January 27, 20223 yr Kako se ti osećaš sada? Nadam se da ne eskalira. Nije eskaliralo, ali temperaturu ne mogu skinem nikako... Drzte se. @Franche, pa zar ti nisi skoro bio pozitivan? Ili sam nesto pomesaoJok. ... Shiit has hit the fan
January 27, 20223 yr 25 minutes ago, Frank Pembleton said: Nije eskaliralo, ali temperaturu ne mogu skinem nikako... Jok. ... Shiit has hit the fan čarape u sirće pa na noge
January 27, 20223 yr 5 hours ago, gospa buba said: samo polako, ce se sredish! sent from novi mnogo jak bubamoto. Pretekla od omikrona? @Frank Pembleton Drzi se, popustice uskoro Edited January 27, 20223 yr by Sandradjer
January 27, 20223 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Nije eskaliralo, ali temperaturu ne mogu skinem nikako... Kombinuješ brufen i paracetamol, to znaš i sam, na smenu. Meni se nije ništa razvilo. Malo imam zapušen nos, inhaliram se i popušta. Full operativna.
January 27, 20223 yr Kod mene nepromenjeno. Grlo boli solidno i dalje, i pored gomile supica, čajeva, meda, propolisa… Ponekad me nadrazi i da se nakašljem, ali drugih simptoma nema. Edited January 27, 20223 yr by mraki
January 27, 20223 yr Pretekla od omikrona? [mention=295]Frank Pembleton[/mention] Drzi se, popustice uskoro [emoji4]nisam ni imala da ja znam. zato ovaj potomak cepa osmi dan sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 27, 20223 yr Kombinuješ brufen i paracetamol, to znaš i sam, na smenu. Meni se nije ništa razvilo. Malo imam zapušen nos, inhaliram se i popušta. Full operativna.Znam, sad pričao sa ortakom on cepnuo ampulu novalgetola i pomoglo mu odmah.Al ja baš i ne bih eksperimentisao... ... Shiit has hit the fan
January 27, 20223 yr 29 minutes ago, Valkyrie said: Malo imam zapušen nos, inhaliram se i popušta. Čitao sam još na početku pandemije da se kod korone nikako ne preporučuje inhalacija, zbog spuštanja virusa u pluća. Nit sam doktor, nit se razumem, pokušavam da pomognem, ako ima neko ko zna bolje, neka kaže...
January 27, 20223 yr 21 minutes ago, MrIncredible said: Čitao sam još na početku pandemije da se kod korone nikako ne preporučuje inhalacija, zbog spuštanja virusa u pluća. Nit sam doktor, nit se razumem, pokušavam da pomognem, ako ima neko ko zna bolje, neka kaže... Morala sam malo da se otčepim jer me ubila glava a nemanje slina je moj problem uvek, ne izlaze napolje već nađu put do pluća i to onda bude posle veselje. Nemam ja koronu, mislim da sam omakla ovaj put.
January 27, 20223 yr 57 minutes ago, mraki said: Kod mene nepromenjeno. Grlo boli solidno i dalje, i pored gomile supica, čajeva, meda, propolisa… Ponekad me nadrazi i da se nakašljem, ali drugih simptoma nema. Пробај Кока-колу. Мени она мање иритира болно грло кад гутам него чајеви или вода.
January 27, 20223 yr Hvala, ali ne bih gazirano probavao ipak. Mislim, možda nekom pomogne ali moje grlo nadraži i kad je zdravo.
January 27, 20223 yr Šerbet sa mlekom ili vodom + 1 kafena putera kada provri...mene radi uvek što se grla tiče.
January 27, 20223 yr de je (beshe?) indi da da onaj jedan neki recrept s kokakolom? sent from novi mnogo jak bubamoto.