanti , jer od preksinoć imam bol u grlu, juče sam bila malo malaksala i sa blagom glavoboljom, od jutros ne osećam ukus. Uradili mi pcr, pa čekam rezultat. Nisu mi dali ništa od terapije, kao u fazonu imam zaista blage simptome, a i 3 puta sam vakcinisana. Valjda tako treba. Samo lezi, odmaraj, dremaj. Nalivaj se vodom, cajevima, cedjenim sokicima, supama,...Sve savete kad covek ima virus (bilo koji) primenjuj ma koliko ti bilo dobro. Javi rezultate, taj gubitak ukusa se vise vezuje za delta soj