March 29, 20214 yr 5 hours ago, Tsai said: Iiiiidemooo boc boc bockanje Razmisljam da li bi to bio dovoljan povod da se prosecni vakcinoser na kraju ipak i vakcinise: slobodni ulaz u Grcku za sve cipovane. Da dobije kupon od 1000 dinara za smestaj u nekom letovalistu, ili takva neka fora.
March 29, 20214 yr Kod mene u okruženju su neodlučni počeli već da kalkulišu, posebno neodlučni s decom. To je uglavnom grupa "da prođe malo vremena da vidim kako su drugi prošli". Grupa "neplodnost" going strong, mada njih još i mogu pod nekim određenim uslovima da razumem - nije svejedno kad ti neko ispere mozak da možda nećeš moći da imaš decu, a ti se tek udala, plus to ti tipa rekao lekar. Ali neodlučni s decom, posebnom ova koja su prerasla besplatan krevet u Turskoj su na korak od klika na e upravu. I masovno bi Sinopharm, jer kao tu su najmanje posledice, to je i onako fiziološki rastvor itd.
March 31, 20214 yr (Jutarnji list) Hrvatska kao i Grčka: Od danas primamo i turiste s ruskim i kineskim cjepivom
March 31, 20214 yr Tako ce izgleda biti svuda, EU dozvoljava vakcine koje priznaje EMA, a drzave clanice mogu pojedinacno pustati koga god hoce sa kakvom god vakcinom.
March 31, 20214 yr 58 minutes ago, msv said: (Jutarnji list) Hrvatska kao i Grčka: Od danas primamo i turiste s ruskim i kineskim cjepivom to bas sam se iznenadila, mislila sam da nece al madjara s kinezom kolko oces..a i dolazili su ovde na vakcine, red da nam vrate neku uslugu:D
March 31, 20214 yr 2 minutes ago, InvisibleLight said: to bas sam se iznenadila, mislila sam da nece al madjara s kinezom kolko oces..a i dolazili su ovde na vakcine, red da nam vrate neku uslugu:D Svi će, čim ih zasvrbi ekonomija...
April 4, 20214 yr Quote Germans want ban on foreign travel Meanwhile, according to a YouGov survey carried out on behalf of the DPA news agency, 64% of Germans have said they are in favor of a ban on travel abroad for the time being. Only 26% of people said they would be opposed to such a prohibition, with 10% providing no answer. The German government has considered temporarily banning travel to popular vacation destinations abroad after a national debate about whether foreign travel should be allowed. The controversy arose after the Mediterranean island of Mallorca — a favorite destination for many German holidaymakers — was removed from a list of risk zones. https://www.dw.com/en/germany-considers-more-freedoms-for-vaccinated-people/a-57096656 Edited April 4, 20214 yr by vememah
April 4, 20214 yr Nema ništa od Olimpijade, eno u Japanu novi soj i već 70% rasprostranjenostInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 4, 20214 yr Polako.. to su Japanci.. imali su vec simulaciju gde za mesec dana vakcinisu ogroman broj ljudi. Smirice taj novi soj pa svi na bocu ili bar oni vezani za OI. A do OI i tako ima skoro 4 meseca Edited April 4, 20214 yr by Milosh76
April 5, 20214 yr Sportisti ce morati da prime vakcinu da bi se takmicili, mmw. U prevodu, Kljakavom ce zlato na OI ostati nedosanjan san
April 5, 20214 yr 13 hours ago, vememah said: The German government has considered temporarily banning travel to popular vacation destinations abroad Čitam "popular vaccination destinations" pa reko' brane našoj dijaspori da dođe u maticu da se pelcuje, smučili smo im se
April 5, 20214 yr Polako.. to su Japanci.. imali su vec simulaciju gde za mesec dana vakcinisu ogroman broj ljudi. Smirice taj novi soj pa svi na bocu ili bar oni vezani za OI. A do OI i tako ima skoro 4 mesecaMene više brine (protekcionistički orijentisani) japanci a moramo ih i razumeti jer OI nije jedan turnir gde stigne hiljadu-dve kao npr kod GS već se meri desetinama hiljada a dodatni problem je što su to sve različiti sportovi, tereni, protokoli zaštite. Sportisti ce morati da prime vakcinu da bi se takmicili, mmw. U prevodu, Kljakavom ce zlato na OI ostati nedosanjan san Drugo je ako stignu za mesec-dva stabilni pozitivni rezultati zaštite nakon vakcina npr. iz Amerike ali problem je i broj različitih vakcina koje se koriste...Sve mi se čini da se prenosi na sledeću godinu, ionako će SP u fudbalu da se igra zimi
April 5, 20214 yr 9 hours ago, Tsai said: U prevodu, Kljakavom ce zlato na OI ostati nedosanjan san Na pravom je putu